aynisi bendede oldu 2 ay adet olmadim test yaptim negatif dr gittim meger yumurtam olmamis.doktora gittim ovülasyonla takip ettiğim için pregesteron ölçtüreyim dedim, 21. gün testinde 4 kusur çıktı hastaneyi aradım doktorla konuştum, değeri sorunca meğer hiç yumurtlamamışım incir havuç kürü yaptım bu ay mesela..geçen aylarda 2 kere ölçtürmüştüm pregesteronu 12 falan çıkmıştı ve hiçbri şey uygulamamıştım, acaba hastane farklımı diye düşündüm ama hüsran bu ay da...4-5 gün var nedense bir burukluk oldu bende.
Bazen hayat çok tatsız tudsuz geliyor gözlerim dolarak yazıyorum Allah kimseyi aratmasın
herkes neden sorar bende bilmem iste laf dedikodu lazim ya millete ondan . ama onlari birakma ye faydali seyler fazla yemede kararinda yeNedense bu ay ümitliydim , normalde o agrıyı hissederdim yumurtlama ağrısını 2 aydır tık yoktu ağrı herhalde arısütü iyi geldi dedim, arısütüne başladım 3 aydır devam ediyorum, ama bu ay keskin hissettim ovüde çift çizgiyi gördüğüm gün, meğer hiç olmamış yumurta..
çiğ badem , ceviz , fındık yiyorum .incir havuç kürüne başladım onuda bu ay başlamıştım..
profilimdeki resimde aslında ikizler, ama sülalemde yok: )) yaştanmı neden bilmiyorum her ay geçiyor 39 doğru gidiyorum şu an ve rüyalarıma girer oldu bebek mevzusu. herkes soruyor meraklı milletiz
doktor ne dedi sana niye olmussun boyle sormadinmiNedense bu ay ümitliydim , normalde o agrıyı hissederdim yumurtlama ağrısını 2 aydır tık yoktu ağrı herhalde arısütü iyi geldi dedim, arısütüne başladım 3 aydır devam ediyorum, ama bu ay keskin hissettim ovüde çift çizgiyi gördüğüm gün, meğer hiç olmamış yumurta..
çiğ badem , ceviz , fındık yiyorum .incir havuç kürüne başladım onuda bu ay başlamıştım..
profilimdeki resimde aslında ikizler, ama sülalemde yok: )) yaştanmı neden bilmiyorum her ay geçiyor 39 doğru gidiyorum şu an ve rüyalarıma girer oldu bebek mevzusu. herkes soruyor meraklı milletiz
bende iste oyle olduktan sonra 1 kez oldum oda ilacla pesine hamile kalmisim eger ilac kullandiysan bitiminden itibaren iyi degerlendirNedense bu ay ümitliydim , normalde o agrıyı hissederdim yumurtlama ağrısını 2 aydır tık yoktu ağrı herhalde arısütü iyi geldi dedim, arısütüne başladım 3 aydır devam ediyorum, ama bu ay keskin hissettim ovüde çift çizgiyi gördüğüm gün, meğer hiç olmamış yumurta..
kiz etiketlesene yazarkenilaç falan kullanmadım , üzüntüde etkiliyor galiba , doktora sadece pregesteron ölçtürdüm adetin 2. günü gel dedi, oda pazartesi fakat gitmem belki oraya iyi bir doktor bulamadım daha hep asistanlar karşıma çıkıyor
uzuntu cok etkiliyo ibrahim saracoglu bile diyor ac izle bak ben tv de izlemistim kadin uzulurse adeti once gelir stresliysen gecikirmi ne oyle biseyler demisti hormonlar hemen etkileniyomus..ilaç falan kullanmadım , üzüntüde etkiliyor galiba , doktora sadece pregesteron ölçtürdüm adetin 2. günü gel dedi, oda pazartesi fakat gitmem belki oraya iyi bir doktor bulamadım daha hep asistanlar karşıma çıkıyor
madem yumurtan olmamisilaç falan kullanmadım , üzüntüde etkiliyor galiba , doktora sadece pregesteron ölçtürdüm adetin 2. günü gel dedi, oda pazartesi fakat gitmem belki oraya iyi bir doktor bulamadım daha hep asistanlar karşıma çıkıyor
insan olmayincada uzuluyo o onu tetikliyo kisir dongu aslindahastanelerde asistan la karşılaştım genelde. doktorlar da pek önemsemiyor aslında. zaten kadın dogum polikilinkleri acayip kalabalık doktorunda umrunda olmuyorsun. tıp fak. den aldım randevu bu sefer fark ücreti verip doçente gidicem ama adetin ikinci gününden sonraya kalıcam. alabilirsem normal polikilinten alayım dedim onda da randevular bitmiş, bu ay ben çift çizgiyi gördüm istenilen büyüklükte olmamıştır diye düşündüm adette hiçbir sorun yok her ay olurum. bu ay yumurta takibi de yaptırıcam Allahın izniyle. geçen gittiğim hastane aşılama olmazsa takip yapmıyoruz dedi..Bu sebeple yaptıramadım orada.Şimdi ünv den aldım randevuyu.. E Eren61 evet üzüntü baş aktör
hastanelerde asistan la karşılaştım genelde. doktorlar da pek önemsemiyor aslında. zaten kadın dogum polikilinkleri acayip kalabalık doktorunda umrunda olmuyorsun. tıp fak. den aldım randevu bu sefer fark ücreti verip doçente gidicem ama adetin ikinci gününden sonraya kalıcam. alabilirsem normal polikilinten alayım dedim onda da randevular bitmiş, bu ay ben çift çizgiyi gördüm istenilen büyüklükte olmamıştır diye düşündüm adette hiçbir sorun yok her ay olurum. bu ay yumurta takibi de yaptırıcam Allahın izniyle. geçen gittiğim hastane aşılama olmazsa takip yapmıyoruz dedi..Bu sebeple yaptıramadım orada.Şimdi ünv den aldım randevuyu.. E Eren61 evet üzüntü baş aktör
sende sagolsaol canım benim verdiğin moral için..
canım ya corekotu bal tarcın yapanların gec yumurtladıgını okumustum. acaba sende gec yumurtlamıs olabılır msıın. cunku progesteron 4 cıkmıs. normalde 0.5 falan cıkıyor. tahlılı yenı yaptırdıysan yenı yumurtlamıs olabılırsın. benım oncekı ay oyle olmustu.adetımın . günü yumurtlamıstım.doktora gittim ovülasyonla takip ettiğim için pregesteron ölçtüreyim dedim, 21. gün testinde 4 kusur çıktı hastaneyi aradım doktorla konuştum, değeri sorunca meğer hiç yumurtlamamışım incir havuç kürü yaptım bu ay mesela..geçen aylarda 2 kere ölçtürmüştüm pregesteronu 12 falan çıkmıştı ve hiçbri şey uygulamamıştım, acaba hastane farklımı diye düşündüm ama hüsran bu ay da...4-5 gün var nedense bir burukluk oldu bende.
Bazen hayat çok tatsız tudsuz geliyor gözlerim dolarak yazıyorum Allah kimseyi aratmasın
kiz limon naber okullar acildi yoksun :)canım ya corekotu bal tarcın yapanların gec yumurtladıgını okumustum. acaba sende gec yumurtlamıs olabılır msıın. cunku progesteron 4 cıkmıs. normalde 0.5 falan cıkıyor. tahlılı yenı yaptırdıysan yenı yumurtlamıs olabılırsın. benım oncekı ay oyle olmustu.adetımın . günü yumurtlamıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?