- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
Inşallah beta düşüyor adetten sonra korunma dedi doktor inşallah tedaviye de gerek kalmadan bebişim gelirtabii umutlu olacağız canım umutsuz olunur mu peş peşe sevineceğiz inşallah amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah beta düşüyor adetten sonra korunma dedi doktor inşallah tedaviye de gerek kalmadan bebişim gelirtabii umutlu olacağız canım umutsuz olunur mu peş peşe sevineceğiz inşallah amin
hadi hayırlarla sağlıcakla canım bir ay korunun mu dedi şimdi doktorInşallah beta düşüyor adetten sonra korunma dedi doktor inşallah tedaviye de gerek kalmadan bebişim gelir
hayırlı uğurlu olsun canım sağlıklı bir evlat olur inşallah ve de saygı dolu bizlere de dua et lütfen..Kizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
maşallah canım hyırlı olsun llah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
korunma dedi adetten sonra korunmayacamhadi hayırlarla sağlıcakla canım bir ay korunun mu dedi şimdi doktor
Allah razi olsun cnm aminn insallahhayırlı uğurlu olsun canım sağlıklı bir evlat olur inşallah ve de saygı dolu bizlere de dua et lütfen..
yarın kontrolüm var haftaya da sanırım aşılamam olacak kısmet olursa
Amin cnm Allah razi olsun Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin insallahhhmaşallah canım hyırlı olsun llah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim gözün aydin allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah darısı bize olsun :)Kizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
kaç senedir çocuk istiyorsun canım çok düşükdükçe olmuyor bekledikçe 4 senedir ben hep öyleydim kendini rahatlatmak kolay olmasa tabii çok zorBenimde 1 günüm geçiyor test yaptım negatif çıktıhalbuki ovu testi yaptım pik günleri degerlendirdik neden olmuyor anlamıyorum düşük yapalım 4 ay oldu ne gelen var ne giden
![]()
Çok sevindim canım gözün aydın kucağına almakta nasip etsin AllahKizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
Aminnn cnm insallah Allah razi olsun hepmzin kucagina almak nasip olsn insallahÇok sevindim canım gözün aydın kucağına almakta nasip etsin Allah
1 sene 2 aydirkaç senedir çocuk istiyorsun canım çok düşükdükçe olmuyor bekledikçe 4 senedir ben hep öyleydim kendini rahatlatmak kolay olmasa tabii çok zor
hayırlsıyla sağlıcakla inşallah sevinirsin canm biraz kafayı dağıtmaya çalış bana da hep diyorlardı ben de tv ye bakıyorum oyalanmaya çalışıyorum yani kuzum ..1 sene 2 aydir
Valla bende oyalaniyorum ama yinede çıkmıyor aklımdan çevreden dolayı doktora gittim hiç bi problemim yokhayırlsıyla sağlıcakla inşallah sevinirsin canm biraz kafayı dağıtmaya çalış bana da hep diyorlardı ben de tv ye bakıyorum oyalanmaya çalışıyorum yani kuzum ..
doktora gittin mi
gözün aydınnn canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.Kizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
benim de aklımdan çıkmıyor canım son zamanlarda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum artık 4 yıl olunca ister istemez ..inşallah hayırlarla sağlıcakla kısa zamanda evladın gelir canım listemize ekleyeyşm mi seni deValla bende oyalaniyorum ama yinede çıkmıyor aklımdan çevreden dolayı doktora gittim hiç bi problemim yok