2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

arkadaşlar merhaba konu başlığı süpermiş bayıldım bende hep dua ettim 1 düşük bir servikal gebelik yaşadım 2015 de .inşallah 2016 bana bebekle gelsin diye dua attim ve galiba duam gerçek oldu...
az önce test yaptım 2 .çizgi çok silik ama diğer ikisindede aynısıydı.ayy çok heyecanlıyım allah isteyen herkese versin arkadaşlar inşallah benimkide kesindir boşuna sevinmiyorumdur dua edin lütfen
Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin seninledir. Stres yapma ve kendini yorma bu dönemde inşallah olumlu sonuçları alırsın

Sağlık ocağına mı verdin canım kanı özelde hemen çıkıyo.. hep böyle talihsizlik olur zaten neyse inşallah güzel haber alırsın canım bu kadar gecikmesi normal değil yani. Ne dersi çalışıyosun canım evet misafir oluncada çok zor oluyo düzen bozuluyo
sağlık ocağında zor oluyor ya özele de gitmedim :KK43: kpss çalışıyorum canım ya bir hayırlısıyla atanamadım 2012 de de iyi puan aldım 79 ama o zaman da alım olmadı şimdi de bir hevesle bir hırsla çalışıyorum misafir olunca evet zor canım bir de diş ağrısı sıkıntı stres hep birlikte oldu..
Hep beraber güzel haberler alalım canım bugün çok dua ettim

kizlar bugün adet görmem gerekiyodu gormedim iki gun once test negatifti bugun hasta olmayinca yeniden umitlendim birde beyaz akintim var neden acaba adet gormeden once oluyomu bilen varsa yardimci olabilirmi
Canım benimde adetten önce akıntım vardı beyaz krem kıvamında adet oldum malesef inşallah seninki de aynı olmaz

sağlık ocağında zor oluyor ya özele de gitmedim :KK43: kpss çalışıyorum canım ya bir hayırlısıyla atanamadım 2012 de de iyi puan aldım 79 ama o zaman da alım olmadı şimdi de bir hevesle bir hırsla çalışıyorum misafir olunca evet zor canım bir de diş ağrısı sıkıntı stres hep birlikte oldu..
Hep beraber güzel haberler alalım canım bugün çok dua ettim
Allah kabul etsin inşallah dualarını canım. Bu atanma işi şans birazda inşallah hem bebişin gelir hem atanırsın 2016 da :KK9:

Canım benimde adetten önce akıntım vardı beyaz krem kıvamında adet oldum malesef inşallah seninki de aynı olmaz
ben de öyle görünce umutlanamıyorum hamilelik belirtisiyle adeti kesinlikle ayırt edemem zaten

Allah kabul etsin inşallah dualarını canım. Bu atanma işi şans birazda inşallah hem bebişin gelir hem atanırsın 2016 da :KK9:
öyle canım ya nasip aynı bebek işi gibi atanmak da kardeşim okuyor ona da yardım etmek istiyorum o da benim gibi yetim sahipsiz okuyor üzülüyorum bu kadar okudum evde oturuyorum o kadar da çalışmıştım zoruma gidiyor..
sıkışınca elden bir şey gelmeyince inş bu sene her konuda hepimiz hayırlarla seviniriz dileklerimiz muratlarımız konusunda amin...HZ. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ DUALARIMIZI HAYIRLARLA KABUL EDER RABBİMİZ AMİN..

öyle canım ya nasip aynı bebek işi gibi atanmak da kardeşim okuyor ona da yardım etmek istiyorum o da benim gibi yetim sahipsiz okuyor üzülüyorum bu kadar okudum evde oturuyorum o kadar da çalışmıştım zoruma gidiyor..
sıkışınca elden bir şey gelmeyince inş bu sene her konuda hepimiz hayırlarla seviniriz dileklerimiz muratlarımız konusunda amin...HZ. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ DUALARIMIZI HAYIRLARLA KABUL EDER RABBİMİZ AMİN..
Amin canımmm Allahım tüm darda olan kullarına yardım etsin. Kalbinin güzelliği hayatına da yansır inşallah tüm dileklerin gerçekleşir

sıkışınca elden bir şey gelmeyince inş bu sene her konuda hepimiz hayırlarla seviniriz dileklerimiz muratlarımız konusunda amin...HZ. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ DUALARIMIZI HAYIRLARLA KABUL EDER RABBİMİZ AMİN..[/QUOTE
Canimm ben senden coook umutluyum ins guzel haberler vercen bizee :)) yarin merakla beklicem guzel haberinii.. Ben kadik agrisi cektigim icin adet olma hissi var umutlanamiyom kendimle ilgili ama sende belirtide yok ins guzel olcak canm

Hemen umutsuzluga kapilmayin onu rabbim bilir zamanini gununu bebek olmadigindan emin olmadan uzulmeyin hemen ya..bekleyin bakalim hayirlisi neyse hakkinizda o olsun bu daha onemli.rabbim en iyisini bilir.hayirlarla sonuclanir insallah mutlu oluruz hepbirlikte toplayin kendinizi bakalim belki hamilesiniz bebeginiz gelisme doneminde bilemeyiz ona gore sonuclanmadan uzulmenin anlami yok adet olursaniz ozaman uzulursunuz..

İdrar testi yaptm aksm ama malesef yok birsey
Negatif sonuçlarda yanılma payı olabilir inşallah yanlıştır . olmadı bu ay denicez vazgeçmek yok bak ben 2subatta adet oldum bittiği zaman bidahaki adetime kadar gün aşırı ilişkiye girmeyi düşünüyorum illaki tutucak birisinden biri inşallah .şansa birakmicam

Negatif sonuçlarda yanılma payı olabilir inşallah yanlıştır . olmadı bu ay denicez vazgeçmek yok bak ben 2subatta adet oldum bittiği zaman bidahaki adetime kadar gün aşırı ilişkiye girmeyi düşünüyorum illaki tutucak birisinden biri inşallah .şansa birakmicam
İmsaallah olur canm .bn bu aydan umutsuz esim is dolayisiyla sehr disunda cunku o yuzdrn bu ay olmasini cok istiyoduk o da bnden haber bekliyocanim nasil uzuldu buvun negatfdyince. En cok esimi mutlu etmek ona bu haberi verebilmk icin istiyorum..

Benim sayfami okumani tavsiye ederim.2016 da hamile oldugunu ogrenenler benim gibi sayfanin adi yazdim gerekni.umutlandirmak istemem adete 3 gun kala beyaz akintim gelmisti birkere gordum daha gormemistim gerci.simdi hamileyim.dun ogrendim yani adet gunumde.
ay ins canim ins benimkide oyledir bakicam sayfana

X