- 12 Aralık 2013
- 943
- 887
- 303
- 34
Canım hayırlısı olsun canım üzülmecanım kanama devam ediyor az az bence adet oldum yarın iyice yoğunlaşırsa o zaman diyeceğim kesin adet ağladım dün gece canım ama elden bir şey gelmiyor eşime daha fazla üzüldüm ya
kendimi unuttum artık işte bu ay soğan kürü yapacağım bir komşu teyze var beline yakı yapıştırayım dedi ona pazartesi diyeceğim yakı meselesini işte bakalım belki de şifa olur
Canım kasım adetiyle gideceğim tekrar inşallah sen nasılsınaaynaa nasılsın güzelim
Saye- nasılsın canım transfer aşamasına geldin mi
@INCIK BONCUK nasılsın arkadaşım
Birdilimkek nasılsın tatlım oğluşa isim belli oldumu
Canım nasılsın. Enim transfer kasım adetiyle olacak inşallah. Yazdıklarını okudum moral bozma olursa şükür olmazsa denemeye devam inşallahiyiyim canım ama sanki adet olacakmışım gibi bir halim var...
aşılamanın 10. günü bugün..
Saye- evet az kaldı demi transfere senin canım şimdi neler yapıyorsun?
limoncicegi41 sen ne yaptın bugün yine doktor da mısın?
@INCIK BONCUK sen ne yapıyorsun tedavi düşüüyor msun?
Birdilimkek evet isim konusunu ben de soracaktım
Adıyla yaşasın inşallah çok güzel bir isimSagolun kızlar iyiyim şükür nasip olursa kuzumuzun adını Ömer Muhammed koymak istiyoruz :)
Çok geçmiş olsun İki dış gebelik geçirdim seni çok iyi anlıyorumAmin cnm allah razı olsun düşüşe geçmiş bugün beta 2500den 1600e inşallah iyice değerlerin düşmesini bekliyoruz
Tedavin hayırlı olsun canım kafana takma inşallah güzel yumurtalar olur. Köye neden gidiyorsunuz orasını anlamadım tedavi her şeyden önemliaaynaa selam arkadaşlar Allahın izniyle bismillah dedik bizde.Etlik zübeyde hanım hastanesinde pzt adetimin 2.günü başlıcaz tedaviye.Konsey rapor için Koh ıuı (iğneli aşılama kararı aldı.iğneyle büyütecekler yum yumlarımı ama moralimi bozdu doktor.amh a ağustosta baktırmıştım.1.54 çıkmıştı doktor düşük bu sonuç yumurta rezervin azalıyor dedi.fshda bi kaç ay önce zübeyde hanımda 11 çıktığını görünce fshnında yüksek yumurta tembelliği olablir dedi.şimdide yenilediler amh ı 0.78 çıktı dahada düşük. Bütün vajinal kontrollerimde doktorlarım hep çok güzel yumurtaların var.sayısınıda güzel buluyorlardı.klomen ve femaraylada gayet güzel büyüyordu.şimdi bu doktor niye böyle dediki vajinal muayene yapmadan eşimin sonuçları iyi dediler .evrakları ve tahlilleri pzt teslim edicez. aaynaa canım sen nasılsın seninde günün bitti inşallah hayırlı haberlerini alırız canım benim. sende iğneyle büyüttün demi yum yum larını.hangi iğneyi kullndın.kendinmi yaptın doktoramı yaptırdın. Kaç gün vuruldun ve kaçıncı gün muayeneye gitmiştin.birde bizim memlekete gitme işi çıktı köydekiler çağırıyor kayınvalidemler kaynım felan. Aman bu seferde gelmeyin işlerinizi halledin diyen yok
Bu haftalarda normal canım üzülme benim de öyle olmuştuCok saol cnm icimi rahatlattin biraz:))
hadi ya yine miaaynaa canım ben düşük yaptım yine ikonu kaldırır mısın canım
canım çokk üzüldüm ya hemde cok geçmiş olsunaaynaa canım ben düşük yaptım yine ikonu kaldırır mısın canım
ağlamak yok canım bundada var hayır. belki tüp bebek denersiniz onda ihtimal daha fazla yacanım kanama devam ediyor az az bence adet oldum yarın iyice yoğunlaşırsa o zaman diyeceğim kesin adet ağladım dün gece canım ama elden bir şey gelmiyor eşime daha fazla üzüldüm ya
kendimi unuttum artık işte bu ay soğan kürü yapacağım bir komşu teyze var beline yakı yapıştırayım dedi ona pazartesi diyeceğim yakı meselesini işte bakalım belki de şifa olur
Sağol canım kısmet ne diyelim senden güzel haberler alırım inşallah artık dualarım sizinler içincanım çokk üzüldüm ya hemde cok geçmiş olsun
Canım hepimizden güzel haberler gelir inşallah.kaç haftalıktı? Kürtaj oldun mu?kan pıhtılaşması dısında başka sorun bulmusmuydu doktorSağol canım kısmet ne diyelim senden güzel haberler alırım inşallah artık dualarım sizinler için
6 Hafta bitmişti kalp atışı dinlemeye gitmiştim gelişmemiş kürtaj olmadım kendiliğinden düşsün diye bekliyoruz kan pıhtılaşma sorunundan başka sorun yokCanım hepimizden güzel haberler gelir inşallah.kaç haftalıktı? Kürtaj oldun mu?kan pıhtılaşması dısında başka sorun bulmusmuydu doktor
ilacımız zaman galiba çok üzüldüm arkadasım6 Hafta bitmişti kalp atışı dinlemeye gitmiştim gelişmemiş kürtaj olmadım kendiliğinden düşsün diye bekliyoruz kan pıhtılaşma sorunundan başka sorun yok
Canım kasım adetiyle gideceğim tekrar inşallah sen nasılsın
Canım nasılsın. Enim transfer kasım adetiyle olacak inşallah. Yazdıklarını okudum moral bozma olursa şükür olmazsa denemeye devam inşallah
Adıyla yaşasın inşallah çok güzel bir isim
Çok geçmiş olsun İki dış gebelik geçirdim seni çok iyi anlıyorum
Tedavin hayırlı olsun canım kafana takma inşallah güzel yumurtalar olur. Köye neden gidiyorsunuz orasını anlamadım tedavi her şeyden önemli
Bu haftalarda normal canım üzülme benim de öyle olmuştu
hayırlısı deyip dua edicez canım benim dile kolay söylemesi ama sabredecez Rabbim sabırlarımızın mükafatımızı tez vakitte verecek inşallah.ah ahh bu kırmızılar gelmesin bebiş gelsinKirmizilar geliyor sanırım canım
Çok ağrılı kopacak sanki kasiklarim yarına tam sökülüp akarsa adet oldum diyeceğim böyle yerleşme kanaması olmaz heralde
0Hayirlisi ne diyim
Canım benim üzülme ağlama daha yolun başındasın ya nasip deyip devam edeceğiz yolahadi ya yine micanım sen de kan pıhtılaşması mı var?
genetik test falan yaptırdın mı ben de adet oldum aşılamam tutmadı
Arkadaşım çok üzüldüm geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Kaçıncı bilmiyorum ama sürekli düşük yapıyorsan tüp bebekte embriyolara genetik tarama yaptırıp öyle deneme yaptırabilirsin. İşinin ehli bir Dra git. Bende yaşadım biliyorum bu üzüntüyü tekrar tekrar yaşamaCanım ben her testi yaptırdım kan pıhtılaşması için iğne de vuruyorum ama olmuyor üzüldüm canım ama eninde sonunda tutacak senin inanıyorum ben
Tedavin hayır getirsin canım kontrol gününe galan denk gelmeden git gel yaparsınız belki olmadı artık bir bahane bulunacaksorma canım kaynım yeni evli tutturdular aynı dönemde izne çıkalım beraber tatil yapalım köye gidelim diye.onlaratedaviden bahsetmedk.bi kaç günlüğünede olsa köye gelmemizi bekliyor eşimin ailesi. Sağol canım hayırlısıyla adet olmayı bekliyorum.pzt başlıcaz tedaviye.
Canim benim.. Misafirlerm bardi gider gitmez hemen giril baktim sonucunu merak ediyordum.. Rabbim neylerse güzel eyler.. Umudumuz sabrımız tükenmesin yeter ki ınsallah güzel günler göreceksin. Bennde aşılama olmustum tutmadi ama sonrasında kendiliginden oldu Rabbimdne ümit kesilmez.. Üzme kendini lütfen güzel kalpli arkadasim benim..çok sağolun dostlar ben de birkaç ay dinleneceğim ondan sonra ikinci aşılamayı düşünüyırum
bilmiyorum canım ya sonrasında kendiliğinden olur mu bilemiyorum bu ay soğan kürü uygulayacağım bakalım başka ne yapsam acaba belime şu yakı da mı yapıştırsam diyorum ..Canim benim.. Misafirlerm bardi gider gitmez hemen giril baktim sonucunu merak ediyordum.. Rabbim neylerse güzel eyler.. Umudumuz sabrımız tükenmesin yeter ki ınsallah güzel günler göreceksin. Bennde aşılama olmustum tutmadi ama sonrasında kendiliginden oldu Rabbimdne ümit kesilmez.. Üzme kendini lütfen güzel kalpli arkadasim benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?