canım varsa zaten kanda çıkıyor heralde adetin gecikti hayırlarla inşallah sevindiğimiz zamanlarda gelecek adetin normalde gecikiyormuydu hiç belli olmaz geç döllenme de olur ama o zaman hemen yarın verme birkaç gün geçsinKanda da çıkmadı canım. Napcam bilmiyorum.yarın devlette tekrar kan mi versem acaba
Normalde gecikmezdi canım 28 günde bir olurum.hatta erken bile gelirdi hep.saskinim.en iyisi beklemek olacak sanırım. Gelmesse pazartesi kan veririm tekrar.başka doktor kist falan dedi canım iyice sıkıldıcanım varsa zaten kanda çıkıyor heralde adetin gecikti hayırlarla inşallah sevindiğimiz zamanlarda gelecek adetin normalde gecikiyormuydu hiç belli olmaz geç döllenme de olur ama o zaman hemen yarın verme birkaç gün geçsin
önceden hiç kist falan diyen olmuşmuydu eğer kist varsa soğan kürüne başla hemen içini temizler canımNormalde gecikmezdi canım 28 günde bir olurum.hatta erken bile gelirdi hep.saskinim.en iyisi beklemek olacak sanırım. Gelmesse pazartesi kan veririm tekrar.başka doktor kist falan dedi canım iyice sıkıldı
Yoktu canım kist falan.kendi doktorum değildi kadın adet gecikmesine kist de sebep olabilir şeklinde konuştu sadece de kuşku düşürdü içime.muayene falan olmadım yaniönceden hiç kist falan diyen olmuşmuydu eğer kist varsa soğan kürüne başla hemen içini temizler canım
Ne bileyim herkes önceden yapıyor görüyor. Bende günüm geçmeden yapmayacağım diyorum ama o merak işte...adet 23 24 Haziran'da olmalı ben 21.de yaptım. Bayramin birinci günü İnşallah güzel bir haber veririm İnşallahKuzum erken yapinca cikmayabilir aaahhh ahh her ay size diyorum bi bekleyin gününüZ geçsin belki hamilesiniz ama boşuna üzüntü yaşıyorsunuz öncesinde
Hayirli olsun canım..Allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallahKızlaaarr çok şükür bebegimizin kalp atışını duyduk pıt pıt pıtttt...
Allah gönlünden geçen ne varsa nasip etsin inşallah gönlü güzel arkadaşımarkadaşlar isimlerini yazmak isteyenler isimleriyle dua edeceğim inşallah bu gece yarına arkadaşlarla hatim duamda inşallah tek tek kağıda yazıyorum sizleri de katayım inşallah RABBİM RAHMAN VE RAHİMDİR...hayırlarla sağlıcakla seviniriz inşallah amin
A anneveoglusu canım erken test yapmışsın ümitsizliğe kapılma kuzumm inşallah bebekin karnının ennn rahat köşesine yerleşmiştir
Maşallah maşallah tebrikler canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahKızlaaarr çok şükür bebegimizin kalp atışını duyduk pıt pıt pıtttt...
ilk sayfada görebilirsin canım anne olmak isteyenlerin listesi 35 tane hamiş haberi aldık bu seneNe listesi canım ekle
ilk sayfada görebilirsin canım anne olmak isteyenlerin listesi 35 tane hamiş haberi aldık bu sene
Amiinn insallah kuzum derin bir nefes aldik valla :))Maşallah maşallah tebrikler canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah
Aminn canim hepimiz yavrularimiza kavusalim inşallah:))Hayirli olsun canım..Allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah
Insallah canim benim.insalllah insallahhNe bileyim herkes önceden yapıyor görüyor. Bende günüm geçmeden yapmayacağım diyorum ama o merak işte...adet 23 24 Haziran'da olmalı ben 21.de yaptım. Bayramin birinci günü İnşallah güzel bir haber veririm İnşallah
Sen nasılsın Dr gittinmi son durumun nasıl
kalp atışlarını mı dinleniz canımAmiinn insallah kuzum derin bir nefes aldik valla :))
çalışıyorum daha da çalışacağımBilmiyorum işte merak
İnşallah sen nasılsın çalıştın mi bakalım ödevini bu ay :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?