- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Bence bir süre uzaklas şu stresten ve hicbirsey düşünme kuzum. Duayi birakma sadece gerisini bırak bir sürebilmiyorum canım ya sonrasında kendiliğinden olur mu bilemiyorum bu ay soğan kürü uygulayacağım bakalım başka ne yapsam acaba belime şu yakı da mı yapıştırsam diyorum ..
yok umudum kesilmedi canım ağladım bir kez sonrasında ağlamadım hayırlısıyla nasip olur inşallah canım ama ne yapsam diye de düşünüyorum tabii
bilmiyorum canım ya sonrasında kendiliğinden olur mu bilemiyorum bu ay soğan kürü uygulayacağım bakalım başka ne yapsam acaba belime şu yakı da mı yapıştırsam diyorum ..
yok umudum kesilmedi canım ağladım bir kez sonrasında ağlamadım hayırlısıyla nasip olur inşallah canım ama ne yapsam diye de düşünüyorum tabii
canım adetmi oldun bende senden haber varmı diye ilk buraya baktımçok sağolun dostlar ben de birkaç ay dinleneceğim ondan sonra ikinci aşılamayı düşünüyırum
hayırlı olsun canım gebeliğin inşallah sağlıkla katlanır değerinMerhaba kizlar. Persembe gunu kan verdm bhcg 25.96 cikti yarin tekrarlicaz testi cok endiselym insallah yukselmistir degerler.
Rabbim yuzumuze guler insallah..
hayırlı olsun canım gebeliğin inşallah sağlıkla katlanır değerin
evet canım adet oldu bayağı yoğun adetim biraz dinleneceğim birkaç ay bakalım ikinci aşılamayı da düşünüyorumcanım adetmi oldun bende senden haber varmı diye ilk buraya baktım
ben seni eklemişim zaten canım bat tarihini de belirtmek istersen eklerim sayfamızın ilk sayfasnda görebilirsin sadece ben ekleyebiliyorum listeyi düzenleyebilirim..
sen kaç senedir bebek istiyorsun canım
hayırlısıyla sevineceğiz inşallah canım sağlıcakla aminMalesef yine hüsran
hayırlısıyla sevineceğiz inşallah canım sağlıcakla amin
6 Hafta bitmişti kalp atışı dinlemeye gitmiştim gelişmemiş kürtaj olmadım kendiliğinden düşsün diye bekliyoruz kan pıhtılaşma sorunundan başka sorun yok
çok sağolun dostlar ben de birkaç ay dinleneceğim ondan sonra ikinci aşılamayı düşünüyırum
Preseed jeli duydun mu hic canm
Bi arastr bnce. Bide ben bu ay sogan kuru yaptm esimede her sabah kestane bali ile serbet yapp icirdim adet bitiminden sonrada gun asiri iliski oldu preseed jel ile. Cok sukur pozitifi gordum ama degerlerm dusuk biraz gec dollenme olablr dedi dr. Bakalm yarin tekrarlicam.
Canım hakkında hayırlısı olsun üzüldüm acıkcası ins normal yolla gelir mucizenevet canım adet oldu bayağı yoğun adetim biraz dinleneceğim birkaç ay bakalım ikinci aşılamayı da düşünüyorum
Hamileligin hayirli olsun canim. Bi arkadasiminda gec dollenme olmustu keseyi kalp atislarini cok gec gorduler su an hic bir sorun yok gayet saglikli. Seninde oyledir sikinti yapma Allahin izniyle degerlerin yukselir. Bu arada bende preseed jeli kullaniyorum 2 aydir. Yumurtlama gunlerimi takip ederek o gunlerde kullaniyorum sadece. Bitkisel kurler yedigim ictigim seyler yaninda cabasi. Ama Rabbim ol emrini benim icin henuz demedihamile annelerin dualarina ihtiyacimiz var. Tek eksigim az tevekkul eksik ibadetlerim diye dusunuyorum. Rabbim duasini kabul ettigi kullarinkinden etsin bizimde dualarimizi insallah.
Yok canım ilk aşılama bir kez özelde yaptiracaktik iğneleri yedim ama aşılama olmadı doktor zaten iki aşılama sonra tüp dedi bana iki ay dinlenecegim sonra ikinci aşılama istiyorumCanım hakkında hayırlısı olsun üzüldüm acıkcası ins normal yolla gelir mucizen
Bu 3. Aşılaman degilmiydi?ben mi yanlıs hatırlıyorum
3 den sonra tüp bebek raporu veriliyor
Devlette olmadı tüp hakkını dene
Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün
İyiyim kuzum çok şükür 27. Haftamiza girdik bugün. Bel ağrısı baş ağrısı yuvarlanip gidiyoruz :) sen napiyorsun testlerini ne zaman yaptiracaksin
ben de ne yapayım oturuyorum canım abdest aldım işte dün yarın soğan suyuna başlayacağım
maşallah canım az kaldı kuzum bel agrılarında bıtecek bırazcık daha sabır. :) randevun ne zaman tekrardan?İyiyim kuzum çok şükür 27. Haftamiza girdik bugün. Bel ağrısı baş ağrısı yuvarlanip gidiyoruz :) sen napiyorsun testlerini ne zaman yaptiracaksin
bende düşünüyorum canım sogan suyunu ama adet olayımda ndan sonra inşallah.ben de ne yapayım oturuyorum canım abdest aldım işte dün yarın soğan suyuna başlayacağım
Ayin 15 ile 20 si arasi giderim heralde canim. Plasentamin 28. Haftaya kadar yukarı toplanmasi bekleniyor ben 29. Haftayi bekleyip emin olmak istiyorum insallah duzelmistirmaşallah canım az kaldı kuzum bel agrılarında bıtecek bırazcık daha sabır. :) randevun ne zaman tekrardan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?