2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bence kadın doğum dr nun da istemesi gerekiyor bu tahlilleri kan vitamin hiç bişeye bakmadı şimdiye kadar benim gittiğim dr lar bebek istiyoruz ne tahlili gerekirse yapın dedim sadece hormon testi yapıp bırakıyolar. Verdiği multi vitmini de iştah açıyo diye kullanmıyodum başka bi topikten arkadaş yumurta kalitesi için faydalı deyince birde bu d vitamini mevzusundan içmeye devam ediyorum. Hayırlısı artık. Sizin 2. bebek galiba maşallah ne mutlu size

Ay canm kusura bakma ben seni hamile sandim... 2 ocak bat hamileym dye biri yazmisti msjlari bir anda okuyunca karisiklik oldu

Belkide geç döllenme o zaman canım senin durumun bi kan tahlili yaptırsan keşke ben hayatta dayanamazdım
Canm adet olcakmis hissim var bir de idrarda cikmasini bekliyom varsa korkuyom ya ne bilim bir suru sknti yasayinca boyle oluyor insan galiba (

bir de calisiyorum test yaptrcak zaman bulamadim bir turlu ozele gidip hemen sonuc almak istyrm ama bakalm

Ay canm kusura bakma ben seni hamile sandim... 2 ocak bat hamileym dye biri yazmisti msjlari bir anda okuyunca karisiklik oldu
Yok canım önemli değil belkide Allah söyletmiştir.

Canm adet olcakmis hissim var bir de idrarda cikmasini bekliyom varsa korkuyom ya ne bilim bir suru sknti yasayinca boyle oluyor insan galiba (

Düşükmü yaşamıştın sen canım hatırlayamadım da kusuruma bakma. Kötü tecrüben varsa korkarsın anlarım. Benimde 2 kimyasalım oldu hamile olduğumu öğrensem değerim çok yükselmeden sevinemiycem diye düşünüyorum mesela

bir de calisiyorum test yaptrcak zaman bulamadim bir turlu ozele gidip hemen sonuc almak istyrm ama bakalm

Özele git 1,4 saatte çıkıyo genelde sonuç canım belki biraz daha fazla para ödersin ama akşam saatlerinde filan da yapıyolar acilde işten izin almana da gerek olmaz

Dusuk yasamadim canim hamile kalamadim hic iki dega ameliyat oldum myom vardi kist vardi tuplerim tikaliydi hepsinden ameliyat oldum 2 yoldr saglikli birsekilde cocuk isteyemiyom hep birsey var cok yorulmus hissediyom o yuzden. Tam ben duzeldim esimde ufak problem cikti o varikosel amrliyati oldu derken simdi bu haldeyim( esimde diyorki yapmayalim biraz daha bekleyelim ya negatifse sonuc diyo.. Cnku hic bu kadar gecikmezdim eger bebis yoksa kesin baska bir skntim daha cikcak benim cok korkuyom o yuzden

****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak

38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.su perim
42.lale_cik
43.yusuf un annesi

44.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…