- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hepimizin sağlıklı bebişleri olsunnİnşallah sonucun iyi çıkar canım. Sonrasında hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip olur
canım allah razı olsunALLAH ŞİFA VERSİN CANIM babanın ismi ne dua ederiz inşallah canım senin tedavideki son durum ne
hadi hayırlısı inşallah sevinirsin canım benim baban da şifa bulur inşallah moral her şeu işte...canım allah razı olsun
Babamın adı osman allah razı olsun bir tanem
Canım beklemedeyim şubat adetini bekliyorum aralık adetini oldum
şubat adeti ile transfer hazırlıkları olacak
hoşgeldin aramıza canım listemize eklememi ister misin seni_?Merhaba arkadaslar benımde nisanda 3 yılım bitecek 1 tane asılama yaptırdım tutmadı napıcagımı sasırdım![]()
evet çok isterim canımhoşgeldin aramıza canım listemize eklememi ister misin seni_?
Allah razı olsun canım Rabbım benım gibi isteyen herkeze nasıp etsin gercekten çok zorrrBir hamile olarak içimden geldi Allahım burda yazan herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin Allahım inşallah
Benimde çok zor oldu çok bekledik çok dua ettik sakın vazgeçme asla ümitsizliğe kapılma vaktinden önce hiç bir çiçek açmıyor.. İnşallah Allah'ın izniyle olur inşallah <3Allah razı olsun canım Rabbım benım gibi isteyen herkeze nasıp etsin gercekten çok zorrr![]()
bat ne zaman canım ekledim listeyeevet çok isterim canım
ALLAH RAZI OLSUN canım dualara ihtiyacımız var çokBir hamile olarak içimden geldi Allahım burda yazan herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin Allahım inşallah
hoşgeldin sen de aramıza canım listemize ekleyeyim mi seni de?30 kasimda kurtaj olmak zorunda kaldim bebekgim olmustu. Simdi 14 gun oldu
2017 bitmek uzere insallah 2018 bize hayirli gelir de saglikli sihhatli hayirli evlatlarimiz olur.
ay canım benim çok çok sevindim inşallah bu sefer hayırlarla sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah zaten sonuçlarını da bekliyordun inşallah bir şey olmayacak ...selam kızlar ben yine hamileyim galiba bugün 28. günüm adet olmadım test yaptım o kadar silik bir çizgi varki inanmakta güçlük çekiyorum. ama daha da kötüsü bırak sevinmeyi heyecanlanamıyorum bile![]()
ben de aşılamam olmayınca üzüldüm çok şimdi ikinci aşılamayı düşünüyorum ama hevesim ilki kadar tabii olmuyor biraz daha mı beklesem d,yorumBenimde çok zor oldu çok bekledik çok dua ettik sakın vazgeçme asla ümitsizliğe kapılma vaktinden önce hiç bir çiçek açmıyor.. İnşallah Allah'ın izniyle olur inşallah <3
Canım neden sevinmiyorsun problemini iyi kötü öğrendin drun sana gereken ilaçları başlayacak inşallah sağlıkla tamamlanacak hamileliğinselam kızlar ben yine hamileyim galiba bugün 28. günüm adet olmadım test yaptım o kadar silik bir çizgi varki inanmakta güçlük çekiyorum. ama daha da kötüsü bırak sevinmeyi heyecanlanamıyorum bile![]()
senin test yarına tekrarlanacak demi canım?Canım neden sevinmiyorsun problemini iyi kötü öğrendin drun sana gereken ilaçları başlayacak inşallah sağlıkla tamamlanacak hamileliğin