- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
kızlar pazartesi aşılamam yapılacak inşallah bugün kontrole gittim yumurtalarıma bakıldı büyümüş pazartesi sabah 9 da nasipse dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Bir tane 18 lik iki tane 10 luk var canım bakalım bilmiyorum oldum mu tek yumurta ile tek tuple kalan çok arkadaş oldu. .Masallah caniiiim. Cok sevindim bayagi guzel buyumusler hem. 2 tane 18 mmlik varsa insallah tutma ihtimali yuksek. Insallah bu ay grubumuzun kurucusu olarak taclandirirsin:) bizede umut olursun. Hayirli haberlerini bekliyoruz canim.
Hayirlisi ile cümlemize nasip olur inşallah canımHayırlısıyla sonu bebiş olsun canım Rabbim yardımcınız olsun inşallah.kaç mm olmuş yumlar :)
canımmm hadi inşallah bu kez bebeğine kavusursun :) kaç gün sonra belli olcak?Merhabalar herkese Rabbim herkesin gönlüne göre versin bende uzun aradan sonra geri döndüm 4. Asilamami dün yaptırdım inş güzel sonuçlar alırız aynacim Rabbim yardimcin olsun inş güzel geçer ve olumlu sonuç alirsin
hoşşşgeldinnnn :)Merhaba bende araniza katilabilirmiyim
Inşallah canım bugün ikinci gün doktor 10. Gün kan testi yaptı dedi beklemedeyiz bakalimcanımmm hadi inşallah bu kez bebeğine kavusursun :) kaç gün sonra belli olcak?
Hosbuldummm listeye benide eklermisnz hangi tarihi yaziyoruzhoşşşgeldinnnn :)
canım konu sahibiHosbuldummm listeye benide eklermisnz hangi tarihi yaziyoruz
selam canım diğer gruptan biliyorum sizi . çok çok üzüldüm. biliyorum tesellisi yok. bende gecen sene aynısını yaşadımm. ama zaman geçiyor. rabbim tez zamanda yenisini versinn.Merhaba bende aranıza katılayım yaklaşık 1.5 yıllık evliyim ve karar verdiğimiz 2. Ay hamile kaldım ama maalesef geçen hafta 7 haftalık bebeğimi kaybettim inşallah 2018 e bende katılırım. Allahım hepimize bu duyguları yaşamayı nasip etsin.
Evet canım bende ordan hatırladım seni 1 hafta vardı aramızda ne yapalım Allah ın dediği oluyo O herşeyin hayırlısını bilen inşallah bende ikinciyi sağlıkla kucağıma alırımselam canım diğer gruptan biliyorum sizi . çok çok üzüldüm. biliyorum tesellisi yok. bende gecen sene aynısını yaşadımm. ama zaman geçiyor. rabbim tez zamanda yenisini versinn.
Yürekten aminn diyorum canım. En kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat nasip etsinn rabbim.Evet canım bende ordan hatırladım seni 1 hafta vardı aramızda ne yapalım Allah ın dediği oluyo O herşeyin hayırlısını bilen inşallah bende ikinciyi sağlıkla kucağıma alırım
Çok teşekkür ederim canım inşallh sende sağ salim alırsın bebişini kucağınaYürekten aminn diyorum canım. En kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat nasip etsinn rabbim.
Tamam o zamanaaynaa benide eklermisn rica etsem sat 23 ekim
Biraz kendimden bahsedeyim yasim 29
1 tane 5 yasinda oglum varartik ikiciyi yapmanin zamani geldide geciyor dedik ilk defa bu ay basladik bakalim Allahim her isteyene nasip etsin
Merhaba bende aranıza katılayım yaklaşık 1.5 yıllık evliyim ve karar verdiğimiz 2. Ay hamile kaldım ama maalesef geçen hafta 7 haftalık bebeğimi kaybettim inşallah 2018 e bende katılırım. Allahım hepimize bu duyguları yaşamayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?