- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
hoşgeldin aramızaBenimde bata 10 gun var...
hoşgeldin aramıza
inşallah canım kaç senedir bekliyorsun bebeğini listemize ekleyeyim mi seni deHos buldum, cok tesekkurler. İnsallah mujdeli haberler vermek nasip olur birbirimize.
hoşgeldin guzel haberlerle inisAllah:)Hos buldum, cok tesekkurler. İnsallah mujdeli haberler vermek nasip olur birbirimize.
inşallah canım kaç senedir bekliyorsun bebeğini listemize ekleyeyim mi seni de
hoşgeldin guzel haberlerle inisAllah:)
hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın ilk sayfada listemiz şuan 3 hamilemiz varListeden haberim yokBu ilk denememiz ama 5 yillik evliyim.
bilmezmiyim bana sor duvarlari tirmalayasim geliyodu disari cikip bas bas bagirasim geliyodu.evet bekledikçe sıkılıyorum ya
sagolasin Allah isteyen herkese versinHos buldumm:) Hayirli ve saglikli olsun bebeginiz
kaynanam hala bugün kendi kendine olur diyor delirtti beni aha adet oldum hani nasıl oluyor dedim kafandan sil artık anla tüp bebek çaremiz dedim borç da harç da olsa bu işe girişeceğiz dedim ama anlamıyor kibilmezmiyim bana sor duvarlari tirmalayasim geliyodu disari cikip bas bas bagirasim geliyodu.
Esmalardan cek sakinlesiyosun
hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın ilk sayfada listemiz şuan 3 hamilemiz var
madem huyu bu anlatmak zorundamisin demekaynanam hala bugün kendi kendine olur diyor delirtti beni aha adet oldum hani nasıl oluyor dedim kafandan sil artık anla tüp bebek çaremiz dedim borç da harç da olsa bu işe girişeceğiz dedim ama anlamıyor ki
sagolasin Allah isteyen herkese versin
herkesinki degisir ben adetten hemen sonra hamile kalmisimBi sey sorabilir miyim adetten hemen sonraki hafta birliktelik olmasa riske mi atmis oluyoruz acaba?Cogu zaman duzenli adetim var.
cumartesi memlekete bırakacağım kaynanamı ondan sonra kafam biraz rahat olacak zaten bu sene daha ramazana kadar gelmez tedaviye gireceğimiz için şiştim gerçekten de kadın sıkıntı veriyor bana çok anlamıyor kiaaynaa olan sana oluyo sonra sinir stres etkiliyo
duzenliyse bu iyi bisey. tek tavsiyem stres yapma oluruna birak Hacet namazi kil pesine internetten bak Buyuk Hacet duasini seccade seriliyken hemen pesine oku. duani et. 3 kulhu 1 elham oku olmuslerimize hediye eyle .Bi sey sorabilir miyim adetten hemen sonraki hafta birliktelik olmasa riske mi atmis oluyoruz acaba?Cogu zaman duzenli adetim var.
herkesinki degisir ben adetten hemen sonra hamile kalmisim