2023 de Kıbrıs yumurta Donasyona gidenler

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun 🙏🏻şu an bende yumurtalık kanseriyim kemoterapi tedavisi görüyorum . Tek yumurtalığım alındı ama yine de korkuyorum bebek konusunda😢sizin hastalığınız neydi acaba kemoterapi tedavisi gördünüz mü
ah çok geçmiş olsun özel olarak konuşabiliriz seninle endişe etme

Kızlar ben de zamanında çok araştırdım gitmeden önce sizler gibi kararsızdım hatta şubelerle görüşmek için ön görüşmeye gittim kıbrısa.
Ben british ve gynolife arasında kalmıştım içime gtnolife sindi ve orda tedaviye başladım 21 Ağustosta transfer oldum dün sonucum kanda pozitf cıktı çok şükür 🙏🏻
Gynolifeda Enis bey bana çok yardmcı oldu.
Tabiki merkezde önemli bence ama şu da var biraz şansımız bence oluşan embryolara da bağlı.

Kızlar ben de zamanında çok araştırdım gitmeden önce sizler gibi kararsızdım hatta şubelerle görüşmek için ön görüşmeye gittim kıbrısa.
Ben british ve gynolife arasında kalmıştım içime gtnolife sindi ve orda tedaviye başladım 21 Ağustosta transfer oldum dün sonucum kanda pozitf cıktı çok şükür 🙏🏻
Gynolifeda Enis bey bana çok yardmcı oldu.
Tabiki merkezde önemli bence ama şu da var biraz şansımız bence oluşan embryolara da bağlı.
Maşallah Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bizde british de karar kıldık..rabbim hepimize nasip etsin

Merhabalar bende bu ay gidecegim su an rahim ici hazirlik asamasindayiz Sizlerin kac gun surdu hazirlik? Benim rahim zarim kalinlasmiyor onun icin ugrasiyiruz sonra donasyon yapacagiz
Merhaba,transferiniz hayırlı geçmiştir inşallah.Rahim zarını kalınlaştırmak için ne yaptılar ve işe yaradımı?
Benimde o sorunum var.

Halil İbrahim Tekin çok okuyorum burada Vita da hangi doktor acaba ve fiyat ne verdiler acaba
Halil Ibrahim tekini sadece rahiminizde hiç problem yoksa tafsiye ederim çünki diğer durumda yardımcı olamıyor.Sadece fizik tedavi adında tens aleti takıp üç gün kadar titreşimle tedavi ediyorlar.Pek işe yaramıyor.Diyer kliniklerden biraz daha uygun ama sonuçda gebe kalamaziseniz pek de bir işe yaramıyor.Doğru kliniği bulmak çok zor.Internetde çok okunuyor diye kapılmayın derim.Iyi günler

Halil Ibrahim tekini sadece rahiminizde hiç problem yoksa tafsiye ederim çünki diğer durumda yardımcı olamıyor.Sadece fizik tedavi adında tens aleti takıp üç gün kadar titreşimle tedavi ediyorlar.Pek işe yaramıyor.Diyer kliniklerden biraz daha uygun ama sonuçda gebe kalamaziseniz pek de bir işe yaramıyor.Doğru kliniği bulmak çok zor.Internetde çok okunuyor diye kapılmayın derim.Iyi günler
Bunu ilk kez sizden duydum...
Benim rahmin baya küçük önce onun düzeltilmesi gerekiyor. ..

Merhaba arkadaşlar piko erken menapoz ve yumurta rezervi bozukluğu sebebiyle ilk tüp bebek denemem yumurta alınmasıyla son buldu ve doktorumun önerisi kıbrıstan yumurta satın alınmak tek çare olduğunu söyleyerek bana ortak çalıştığı Eurocare tüp bebeği önerdi ama hiç bir bilgim yok araştırmadan girmek istemiyorum zamanımda kısıtlı lütfen giden tavsiye eden varsa yardımcı olabilir mi?
Merhabalar n’aptınız
bende oraya gideceğim inşallah yarın pazartesi transfer var. Sizin nasıl geçti?
sonucunız ne oldu acaba bende haftaya oradayım 😞

B
Bir çok yazı okudum ya muhabbete başlanmış net bilgi yazılmamış
Ya da sene 2012 olduğu için bilgiler taze değil
Biz bu aralar tahlilleri topluyoruz ama Yumurda donasyonu için Kıbrıs da şurası iyi git diyebileceğiniz neresi var?
Ben kıbrısta gynolife’a gittim.
Öncesinde ön görüşmeyede gitmiştim.
Şuan Allahın izniyle ikiz gebeyim. Benden önce bir arkadaşım gtti o da çok şükür ikiz gebe. Biz ordan memnun kaldık 🙏🏻

X