2023 de Kıbrıs yumurta Donasyona gidenler

Bende çok araştırdım ama hiç böyle bir yer duymadım.

Merhaba yarın transferin 10. Günü yani yarın kan testi günü ama ben dayanamayıp biraz önce eczaneden aldığım normal gebelik testi ile test yaptım sonuç negatif. İdrar İçin erken mi ? Bilemedim. Moralim çok bozuk eşime nasıl söyleyeceğim bilemiyorum. Yarın kan testi yaptıracağım kanda çıkar mı çıkmaz mı böyle yapıp sonra kanda pozitif gören oldumu yardım edin lütfen çok moralim bozuk

Nerde tedavi gördünüz

Ben aynı gün idrarda negatif kanda pozitif görmüştüm

Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın. Regl tarihinden itibaren 20 gün sürdü benim. 20. gün transfer edildi. rahim kalınlaşması için estrofemi 3*1 olarak içtim ben. size nasıl verdi ?
Benim.rahim kalinlasma sorunum var o yuzden 2x2 fitil 3 oral estrofem kullaniyorum 3 gunde bir climara forte bant bugunde vagifem fitil ekledik tedavinin 14 gunundedeyim 5.5 en kalin yeri yer yer 3 cizgili katmanlar var ... 30 35 surebilir surev dedi doktorum ... sizin nasil gecti transfer? Hayirli sonuclar alin umarim

Sonucun nasıl oldu abla

Sonucun nasıl oldu abla
maalesef canım olmadı. Ama ben hata yaptım doktorum 2 tane koyalım diye ısrar etmesine rağmen tek koydurttum geride daha olsun diye ama olmadı. 1 kaç ay sonra kalanlardan 2 tane koydurtcağım artık. Yine olmama sebebini Allahın üstüne attık ya bakalım inşallah diğerinde olur. Senin içinde çok üzüldüm. Seninde inşallah güzel sonuçların olur

hangi merkezde yaptırdın canım sen. Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha o illet hastalığı göstermesin

Neden tek ablacım. Benim 3 embriyo tramsfer olcak. İnşallah.. Kıbrıs american ifv
Hepsini attırırsam tutmazsa elimiz de başka kalmayacaktı ondan tek tek atalım dedik. Toplam 4 tane var biri gitti. Ama bu sefer 3 ünü birden attıracam ne olursa olsun artık bu sefer son olmazsa da bir daha bulaşmıcam

Kızlar bana kalırsa Sakın 3 tane koydurtmayın benim naçizane tavsiyem
Ben de aptallık edip 3 tane koydurttum hepsi tuttu kalpleri bile attı ve sonrasında 10. Hafta kalpleri durdu kürtaj oldum
Hatta doktorum 12. Hafta civarı birini alacaktı devam etseydi bile çünkü çok riskli oluyormuş

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun şu an bende yumurtalık kanseriyim kemoterapi tedavisi görüyorum . Tek yumurtalığım alındı ama yine de korkuyorum bebek konusundasizin hastalığınız neydi acaba kemoterapi tedavisi gördünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…