- 22 Temmuz 2014
- 30.036
- 26.829
öyle canım yeni aya hazırlıyorum kendimi bir de adet olsamOlsun bidahaki aya inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle canım yeni aya hazırlıyorum kendimi bir de adet olsamOlsun bidahaki aya inşallah
Amin canım evet diyet yapıyordum dikkat etmeye çalışıyordum D vitamininize baktırın arkadaşlar düşük seviyede olması engel olabiliyor gebeliğe ben Kasım -Aralık ayı içinde içtim onun etkisi olduğunu düşünüyorum Rabbim sizlere de nasip etsinhoşgeldin canım aramıza diyet mi yapıyordun ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş darısı bizlere de en yakın zamanda inş amin
o ilaçlar aldırıyor maalesef canım bende bu çocuk süreçlerinde aldım çok normalde 64 den yukarı çıkmazdım şimdi 74 lerde geziyorum spor yapamıyorum eskiden yapardım düşük olur diye korkuyorum. Hamilelikte de alıcam ama ne yapim artık bebeğim olsunda hayırla sağlıkla bende hem hamilelik hemde şimdiki kilolarımı veririm buarada boyum 1.63 balık etliden öte gidiyorumEvet canım okul bittikten sonra aldım antideprasan kullandım panik atak rahatsızlığım vardı 80 di şimdi son 6 ayda tekrar aldım 91 oldu boy 1.68
kızlar dr dan geldim şimdi hamileyimmm çok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin inşalah
Gözünüz aydın Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinkızlar dr dan geldim şimdi hamileyimmm çok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin inşalah
oy yok canım moralini bozma benimki balık etliliği geçti balina etliye döndüo ilaçlar aldırıyor maalesef canım bende bu çocuk süreçlerinde aldım çok normalde 64 den yukarı çıkmazdım şimdi 74 lerde geziyorum spor yapamıyorum eskiden yapardım düşük olur diye korkuyorum. Hamilelikte de alıcam ama ne yapim artık bebeğim olsunda hayırla sağlıkla bende hem hamilelik hemde şimdiki kilolarımı veririm buarada boyum 1.63 balık etliden öte gidiyorum
[/QUOTE]Canım tebrik ederim allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bugün benim için çok kötüydü bu haber seni hiç tanimasamda beni mutlu etti
amin inşallah teşekkür ederimGözünüz aydın Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Bunu bende duydum ama 2 kimyasalım olmasına rağmen dr hiç bakmak istemedi vitaminlerime ama son gittiğimde multi vitamin verdi bütün vit var içinde neredeyse ondan biraz içim rahat eksikse de takviye ediyodur herhalde. Sizede Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklaAmin canım evet diyet yapıyordum dikkat etmeye çalışıyordum D vitamininize baktırın arkadaşlar düşük seviyede olması engel olabiliyor gebeliğe ben Kasım -Aralık ayı içinde içtim onun etkisi olduğunu düşünüyorum Rabbim sizlere de nasip etsin
hem bebek için çalışıp hem de nasıl zayıfladın canım bende istiyorum ama nasıl zayıflıycam bilmiyorum sporda yapamıyorumBeni de ekler misiniz ben de dün öğrendim hamile olduğumu diyet sayfalarından buraya geçiş yaptım artık
Amin canım açıkçası ben ölçtürmeden içtim bi ara karataycıydım bir çok doktor onunla zıt yönde onun düşük dediğini diğerleri normal deyip gerek görmüyor D vitamini de genelde herkesin düşük benim oğlumun da öyleydi hergün güneş de oynattığı m halde düşük çıkınca cesaretlendim ve 6-7 tüp kadar içtim dahiliye servisi ölçüyor ama istemeniz gerekliBunu bende duydum ama 2 kimyasalım olmasına rağmen dr hiç bakmak istemedi vitaminlerime ama son gittiğimde multi vitamin verdi bütün vit var içinde neredeyse ondan biraz içim rahat eksikse de takviye ediyodur herhalde. Sizede Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla
Canım ne zaman test yapmayı düşünüyosun eğer bebiş varsa keseyi kalp atışını filan birlikte görcen bu gidişle Çok geçmiş adetin eğer normalde de böyle düzensizlik yoksa ucuz olan testlerden al bi bence varsa kesin çıkar korkacak bişey yok bunda bence varsa sevinirsin yoksa da adeti beklersinNe guzel bissuru hamis haberi bar benm 1 ocakti bat hala test yaptrmaya korkuyorum yaa ((
canım baya olmuş geçeli bir test yap bence inşallah çift çizgiyi görürsün :)Ne guzel bissuru hamis haberi bar benm 1 ocakti bat hala test yaptrmaya korkuyorum yaa ((
Seninki idrarda cikiyo mu su anda? Yumurtlaman ne zaman oluyor?Canım ne zaman test yapmayı düşünüyosun eğer bebiş varsa keseyi kalp atışını filan birlikte görcen bu gidişle Çok geçmiş adetin eğer normalde de böyle düzensizlik yoksa ucuz olan testlerden al bi bence varsa kesin çıkar korkacak bişey yok bunda bence varsa sevinirsin yoksa da adeti beklersin
bencede veririz nolmuşşoy yok canım moralini bozma benimki balık etliliği geçti balina etliye döndü
ama ben de kafama koyup vereceğim gururumu çok incittiler lakin önce şu kpss hayırlısıyla onunla birlikte bebek hamiş olalım da veririz
Benim yumurtlama daha yeni oldu canım 19 ocak batım çok erken yani henüz anca oluşuyodur eğer tutuysaSeninki idrarda cikiyo mu su anda? Yumurtlaman ne zaman oluyor?