- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
düzelmiştir canım benim olumlu düşün lütfen. prensini kucagına alacaksın allahın izniyle.Ayin 15 ile 20 si arasi giderim heralde canim. Plasentamin 28. Haftaya kadar yukarı toplanmasi bekleniyor ben 29. Haftayi bekleyip emin olmak istiyorum insallah duzelmistir
Amin insallah canim ben kucagima almadan da sizin gobusleriniz dolar insallah :)düzelmiştir canım benim olumlu düşün lütfen. prensini kucagına alacaksın allahın izniyle.
Sağol canım iyiyim adet olmak için ilaca başladım inşallah adetle birlikte drla görüşmeye gideceğim transfer işlemi için sen nasılsın sonuçların çıktı mı
canım benim ben iyiyim şükür adet olmayı bekliyorum sen nasılsın güzelim
tarusal mı içiyorsun canım bende bu gün dr isteği ile başladım iki defa gündeSağol canım iyiyim adet olmak için ilaca başladım inşallah adetle birlikte drla görüşmeye gideceğim transfer işlemi için sen nasılsın sonuçların çıktı mı
duphaston kullaniyorum canim. bu adetle kontrol mü var senin. nasilsintarusal mı içiyorsun canım bende bu gün dr isteği ile başladım iki defa günde
EVET CANIM KONTROL HİSTERESKOPİSİ OLACAK YAPIŞIKLIK VARMI MİYON SONRASI DURUM NE ONA BAKACAK DRduphaston kullaniyorum canim. bu adetle kontrol mü var senin. nasilsin
hadi hayirlisi bakalim inslalh arka arkaya güzel haberler alirizEVET CANIM KONTROL HİSTERESKOPİSİ OLACAK YAPIŞIKLIK VARMI MİYON SONRASI DURUM NE ONA BAKACAK DR
Hayırlısıyla inşallah bu kez transfer olur.benim sonuçlar henüz çıkmadı.bir ay sonra çukar sanırım.Sağol canım iyiyim adet olmak için ilaca başladım inşallah adetle birlikte drla görüşmeye gideceğim transfer işlemi için sen nasılsın sonuçların çıktı mı
Bende iyiyim kuzum kendimi okul işlerine verdim sınavlar falan derken vakit geciyor.:)canım benim ben iyiyim şükür adet olmayı bekliyorum sen nasılsın güzelim
inşallah düzelir canım sıkıntı yapma gelişmelerden bizleri haberdar et hayırlarla sağlıcakla nasip olacak inşallah doğumda bizleri de duandan eksik etme..Ayin 15 ile 20 si arasi giderim heralde canim. Plasentamin 28. Haftaya kadar yukarı toplanmasi bekleniyor ben 29. Haftayi bekleyip emin olmak istiyorum insallah duzelmistir
şu gün bugün derken bu ay artık kaçtı ama diğer aya artık senin sonuçlar ne oldu canım ne zaman belli olacakbende düşünüyorum canım sogan suyunu ama adet olayımda ndan sonra inşallah.
Insallah canim cok sağol.. Insallah unutmazsam herkese dua etmek istiyorum o anda.. Nasip olur da görürsek..inşallah düzelir canım sıkıntı yapma gelişmelerden bizleri haberdar et hayırlarla sağlıcakla nasip olacak inşallah doğumda bizleri de duandan eksik etme..
inşallah nasip olur canım benim..Insallah canim cok sağol.. Insallah unutmazsam herkese dua etmek istiyorum o anda.. Nasip olur da görürsek..
Canım 1-2ayda çıkar dediler daha iki hafta olduşu gün bugün derken bu ay artık kaçtı ama diğer aya artık senin sonuçlar ne oldu canım ne zaman belli olacak
insallah canim hakkimizda hayirlisiyla olsun hayirlsiysa nasip olsun canim. insallah seninde sonuclarin iyi cikarHayırlısıyla inşallah bu kez transfer olur.benim sonuçlar henüz çıkmadı.bir ay sonra çukar sanırım.
evet o testler çok geç çıkıyormuşCanım 1-2ayda çıkar dediler daha iki hafta oldu
hadi hayırlısı canım benimCanım 1-2ayda çıkar dediler daha iki hafta oldu
idare eder canım biraz daha sakinim kafamı boşaltmaya çalışıyorumaaynaa sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?