3 ay sure vermesi rahim kendini toparlasin diye .. folik asit fazla kullanimi kilo yapiyo dedi eczaci bana herseyin fazlasi zarar aslinda. banada doktorum kurtajdan sonra kan yapiciyla bir verdi 3 ay kullan dedi kullandim. 4. ay alirken eczaneye sordum dedim boyle boyle 3 ay kullan dedi dedim ozaman demisti bana eczaci.Kızlar merhabalar,
Bir sorum olacak. Kürtaj olmamın üzerinden 2 ay geçti . Doktor 3 aydan sonra denemeye başlayabileceğimi söyledi.Sizce folik asit içmeye başlasam mı ? Herhangi bir zararı olmaz sanıyorum. Ne dersiniz?
yumurta takibi yaptirman iyi iste en azindan nedir ne degildir ogrenirsin buyuyomu catliyomu gerekirse mudahelede eder doktor .Rabbim vesile kilsin inisAllahovülasyon testi ile takip ettim, normal seyrinde gidiyordu yani 21. günü yaptırdım ölçümü, bal tarçın çörekotu aylar aylar önce denedim , sadece incirhavuç kürüne devam ediyorum bu ay başlamıştım, bu kürüde devam edip bırakıcam.. bu değer en az 12 13 normal değeri, eğer 17-18 olursa güzel bir değer dedi doktor, her ay güzel yumurtlama diye birşey yokmuş zaten, yumurtlama olsada belli bir olgunluğa gelmesi oda ayrı bir konu..yumurta takipi yaptırıcam bu ay.. ..doktora gidicem bakalım ne diyecek. bat a ise birkaç gün kaldı.
En son kürtajdan 10 gün sonra gitmiştim doktora,rahmimin durumuna baktı . O zaman psikolojim iyi değildi, aklıma bile gelmedi sormak. Ama haklısın en yakın zamanda randevu alıp gitmem gerekiyor.3 ay sure vermesi rahim kendini toparlasin diye .. folik asit fazla kullanimi kilo yapiyo dedi eczaci bana herseyin fazlasi zarar aslinda. banada doktorum kurtajdan sonra kan yapiciyla bir verdi 3 ay kullan dedi kullandim. 4. ay alirken eczaneye sordum dedim boyle boyle 3 ay kullan dedi dedim ozaman demisti bana eczaci.
keske doktoruna sorsaydin .
aslinda bebek dusundugunu soylediysen vermeside gerekidi belki dikkatinden kacmistirEn son kürtajdan 10 gün sonra gitmiştim doktora,rahmimin durumuna baktı . O zaman psikolojim iyi değildi, aklıma bile gelmedi sormak. Ama haklısın en yakın zamanda randevu alıp gitmem gerekiyor.
Yok o zaman söylemedim . Sadece ağlıyordum.. Kendisi beni telkin ediyordu 3 ay sonra yeniden deneyeceksin bu sefer olacak göreceksin falan diyordu. Bir daha denemeye korktuğumu bile söylemiştim hatta. Kadın beni telkin etmekten başka birşey yapamadı maalesef o gün.aslinda bebek dusundugunu soylediysen vermeside gerekidi belki dikkatinden kacmistir
biraz kafani toparla 3 aydan sonra hamile kalma ihtimalin cok yuksek. inisAllah Allah izin verirse.Yok o zaman söylemedim . Sadece ağlıyordum.. Kendisi beni telkin ediyordu 3 ay sonra yeniden deneyeceksin bu sefer olacak göreceksin falan diyordu. Bir daha denemeye korktuğumu bile söylemiştim hatta. Kadın beni telkin etmekten başka birşey yapamadı maalesef o gün.
Evet haklısın önce kendimi ve kafamı toparlamam lazım. Allahın izniyle ,inşallah sağlıkla olur ..biraz kafani toparla 3 aydan sonra hamile kalma ihtimalin cok yuksek. inisAllah Allah izin verirse.
neler soracaksin kagida yaz oyle sor unutma ben oyle yapiyorum hatta alisti elimden aliyi cevapliyo:))))
kuzumm evet bıraz uzak kaldım. hem moralım bozuktu. hemde okul basladı. anca kendıme geldım. üzerimden attım o moral bozuklugunu.ıyıyım sımdı. ogrencılerım bana hepp iyi geliyor.:)). pazartesı laparoskopi ve hısteroskopi olucam. rahmi genişletcek doktorum . balon koyacakmıs. yapısma olmasın vs dıye.kiz limon naber okullar acildi yoksun :)
Canım şimdiden geçmiş olsun. Histereskopi bende olmuştum şifa olsun inşallahkuzumm evet bıraz uzak kaldım. hem moralım bozuktu. hemde okul basladı. anca kendıme geldım. üzerimden attım o moral bozuklugunu.ıyıyım sımdı. ogrencılerım bana hepp iyi geliyor.:)). pazartesı laparoskopi ve hısteroskopi olucam. rahmi genişletcek doktorum . balon koyacakmıs. yapısma olmasın vs dıye.
ALLAH'IM şifa versin canım ağrısız sızısız geçer bu işlemler inşallah canım aminkuzumm evet bıraz uzak kaldım. hem moralım bozuktu. hemde okul basladı. anca kendıme geldım. üzerimden attım o moral bozuklugunu.ıyıyım sımdı. ogrencılerım bana hepp iyi geliyor.:)). pazartesı laparoskopi ve hısteroskopi olucam. rahmi genişletcek doktorum . balon koyacakmıs. yapısma olmasın vs dıye.
ay canim ya Allah im bu ugraslarinin karsiligini en kisa zamanda Ser ise Hayr a cevirip versin Amin Seni evladina kavustursun Allah im inisAllah vesile kilar Amin..kuzumm evet bıraz uzak kaldım. hem moralım bozuktu. hemde okul basladı. anca kendıme geldım. üzerimden attım o moral bozuklugunu.ıyıyım sımdı. ogrencılerım bana hepp iyi geliyor.:)). pazartesı laparoskopi ve hısteroskopi olucam. rahmi genişletcek doktorum . balon koyacakmıs. yapısma olmasın vs dıye.
öncelikle geçmiş olsun,Bir daha hiçbirimiz yaşamayalım inşAllah,ben bu folibol falan gibi değilde ilaç olmayan gıda takviyelerinden aldım,benimde şu an kürtajın 26.günüYok o zaman söylemedim . Sadece ağlıyordum.. Kendisi beni telkin ediyordu 3 ay sonra yeniden deneyeceksin bu sefer olacak göreceksin falan diyordu. Bir daha denemeye korktuğumu bile söylemiştim hatta. Kadın beni telkin etmekten başka birşey yapamadı maalesef o gün.
Rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah sağlıklakuzumm evet bıraz uzak kaldım. hem moralım bozuktu. hemde okul basladı. anca kendıme geldım. üzerimden attım o moral bozuklugunu.ıyıyım sımdı. ogrencılerım bana hepp iyi geliyor.:)). pazartesı laparoskopi ve hısteroskopi olucam. rahmi genişletcek doktorum . balon koyacakmıs. yapısma olmasın vs dıye.
Maşallah sağlıklı uzun ömür versin AllahMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Bizim salı günü kırkımız çıktı daha iyiyiz şükür
resmini koymussunRabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah sağlıkla
simdi anneoglusunun resmini gordum . ona yazdim altta bi baktim senin msj ... offf Allah im yardim et kizcagizaMaşallah sağlıklı uzun ömür versin Allah
benden yana varsa en ufacik hakkkim helal olsun canim NedmekArkadaşlar ablalar bebeği kaybettik malesef kalbi durmuş hakkınızı helal edin çok destek oldunuz
Aynen randevum vardı devlette bi gideyim dedim alamadılar kalp atışını sonra diğer 2 doktoruma da gittim malesef dün ya da bugün durmuş yarın sabah önce düşürtcekmiş sonra kürtaj yapcakmış doktorbenden yana varsa en ufacik hakkkim helal olsun canim Nedmek
sen kontrole gittin galiba ablasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?