İnşallah öyle olur diyeyim canım ama durum iç açıcı görünmüyor. İlaçları da bıraktım zaten. Hayırlısı bekleyip göreceğizyok yok umutsuz olma inşallah canım bebişin seninle haftya kese de gözükür demi inşallah sevinelim senin haberinle umutlanalım..
limoncicegi41 sen nasılsın canım
Senin sınavın ne zaman dersler nasıl gidiyoryok yok umutsuz olma inşallah canım bebişin seninle haftya kese de gözükür demi inşallah sevinelim senin haberinle umutlanalım..
limoncicegi41 sen nasılsın canım
yok yok umutsuz olma canım bazen olur az yükselir bir bakmışsın binlerde ikibinler de ben inşallah inancındayım seninle bebeğinİnşallah öyle olur diyeyim canım ama durum iç açıcı görünmüyor. İlaçları da bıraktım zaten. Hayırlısı bekleyip göreceğiz
22 temmuzda canım sınav daha da çok çalışmalıyım on gündür annemin yanındayım dün gece geldim kuzum işte yorgunum çokSenin sınavın ne zaman dersler nasıl gidiyor
İnşallah mucize olur canım Allah razı olsunyok yok umutsuz olma canım bazen olur az yükselir bir bakmışsın binlerde ikibinler de ben inşallah inancındayım seninle bebeğin
Temmuza da baya var Allah kolaylık versin canım kazanırsın inşallah22 temmuzda canım sınav daha da çok çalışmalıyım on gündür annemin yanındayım dün gece geldim kuzum işte yorgunum çok
inşallah canım benim mucizen seninledir...İnşallah mucize olur canım Allah razı olsun
Temmuza da baya var Allah kolaylık versin canım kazanırsın inşallah
KORKMA CANIM CALISIRSAN BASARIRSIN insallah.inşallah canım benim mucizen seninledir...
zaman çok ama konular da çok çok çalışmalıyım korkuyorum biraz
Canım çokkk geçmiş olsun allah şifa versin. Güzel dileklerin için cok sağol seviyorum seniCanım babam kolon kanseri geçen sene ekim ayında kalınbağırsakta iki kanser kitlesi çıkarıldı ve aylar süren kemo süreci oldu 3 er aylık kontrollere düştü bu yıl kasım ayında yapılan kolonoskopide yine iki kitle çıktı onlarda kanserden önceki evre imiş onun için 19 aralıkta ameliyat olacak allahın izniyle bunuda sağlıkla atlatır insallah
Hadi bakalım rabbim sanada hayırlısı ile sağlıklı ve hayırlı bir gebelik ve sonrasında hayırlı ve sağlıklı salih bir evlad nasip etsin inşallah çok zor günler geçirdin kardeşim rabbim yüzünü güldürsün
Hayirli olsunaaynaa canim ben hamileyim siteye giremedm uzun zamndr listeye hamis olarak ekleyeblirsn Allah isteyn herkeze nasip etsin bu gurpta kim varsa tez hamile kalsn insallah
bede diyorum bu kız nerelere kayboldu. annen nasıl ıyı mı canım?ben annemin yanındaydım anca giriyorum kan tahlili yaptırdın mı son durum ne
canım ya hayırlısı cok dua edecegım sana.İnşallah öyle olur diyeyim canım ama durum iç açıcı görünmüyor. İlaçları da bıraktım zaten. Hayırlısı bekleyip göreceğiz
annem daha iyi evde inşaat vardı tuvalet akıyordu falan annem yapamazdı ben temizlik yaptım..bede diyorum bu kız nerelere kayboldu. annen nasıl ıyı mı canım?
hayırlı uğurlu olsun canım bizlere de dua et hemen ekliyorumaaynaa canim ben hamileyim siteye giremedm uzun zamndr listeye hamis olarak ekleyeblirsn Allah isteyn herkeze nasip etsin bu gurpta kim varsa tez hamile kalsn insallah
Allah razı olsun canım inşallah kolaylıkla atlatmak nasip etsin. Sen nasılsıncanım ya hayırlısı cok dua edecegım sana.
ellerine saglık canım. cok makbule geçmiştir eminim.. direk tüp bebeğe yönelemiyor musunuz. doktoruna ısrarcı olsan belki rapor cıkartır tüp bebek için? ben tahlilleri bekliyorum.. bırı kaldı cıkmayan. daha doktora göstermedim ötekileri. bu arada korunmuyorum da bilmiyorum hamile kalırsam kızar mı doktor :))annem daha iyi evde inşaat vardı tuvalet akıyordu falan annem yapamazdı ben temizlik yaptım..
aklım hep annemde kalıyor şimdi de düşünüyorum ikinci aşılama için canım sen neler yaptın
her ne olacaksa hayırlısı olsun. ben iyiyim canım hala sonuc beklıyorum. sonuncuda cıksada doktora göstersem diye sabırsızlanıyorum.Allah razı olsun canım inşallah kolaylıkla atlatmak nasip etsin. Sen nasılsın
İnşallah sonucun iyi çıkar canım. Sonrasında hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip olurher ne olacaksa hayırlısı olsun. ben iyiyim canım hala sonuc beklıyorum. sonuncuda cıksada doktora göstersem diye sabırsızlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?