2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

2015'te artık bitmek üzere belki hamiş olurum da bahara bebeğimi kollarıma alırım diye çok düşünmüş hayal kurmuştum fakat nasip olmadı her zaman hayırlısı diyorum. Belki de bizim bebeler biraz nazlı olacaklar ama yeni bir yıl ve yeşerteceğimiz umutlarımızla belki de tek tek isimlerimizin altına hamişiz yazacağız inş.HZ. ALLAH hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin bizlere bizi de eşlerimizi de sağlıklı bir şekilde evlatlarımızın başında evlesin MEVLAMIZ amin...

Hadi bakalım bekleyelim ve moral verelim birbirimize....:KK200::anneadayı::KK200:
gecen yılın son günü cok dua ettim rabbim bana bu yıl saglikli evlat ver diye.2015 in ilk günü hamile kalmısım:)rabbim dualarımı kabul etti meleğimi kucagıma aldım cok içten istedim hep hayırlısını istedim.ve bolca dua ediyorum rabbim isteyen herkesr nasip etsin. Size umut olsun bolca dua edin rabbim kabul eder inşallah

gecen yılın son günü cok dua ettim rabbim bana bu yıl saglikli evlat ver diye.2015 in ilk günü hamile kalmısım:)rabbim dualarımı kabul etti meleğimi kucagıma aldım cok içten istedim hep hayırlısını istedim.ve bolca dua ediyorum rabbim isteyen herkesr nasip etsin. Size umut olsun bolca dua edin rabbim kabul eder inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM İNŞ HEPİMİZ HAYIRLISIYLA SEVİNİRİZ

kizzlarr bu camasr suyunun givenikir olduguna emin misini? sonucta idrar asidik camasr suyuda kimyasal tepkimeye giriyor olabilir

Benimde başladı regl belirtilerim ve çok akıntım var afedersiniz bugün altıma yaptım sandım öksürürken birden eve yetiştim hemen günlük ped yoktu. Gecen aydan farklı akıntım var off ne olucak diye beklemek çok zor bat 1yada 2ocak bir yılbaşı sürprizi olurmu diye heyecanlıyım açıkcası. :KK22: 5aralıkta regl oldum yumurtlama 18_19-20 'siydi şimdi test falan yapsammı beklesemmi acaba acele edip negatifi görmekte can sıkar şimdi pff

Seninle aynı zamanda haber alıcaz bende hiç belirti yok hani göğüs şişmesi batma falan bu ay sadece regl olucam gibi. Önceki ay batmalar göğüs acısı herşey vardı bebiş yoktu. Sende ne belirtiler var

Seninle aynı zamanda haber alıcaz bende hiç belirti yok hani göğüs şişmesi batma falan bu ay sadece regl olucam gibi. Önceki ay batmalar göğüs acısı herşey vardı bebiş yoktu. Sende ne belirtiler var
Hiç belirti yok zaten belirtiler yanıltıcı oluyor sadece hafif bir mide bulantısı var ama psikolojik te olabilir

Bende reglime 5gün kala kasık ve bel agrisi başlamisti regli olcak gibiydim.hiç boyle olmazdi.galiba hamileyim dedim cok umutlandim.ama sonuç kırmızılar geldi.hayal kirikligi.3gün kala normal test yaptim negatif.kafamdan bu düsünceyi atmam lazim.klomen kullancam pazartesi ama korkuyorum nedense.

Bende reglime 5gün kala kasık ve bel agrisi başlamisti regli olcak gibiydim.hiç boyle olmazdi.galiba hamileyim dedim cok umutlandim.ama sonuç kırmızılar geldi.hayal kirikligi.3gün kala normal test yaptim negatif.kafamdan bu düsünceyi atmam lazim.klomen kullancam pazartesi ama korkuyorum nedense.
korkma canım dua et allahım bu ay olmazsa obur ay verir ins kullan igneni sevinçli haberlerle inş yoluna devam et

Cnm bende klomene baslicam pazartesi.6ocaktada igne yapcakmis doktor.tahlil sonucum normal hicbi sorun yokmus.4ay denedim olmadi.bu besinci ay.ikinci cocuk icin ugrasiuoz.catlatms ignesi vurulurken aciyormu.igneden korkarimda
Yaa canım bes altı ay sakıncalı degilmi ama klomen falan doktorun bilgi verdimi bu konuda bende mesela bu ay tutmazsa diye düşünüyorum ama tedirginimde beni klomen çok etkiledi yine aynı seyleri yasamak bile ürkütüyor :KK43: ara veriyor bazıları mesela

Kızlar ben kendimi gaza getirmemek için nede olsa olmayacak bu ay tutmaz kesin diyorum bilinçaltıma oyun oynuyorum :KK70: çünkü son bes gün kala adete kafaları yiyorum neler kuruyorum :KK70: bu ayda böyle bir taktiğe karar verdim

Kızlar selammm napıyorsunuz genelde herkes 1 2 ocak ı bekliyor benim gibi Rabbim inşallah kabul eder dualarımızıda 2016nın ilk gününde hayırlısıyla bebişlerimizin müjdesini alırız.Bol bol dua edelim birbirimize :)
Ben netten verdim test siparişlerimide pzt yada salı gelecek test yapalım haftaya inşallah görelim çift kırmızı çizgileri hep birlikte hamiş dolsun bu sayfa :)

X