- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Ya aslında dinlemek de denilemez 180 tl muayenesi olan doktorun külüstür bir cihazı olur mu sesini tam duyuramayacagim ama bakin kalbi burada dedi. Harbiden minik micicik bir beden içinde beyaz bir ışık yanıp sönüyordu ekranı öpesim geldikalp atışlarını mı dinleniz canım
canım çokk sevindim . o minik kalp güzelliklerle dolsun :)Amiinn insallah kuzum derin bir nefes aldik valla :))
Beni de ekle kuzum. Belki ugur getirir 1yıldır deniyoruzlistemize ekleyeyim mi canım seni de
hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum inşallah darısı bulaşır sana da hayırlarla sağlıcakla gülüm aminBeni de ekle kuzum. Belki ugur getirir 1yıldır deniyoruz
dualarda da beraber olalım canım burada peş peşe güzel haberler alıyoruz darısı kalanlara inşallah amin doktora gittin mi canım bir sorun var mıBeni de ekle kuzum. Belki ugur getirir 1yıldır deniyoruz
Aynen doğru diyosun canım memlekete gidince dr edineyim ben bulunduğum ilde o çok zor elinden gelse yüzüme bakıp senin bişeyin yok deyip göndercek dr... Ve adet oldum ben canım gecikmemin 7.günü ilişki oldu sonra kan sökülmeye başladı azar azar geliyodu hafif pembe hafif kahve. 8.gün sabahı kanamam başladı.. 4 gün sürdü o kadar gecikmeye rağmen az sürdü ne bilim evlendiğimden beri gariplikler bitmiyo.. Dr a da gitmedim daha da gitmicem.. Zaten eşimde varikosel çıktı 3.evredeymiş onun tdvsine başlicaz o süre zarfında olursa mucize olmazsa da hayırlısı yapcak bişe yokBelki gec dollenme ile yerlesme kanaması da olabilir canim. Normal adet kanamasina donmezse mutlaka haftaici kan ver ya da bir kadin dogumcuya git. Ara ara kan gelmesi de ilginc. Adetin mi kesik kesik geliyor yoksa gec dollenme mi.. Ilginc canim. Sana tavsiyem kendine iyi bir doktor edin ve her sorununu ona yaz. Simdi doktorlar tel numarasini da veriyor aktif olarak watsapp da kullanip hastalarina cevap veriyor. Belirsiz olup karamsarliga düşmekten ise her şeyi doktoruma soruyorum ben
Belki gec dollenme ile yerlesme kanaması da olabilir canim. Normal adet kanamasina donmezse mutlaka haftaici kan ver ya da bir kadin dogumcuya git. Ara ara kan gelmesi de ilginc. Adetin mi kesik kesik geliyor yoksa gec dollenme mi.. Ilginc canim. Sana tavsiyem kendine iyi bir doktor edin ve her sorununu ona yaz. Simdi doktorlar tel numarasini da veriyor aktif olarak watsapp da kullanip hastalarina cevap veriyor. Belirsiz olup karamsarliga düşmekten ise her şeyi doktoruma soruyorum ben
Aminn canım benim.. Rabbim sana da bidaha yaşatmasın.. Ben gecikmemin 8.gününde adet olmaya başladım canım 4 gün sürdü kahve akıntı da vardı pembe akıntı da vardı normal kan kırmızısı akıntı da vardı anlam veremedim. Buranın dr ü ultrasonla da bakmadı 2 defa gittim gecikmem olduğu halde Hcg yaptı gönderdi. Belki kistim vardı bilmiyorum bakmadığı için.. Neyse daha da gitmedim şimdi kaç günüm var adetime onu da bilmiyorum uxağım takibe de hepsine de.. Eşimde de varikosel vardı 3.evreymiş onun tdvsine başlicaz inşAllah bakalım kısmet herşey vaktine esir..doktorlar ilk gebeliklerde oluyor dedi. 10 haftalıktı.. inşallah ne ben ne de başkası yaşamasın. folik asit kullanıyordum. üç ay öncesinden başlamıstım.sen hala adet olmadın mı?
Çalış çalış Aferin sana :))) inşallah güzel haberlerini alacağız canımçalışıyorum daha da çalışacağımD ramazanın son günleri çokkkkk kıymetli benim içinn sen naptın kuzum adet olmadın inşallah ?
Amin canim insallah :) eşin mutlaka tedavi olmali canim insallah en yakin zamanda sevinirsinizAynen doğru diyosun canım memlekete gidince dr edineyim ben bulunduğum ilde o çok zor elinden gelse yüzüme bakıp senin bişeyin yok deyip göndercek dr... Ve adet oldum ben canım gecikmemin 7.günü ilişki oldu sonra kan sökülmeye başladı azar azar geliyodu hafif pembe hafif kahve. 8.gün sabahı kanamam başladı.. 4 gün sürdü o kadar gecikmeye rağmen az sürdü ne bilim evlendiğimden beri gariplikler bitmiyo.. Dr a da gitmedim daha da gitmicem.. Zaten eşimde varikosel çıktı 3.evredeymiş onun tdvsine başlicaz o süre zarfında olursa mucize olmazsa da hayırlısı yapcak bişe yokAyy yeni gördüm hayırlı olsun RABBİM kucağına almayı da nasip etsin inşAllah darısı da tüm isteyenlere Aminn
Amin insallah kuzum:)))canım çokk sevindim . o minik kalp güzelliklerle dolsun :)
Gittik kuzum sorun yok inşallah gelir bu ay :-(dualarda da beraber olalım canım burada peş peşe güzel haberler alıyoruz darısı kalanlara inşallah amin doktora gittin mi canım bir sorun var mı
İnce ruhlu arksdasım çokkkk tesekkürler sanada musmutlu bayramlar kocaman öpüldünGönlü güzel arkadaşlarim mübarek Ramazan bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlargeçirmeniz dileğiyle opuyorum sizi
İnce ruhlu arksdasım çokkkk tesekkürler sanada musmutlu bayramlar kocaman öpüldünGönlü güzel arkadaşlarim mübarek Ramazan bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlargeçirmeniz dileğiyle opuyorum sizi
Cümleten iyi bayramlar kizlar..Gönlü güzel arkadaşlarim mübarek Ramazan bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlargeçirmeniz dileğiyle opuyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?