- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
Kullan kullan canım ben bir defa hap bitene kullandım doktor başka vermemişti ama toz kullanan arkadaşım vardı o memnun kalmamıştı hapı kullanmanı tavsiye ederim sabah aç karnına :)Ben kullanmaya basliyim çarşamba doktor a gidicem ozaman sorarım
Cnm doktor hicbisey soylemedi.acaba baska bi doktora dahami gitsem.yada 6ay deneyip öylemi klomen kullansam.klomen icin erkenmi.kafam cok karisikYaa canım bes altı ay sakıncalı degilmi ama klomen falan doktorun bilgerdimi bu konuda bende mesela bu ay tutmazsa diye düşünüyorum ama tedirginimde beni klomen çok etkiledi yine aynı seyleri yasamak bile ürkütüyorara veriyor bazıları mesela
hoşgeldin canım inş uğurlu olur yeni yıl hepimiz içinkızlar günaydın. beni de listeye katın2016 uğurlu gelecek inşallah hepimize
hoşgeldin canım aramıza sen deKızlar;
benımde test gunum 4 ocak benıde yazarmısınızzz
İçin rahat edecekse başka doktora da git bence 1 yıl olmazsa ilaç basltiyolar sanırım sorun yoksa yanlış bilmiyorsamYa kafam çok karisik.benim bitane cocugum var.ara verince ikincisi olmuyo.4aydir korunmuyoruz.ilk ay bi doktora gittigimde folikasit verdi.biryıl olmadan tedaviye baslayamayiz dedi.buay baska bi doktora gittim tahlil yaptirayim hormonlara baktirayim hem diye.tahlil sonucu iyi dedi doktor.onuda ben sormasam hicbisey demiyo.direk hap vercem dedi klomen.sonrada igne yapcaz dedi galiba çatlatma ignesi.yumurtamin çalisio calismadigi tahlilde cikiyormuki.neden bu hapi verdi.bebek istiyoruz dedik ama acelem yok.bikac ay beklerdim.neden hemen hap verdi.kendimi sanki onyıl cocugum olmamis gibi hissettim.baska bi doktorami sorsam.
hoşgeldin canım aramıza sen de
seni de listemize ekleyeyim mi canımben de bekleyenlerdenim canlarım. 1,5 senedir olmuyor. bu klomen ve çatlatma iğnesiyle ikinci ayım beklemedeyim bakalım
tabiki canımmseni de listemize ekleyeyim mi canım
Cnm benim korunmasiz 4.ayim.bana doktor klomen verdi.sen korunmasiz nezaman nekadar sure sonra verdi doktor.normalde 1yıl sonra vermesi gerekmiyomu bana.4aydir olmadi daha.hemen verdi.bu benim ikinci cocuk birde 9yillik evliyim.acaba oyuzdenmi ara cok diyemi verdiki.ben de bekleyenlerdenim canlarım. 1,5 senedir olmuyor. bu klomen ve çatlatma iğnesiyle ikinci ayım beklemedeyim bakalım
Cnm benim korunmasiz 4.ayim.bana doktor klomen verdi.sen korunmasiz nezaman nekadar sure sonra verdi doktor.normalde 1yıl sonra vermesi gerekmiyomu bana.4aydir olmadi daha.hemen verdi.bu benim ikinci cocuk birde 9yillik evliyim.acaba oyuzdenmi ara cok diyemi verdiki.
bilemiyorum canım ben 1,5 senedir evliyim evlendiğimden beri korunmuyoruz ama olmuyornasip...
1 sene mecbur beklettiler yeni evlisiniz olur diye olmayınca sonra hsg çekildim. rahim filminde de hiçbirşey çıkmadı eşimin sonuçlarına da normal diyorlar. geçen ay ilk klomen çatlatma iğnemi kullandım ama olmadı
bence sen uzun senedir evlisin ya canım ondan direk başlamıştır klomeni belki?
Allahn izniyle insallah 2016 agustos annesiyim:)