- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
Bence kadın doğum dr nun da istemesi gerekiyor bu tahlilleri kan vitamin hiç bişeye bakmadı şimdiye kadar benim gittiğim dr lar bebek istiyoruz ne tahlili gerekirse yapın dedim sadece hormon testi yapıp bırakıyolar. Verdiği multi vitmini de iştah açıyo diye kullanmıyodum başka bi topikten arkadaş yumurta kalitesi için faydalı deyince birde bu d vitamini mevzusundan içmeye devam ediyorum. Hayırlısı artık. Sizin 2. bebek galiba maşallah ne mutlu sizeAmin canım açıkçası ben ölçtürmeden içtim bi ara karataycıydım bir çok doktor onunla zıt yönde onun düşük dediğini diğerleri normal deyip gerek görmüyor D vitamini de genelde herkesin düşük benim oğlumun da öyleydi hergün güneş de oynattığı m halde düşük çıkınca cesaretlendim ve 6-7 tüp kadar içtim dahiliye servisi ölçüyor ama istemeniz gerekli
Belkide geç döllenme o zaman canım senin durumun bi kan tahlili yaptırsan keşke ben hayatta dayanamazdımDun idrar testi yaptm cikmadi kizlar ama benm yumurtlamam 18 de fln oluyor yq gercekten yok ya da odrarda cikmiyo
Ay canm kusura bakma ben seni hamile sandim... 2 ocak bat hamileym dye biri yazmisti msjlari bir anda okuyunca karisiklik olduBence kadın doğum dr nun da istemesi gerekiyor bu tahlilleri kan vitamin hiç bişeye bakmadı şimdiye kadar benim gittiğim dr lar bebek istiyoruz ne tahlili gerekirse yapın dedim sadece hormon testi yapıp bırakıyolar. Verdiği multi vitmini de iştah açıyo diye kullanmıyodum başka bi topikten arkadaş yumurta kalitesi için faydalı deyince birde bu d vitamini mevzusundan içmeye devam ediyorum. Hayırlısı artık. Sizin 2. bebek galiba maşallah ne mutlu size
Canm adet olcakmis hissim var bir de idrarda cikmasini bekliyom varsa korkuyom ya ne bilim bir suru sknti yasayinca boyle oluyor insan galibaBelkide geç döllenme o zaman canım senin durumun bi kan tahlili yaptırsan keşke ben hayatta dayanamazdım
Yok canım önemli değil belkide Allah söyletmiştir.Ay canm kusura bakma ben seni hamile sandim... 2 ocak bat hamileym dye biri yazmisti msjlari bir anda okuyunca karisiklik oldu
Canm adet olcakmis hissim var bir de idrarda cikmasini bekliyom varsa korkuyom ya ne bilim bir suru sknti yasayinca boyle oluyor insan galiba(
bir de calisiyorum test yaptrcak zaman bulamadim bir turlu ozele gidip hemen sonuc almak istyrm ama bakalm
Hamisslerimizz cogaldi canim bugun cok sukurrKızlar gelemedim ya ne var ne yok hamiş varmı aramızda
Canım ben acilde yaptırdım daha önce ozelde 20 tl 1 saat surmuyor çıktıAcil yapiyir mu test canim ya ne kadar zamana cikar sonuc??
TABİİbencede veririz nolmuşş
Kizlar acile gittim o kadar co sira vardimi beklemeden geri geldim
Ayy canimm benimm insallah insalllahh agzindan bal damliyor vallahii :)) yarin test yaptircam ins gelmemis olursa kirmizilaraaynaa senin haberini yeni okudum pes etmek yok hepbirlikte bekliycez bende yavastan çalışmalar başladı. Hülyacım sende var gibi ya bişey:) :)
canım ben de şimdi adet olmayı bekleyeceğimaaynaa senin haberini yeni okudum pes etmek yok hepbirlikte bekliycez bende yavastan çalışmalar başladı. Hülyacım sende var gibi ya bişey:) :)