- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
Sağol canım inşallah. Adet mi oldunHadi hayirlisi insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşallah. Adet mi oldunHadi hayirlisi insallah
Süper nerdeyse 4kat artmış çok iyi canımmm e artık gözün aydın diyelimmkizlar selam sonucum 73.27 cikti ilki 20.58 di drumdan haber bekliyorum.
Sağol canım Salı’da artmışsa değerim işim rahatlayacak. İnşallah böyle devam ederSüper nerdeyse 4kat artmış çok iyi canımmm e artık gözün aydın diyelimm
Çok mutlu oldum. İnşallah Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.Sağol canım Salı’da artmışsa değerim işim rahatlayacak. İnşallah böyle devam eder
Aminn inşallah canım Allah razı olsun sağlıkla devam eder inşallahÇok mutlu oldum. İnşallah Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
Canım cok geçmiş olsun inşallah ciddi bir durum yoktur? ben iyiyim ilk adetimi oldum çalışmalara başladım. :) rahim filmim temiz cıktı tabi bu benim yorumum henuz doktora göstermedim sonuclarıı . kromozom tahlil sonuclarını beklıyorum. genetik tahlillerimde de mthrf gibi bişeydı heterozıgot paı4g4g homozigot cıktı sanırım kan sulandırıcı kullanmam gerekecek. sorun bu genler gıbı duruyor.Merhaba hanımlar babamın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir pek bakamadım
Saye- hayırlı olsun canım gebeliğin
Nasılsınız hanımlar
Allah razı olsun canım babana acil şifalar dilerim. Salı’yı bekliyorum ben iyiyim çok şükürMerhaba hanımlar babamın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir pek bakamadım
Saye- hayırlı olsun canım gebeliğin
Nasılsınız hanımlar
Evet yine oldum maalesef senın adına sevindim rabbim hayırlı etsin insallahSağol canım inşallah. Adet mi oldun
Sağol canım inşallah. Adet mi oldun
İnşallah canım Allah isteyen herkesle birlikte bizede nasip etsin. Moralini bozma inşallah olacak sadece zamanı değil. Bende Salı’yı bekliyorum eğer yükselmişse inşallah yükselir o zaman rahat edebilirimEvet yine oldum maalesef senın adına sevindim rabbim hayırlı etsin insallah
insallah canim hayirli haberlerini bekliyozİnşallah canım Allah isteyen herkesle birlikte bizede nasip etsin. Moralini bozma inşallah olacak sadece zamanı değil. Bende Salı’yı bekliyorum eğer yükselmişse inşallah yükselir o zaman rahat edebilirim
İnşallah hayırlı haberler veririm canım sağoluninsallah canim hayirli haberlerini bekliyoz
Canım cok geçmiş olsun inşallah ciddi bir durum yoktur? ben iyiyim ilk adetimi oldum çalışmalara başladım. :) rahim filmim temiz cıktı tabi bu benim yorumum henuz doktora göstermedim sonuclarıı . kromozom tahlil sonuclarını beklıyorum. genetik tahlillerimde de mthrf gibi bişeydı heterozıgot paı4g4g homozigot cıktı sanırım kan sulandırıcı kullanmam gerekecek. sorun bu genler gıbı duruyor.
ben annemin yanındaydım anca giriyorum kan tahlili yaptırdın mı son durum neKızlar selam ben bugün idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı dokuzuncu günümdü yarın test günüm inşallah güzel sonuçlar alırım.
ALLAH ŞİFA VERSİN CANIM babanın ismi ne dua ederiz inşallah canım senin tedavideki son durum neCanım babam kolon kanseri geçen sene ekim ayında kalınbağırsakta iki kanser kitlesi çıkarıldı ve aylar süren kemo süreci oldu 3 er aylık kontrollere düştü bu yıl kasım ayında yapılan kolonoskopide yine iki kitle çıktı onlarda kanserden önceki evre imiş onun için 19 aralıkta ameliyat olacak allahın izniyle bunuda sağlıkla atlatır insallah
Hadi bakalım rabbim sanada hayırlısı ile sağlıklı ve hayırlı bir gebelik ve sonrasında hayırlı ve sağlıklı salih bir evlad nasip etsin inşallah çok zor günler geçirdin kardeşim rabbim yüzünü güldürsün
hoşgeldin aramıza canım listemize eklememi istersen eklerim seni de5 gün gecikti cok heveslenmistim ama biraz önce kahverengi leke ve sancim başladi cok üzüldüm 15 aylik evliyim 11 aydir iatiyoz olmuyo
hayırlı uğurlı olsun canım benim 1 numarada olmak sana uğurlu geldiAminn inşallah canım Allah razı olsun sağlıkla devam eder inşallah
Canım maalesef değerim düzenli yükselmiyor. Dış gebelik olabilir. Bugünki değerin seksen çıktı iç açıcı değil cuma tekrar kan vereceğim. Sonuca göre karar verilecek9. hamilemizSaye- hayırlı uğurlu olsun sıra 10. hamilemizde
yok yok umutsuz olma inşallah canım bebişin seninle haftya kese de gözükür demi inşallah sevinelim senin haberinle umutlanalım..Canım maalesef değerim düzenli yükselmiyor. Dış gebelik olabilir. Bugünki değerin seksen çıktı iç açıcı değil cuma tekrar kan vereceğim. Sonuca göre karar verilecek