Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inş hayırlı hamilelik haberini alırsın bize de verirsin bende de olmuştu fakat bende hamilelik çıkmadı ama hamile kalan arkadaşların da belirtisi bu beklemekten başka çare yokKızlar merhaba, çatlatma iğnemin 7. Günü, iç çamaşırımda çok yoğun bembeyaz akıntı var, hiç böyle akıntım olmazdı, neyin nesi anlamadım.
Olursanda fazla üzülmemeye çalış Rabbimin istediği zaman olur. Yeni ay da tekrar çalışmalara devam edersinizevet ya aynen oyle ins adet olmam
Canim uzulme sakin hayirlisi boyleymis demekki..insallh bir dahaki aya umutlararkadaşlar kan tahlili sonucum negatif çıktı benim de ben de biran önce adet olmayı bekleyeceğim umutlar ocak ayına kaldı ama bu diş ağrısı yüzünden ne yapacağımı da bilememiştim ocak ayında pür dikkat hazır olalım arkadaşlar bakalım adeti yaklaşan arkadaşlardan güzel haberleri duyma dileğiyle :)
aa canım o kadar gecikmeye çok ilginç ya normalde olurmuydu böyle gecikmen. Dişine hemen baktır önümüzdeki aya hazır olarkadaşlar kan tahlili sonucum negatif çıktı benim de ben de biran önce adet olmayı bekleyeceğim umutlar ocak ayına kaldı ama bu diş ağrısı yüzünden ne yapacağımı da bilememiştim ocak ayında pür dikkat hazır olalım arkadaşlar bakalım adeti yaklaşan arkadaşlardan güzel haberleri duyma dileğiyle :)
İnşallah canım ya, isteyen herkese nasip etsin Rabbim, kaç gündür hastaydım başka belirti takip edemiyorum, sabah da bel ağrısıyla uyandım, hayırlısını versin Allah...canım inş hayırlı hamilelik haberini alırsın bize de verirsin bende de olmuştu fakat bende hamilelik çıkmadı ama hamile kalan arkadaşların da belirtisi bu beklemekten başka çare yok
Hemen tedavini ol tatlım, ocak ayına nasip eder inşallah Rabbim. Ben 30 aralıkta çatlatma iğnesini oldum, 3 gündür de hastayım, yatak döşek yatıyorum, ilaç içmemek için de direniyorum, bilirim ne kadar zor olduğunu. Her şeyde vardır bir hayır. Hiç bozma moralini, inşallah buradan alırız güzel haberlerini...arkadaşlar kan tahlili sonucum negatif çıktı benim de ben de biran önce adet olmayı bekleyeceğim umutlar ocak ayına kaldı ama bu diş ağrısı yüzünden ne yapacağımı da bilememiştim ocak ayında pür dikkat hazır olalım arkadaşlar bakalım adeti yaklaşan arkadaşlardan güzel haberleri duyma dileğiyle :)
canım ben evleneli 3 ay olucak daha erken ama olmayınca insan endişeleniyor ister istemez . doktora gitmedik ama düşünüyoruz zaman ve yaş geçmedenben de 31 yaşındayım canım 28 yaşında evlendim ne kadar oldu sende evleneli canım doktora gittin mi
evet insan endişeleniyor gerçekten de daha erken ama birkaç ay daha beklemeni tavsiye ederim doktor da öyle diyecek zatencanım ben evleneli 3 ay olucak daha erken ama olmayınca insan endişeleniyor ister istemez . doktora gitmedik ama düşünüyoruz zaman ve yaş geçmeden
31 aralıktı canım heralde stres sıkıntıdan gecikti kaynanamgil geldi kpss çalışamıyorum 4-5 gündür dişim ağrıyor hepsi karıştıAynaa senin adet gunun kacindaydi?
evet canım üzülmüyorum hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun yeter ki sııntı stresten bazen aksamalar oluyordu şimdi adet olmayı beklerim işte kuzum bakalım ocak ayı uğurlu gelir inş olmayan arkadaşlarımızın hepsineHemen tedavini ol tatlım, ocak ayına nasip eder inşallah Rabbim. Ben 30 aralıkta çatlatma iğnesini oldum, 3 gündür de hastayım, yatak döşek yatıyorum, ilaç içmemek için de direniyorum, bilirim ne kadar zor olduğunu. Her şeyde vardır bir hayır. Hiç bozma moralini, inşallah buradan alırız güzel haberlerini...
stres sıkıntıdan oluyordu ara ara canım ya ders de çalışamıyorum ya delirecem tam rayına oturmuştu çalışmalarım ama ne kadar engellemiyoruz deseler de evde misafirin olunca olmuyor ben bir çay demler ayaküstü atıştırırdım ama şimdi 3 öğün sofra açıyorsun ara çayı falan zaman kalmıyor geceleri de dişim yüzünden ders çalışamadım bakalımaa canım o kadar gecikmeye çok ilginç ya normalde olurmuydu böyle gecikmen. Dişine hemen baktır önümüzdeki aya hazır ol
yok canım üzülmüyorum umutla ocak ayını bekleyeceğim şu dişimi de halledeyim hem dayanamıyordum artık ağrısına majezik içtim bakalım ne olacakCanim uzulme sakin hayirlisi boyleymis demekki..insallh bir dahaki aya umutlar
ayy inşalah hamilesindir canım :) günün geçtimi veya kaç gün geçti?[/
Valla bugün 3.gün birazdan gidicem dr kantesti için ...ama inşalah kesindir çok istiyorum allah herkese nasip etsin
Misafir olunca olmuyo canım illa ki ilgilenmen gerekiyor mecburen.. Sen şu dişini iyileştirde gerisi gelir bebiş gelirse önümüzdeki ay ağlarsın sonra dişim diyestres sıkıntıdan oluyordu ara ara canım ya ders de çalışamıyorum ya delirecem tam rayına oturmuştu çalışmalarım ama ne kadar engellemiyoruz deseler de evde misafirin olunca olmuyor ben bir çay demler ayaküstü atıştırırdım ama şimdi 3 öğün sofra açıyorsun ara çayı falan zaman kalmıyor geceleri de dişim yüzünden ders çalışamadım bakalım
Hoş geldin canım Allah sabır versin çok üzücü geçmiş sizin için. inşallah yeni yıl hayırlı ve güzel geçer bebeğin gelir. Takvimde o zamandan kaldı herhalde.. batını aaynaa ekler listeyemerhabalar bende geldim:) bende hamileydim ama 10.08.2015 de düşük yaptım 07.08.2015 de ablamı kaybettim çünkü 2016 yılı bizim için hayırlı olur inş. bende kaybettiğim bebeğime kavuşurum bat:09.01.2015