2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

*****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak

38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.su perim :anneadayı:
42.lale_cik
43.yusuf un annesi

44.

Hira yumurtlamayla tuplerin alakasi yok sen yinede yaptr ins birsey yoktr canim hayirlisi hakkinfa

Ne guzel bissuru hamis haberi bar benm 1 ocakti bat hala test yaptrmaya korkuyorum yaa :KK43:((

hoşgeldin canım aramıza diyet mi yapıyordun ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş darısı bizlere de en yakın zamanda inş amin
Amin canım evet diyet yapıyordum dikkat etmeye çalışıyordum D vitamininize baktırın arkadaşlar düşük seviyede olması engel olabiliyor gebeliğe ben Kasım -Aralık ayı içinde içtim onun etkisi olduğunu düşünüyorum Rabbim sizlere de nasip etsin

Evet canım okul bittikten sonra aldım antideprasan kullandım panik atak rahatsızlığım vardı 80 di şimdi son 6 ayda tekrar aldım 91 oldu boy 1.68
o ilaçlar aldırıyor maalesef canım bende bu çocuk süreçlerinde aldım çok normalde 64 den yukarı çıkmazdım şimdi 74 lerde geziyorum spor yapamıyorum eskiden yapardım düşük olur diye korkuyorum. Hamilelikte de alıcam ama ne yapim artık bebeğim olsunda hayırla sağlıkla bende hem hamilelik hemde şimdiki kilolarımı veririm buarada boyum 1.63 balık etliden öte gidiyorum:KK43:

o ilaçlar aldırıyor maalesef canım bende bu çocuk süreçlerinde aldım çok normalde 64 den yukarı çıkmazdım şimdi 74 lerde geziyorum spor yapamıyorum eskiden yapardım düşük olur diye korkuyorum. Hamilelikte de alıcam ama ne yapim artık bebeğim olsunda hayırla sağlıkla bende hem hamilelik hemde şimdiki kilolarımı veririm buarada boyum 1.63 balık etliden öte gidiyorum:KK43:
oy yok canım moralini bozma benimki balık etliliği geçti balina etliye döndü :KK70::KK70::KK70:
ama ben de kafama koyup vereceğim gururumu çok incittiler lakin önce şu kpss hayırlısıyla onunla birlikte bebek hamiş olalım da veririz :KK70:

Amin canım evet diyet yapıyordum dikkat etmeye çalışıyordum D vitamininize baktırın arkadaşlar düşük seviyede olması engel olabiliyor gebeliğe ben Kasım -Aralık ayı içinde içtim onun etkisi olduğunu düşünüyorum Rabbim sizlere de nasip etsin
Bunu bende duydum ama 2 kimyasalım olmasına rağmen dr hiç bakmak istemedi vitaminlerime ama son gittiğimde multi vitamin verdi bütün vit var içinde neredeyse ondan biraz içim rahat eksikse de takviye ediyodur herhalde. Sizede Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla

Bunu bende duydum ama 2 kimyasalım olmasına rağmen dr hiç bakmak istemedi vitaminlerime ama son gittiğimde multi vitamin verdi bütün vit var içinde neredeyse ondan biraz içim rahat eksikse de takviye ediyodur herhalde. Sizede Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla
Amin canım açıkçası ben ölçtürmeden içtim bi ara karataycıydım bir çok doktor onunla zıt yönde onun düşük dediğini diğerleri normal deyip gerek görmüyor D vitamini de genelde herkesin düşük benim oğlumun da öyleydi hergün güneş de oynattığı m halde düşük çıkınca cesaretlendim ve 6-7 tüp kadar içtim dahiliye servisi ölçüyor ama istemeniz gerekli

Ne guzel bissuru hamis haberi bar benm 1 ocakti bat hala test yaptrmaya korkuyorum yaa :KK43:((
Canım ne zaman test yapmayı düşünüyosun eğer bebiş varsa keseyi kalp atışını filan birlikte görcen bu gidişle:KK48: Çok geçmiş adetin eğer normalde de böyle düzensizlik yoksa ucuz olan testlerden al bi bence varsa kesin çıkar korkacak bişey yok bunda bence varsa sevinirsin yoksa da adeti beklersin

Dun idrar testi yaptm cikmadi kizlar ama benm yumurtlamam 18 de fln oluyor yq gercekten yok ya da odrarda cikmiyo

Canım ne zaman test yapmayı düşünüyosun eğer bebiş varsa keseyi kalp atışını filan birlikte görcen bu gidişle:KK48: Çok geçmiş adetin eğer normalde de böyle düzensizlik yoksa ucuz olan testlerden al bi bence varsa kesin çıkar korkacak bişey yok bunda bence varsa sevinirsin yoksa da adeti beklersin
Seninki idrarda cikiyo mu su anda? Yumurtlaman ne zaman oluyor?

oy yok canım moralini bozma benimki balık etliliği geçti balina etliye döndü :KK70::KK70::KK70:
ama ben de kafama koyup vereceğim gururumu çok incittiler lakin önce şu kpss hayırlısıyla onunla birlikte bebek hamiş olalım da veririz :KK70:
:KK5:bencede veririz nolmuşş:KK73:

X