Evet olurbenim de aklımdan çıkmıyor canım son zamanlarda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum artık 4 yıl olunca ister istemez ..inşallah hayırlarla sağlıcakla kısa zamanda evladın gelir canım listemize ekleyeyşm mi seni de
gözün aydınnn canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Hayirli olsuncnm Rabbimin izniyle gzl haberlerini aliriz insallah hersy cok gzl olsn snn icinkızlar pazartesi aşılamam yapılacak inşallah bugün kontrole gittim yumurtalarıma bakıldı büyümüş pazartesi sabah 9 da nasipse dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
ALLAH RAZI OLSUN canımHayirli olsuncnm Rabbimin izniyle gzl haberlerini aliriz insallah hersy cok gzl olsn snn icin
kızlar pazartesi aşılamam yapılacak inşallah bugün kontrole gittim yumurtalarıma bakıldı büyümüş pazartesi sabah 9 da nasipse dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM İNŞALLAH HAYIRLARLA SAĞLICAKLA SEVİNİRİZ AMİNCANIM HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH
İnsallah cnm bende hep kendime bunu diordum acaba hamile kalamiomuyum bsymi vr bulamioormu derken hersy nasip sabir etmek lazimmis birde aklina takmamak mtlu olmakALLAH RAZI OLSUN canımben de hayırlısıyla sağlıcakla hamile olduğumu duyurur muyum acaba
Kafaya takmamayı başaramadım ama bakalım zamanı gelmiştir inşallah amin..İnsallah cnm bende hep kendime bunu diordum acaba hamile kalamiomuyum bsymi vr bulamioormu derken hersy nasip sabir etmek lazimmis birde aklina takmamak mtlu olmak
Hersey nasip gerisi bahane cnm Rabbim onun zamanini yazmis ve o zmn olacak insallah ya sabir ya selametKafaya takmamayı başaramadım ama bakalım zamanı gelmiştir inşallah amin..
rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canım insallah tutar bu ay bebisinkızlar pazartesi aşılamam yapılacak inşallah bugün kontrole gittim yumurtalarıma bakıldı büyümüş pazartesi sabah 9 da nasipse dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
canım ne kadar olmus yumoşlar? pazartesi büyük gün hadi bakalım dualarımız seninle canım.kızlar pazartesi aşılamam yapılacak inşallah bugün kontrole gittim yumurtalarıma bakıldı büyümüş pazartesi sabah 9 da nasipse dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Canım inş hayırlısı olsun Allah yardımcın olsunKafaya takmamayı başaramadım ama bakalım zamanı gelmiştir inşallah amin..
ALLAH RAZI OLSUN canım benim sağolasın sen nasılsın?Canım inş hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun
yumoşlarım 18 iki tane de 10 var canım pazartesi için çok heyecanlıyım sahra gülüm yacanım ne kadar olmus yumoşlar? pazartesi büyük gün hadi bakalım dualarımız seninle canım.
ayy kuzum heyecanlı olmamak mümkün mü? ne zamandır bu anı bekliyoruz. hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini alalım canımyumoşlarım 18 iki tane de 10 var canım pazartesi için çok heyecanlıyım sahra gülüm ya
ay canım sonunda aşılama da nasip olacak inşallah diyorum dierinde yarım kalmştı ya dün gece hiç uyuyamadım ya çok tedirgindim şimdi de gözümden sanki uyku akıyor ama bir yandan da çok heyecanlıyım bilemedimayy kuzum heyecanlı olmamak mümkün mü? ne zamandır bu anı bekliyoruz. hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini alalım canım
kızlar pazartesi aşılamam yapılacak inşallah bugün kontrole gittim yumurtalarıma bakıldı büyümüş pazartesi sabah 9 da nasipse dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?