2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Hiç bilmiyorum ki işte hani sürekli bu sitede duyduğum şeyler var klomen çatlatma iğneleri hani bn böyle bişey bekliyodum dün tek yapmadığım test alttan ultrason du onada baktı bişey yok dedi eşin ürolojiye gitsin sende rahim filmi çektir dedi tam bir yıldır ilişkiye girmediğim için erken değilmi diye düşündüm film için bide ağrılı olduğunu duydum. Bi sorum daha olucak sana peki bu verilen klomenler falan bi sorun olduğunda mı veriliyor
bildiğim kadarıyla doktorlar aşılama tedavisinde klomen veriyor. ha birde bazılarının yumurtası çatlayacak olgunluğa erişmiyor. o nedenle klomen kullananları da duydum. siz ne zamandır bebek planlıyorsunuz? kaç yıllık evlisin? yaşın gençse ondan aşılama vs önermemiş olabilir. biraz daha deneyin dye.

bildiğim kadarıyla doktorlar aşılama tedavisinde klomen veriyor. ha birde bazılarının yumurtası çatlayacak olgunluğa erişmiyor. o nedenle klomen kullananları da duydum. siz ne zamandır bebek planlıyorsunuz? kaç yıllık evlisin? yaşın gençse ondan aşılama vs önermemiş olabilir. biraz daha deneyin dye.
pardon canım ya yazmıssın zaten 11 aylık evliyim demişsin. üstelik vajinusmus varmıs yani bir sene bile olmamış deneyeli.evet doktor acele etmiş galiba biraz trueliving_ trueliving_

Dokturama belirttim birde vajinusmus yaşadığımı ama bana da burdan okuduğum kadarıyla bi kaç yıllık korunmasız ilişkide gebelik elde edemeyenler çektirmiş genelde rahim filmini inan o kadar da korkuyorum ki çektirmekten birde ücreti de ucuz bişey değil 600 tl falan ben en iyisi biraz daha deneyeyim eşimde bakılsın baktık yine olmuyo öyle çektiririm filmide ilgilendiğin için cevap yazdığın için teşekkürler canım

Dokturama belirttim birde vajinusmus yaşadığımı ama bana da burdan okuduğum kadarıyla bi kaç yıllık korunmasız ilişkide gebelik elde edemeyenler çektirmiş genelde rahim filmini inan o kadar da korkuyorum ki çektirmekten birde ücreti de ucuz bişey değil 600 tl falan ben en iyisi biraz daha deneyeyim eşimde bakılsın baktık yine olmuyo öyle çektiririm filmide ilgilendiğin için cevap yazdığın için teşekkürler canım
Canım özele mi gitmiştin?doktor banada demişti hsg çektir diye ama ben çektirmedim. Hem korktum hemde gereksiz buldum eğer bir yıl içinde olmazsa o zaman çektirmeyi düşünüyorum. Senin durum daha farklı acele etme bencede senin için çok daha erken.

Canim ben yaklasik 2 sene vajinismus yasadim. O haldeyken iki kere hamile kaldim ama düşük oldular. 6 aydir da olmasi icin caba gösterdik eşim de vitamin tedavisi oldu. Hsg ye karar vermen için henüz çok erken. Bence bir süre daha bekle. Soğan kürü yap kendine rahimini tuplerini temizler. Eşine de keçiboynuzu kaynat. Büyük tedavilere baslamaniz için erken canım. Klomen tedavisi gördün mu ya da yumurta takibi yaptirdin mi

Canım çocuk düşünmeden önce bende doktora gittim bi sıkıntı var mı boşuna uğraşmayalım sıkıntı varsa tedaviyi olup öyle deneyelim istedim doktorada bunu belirttim . O zaman banada tüm testleri yaptı rahim filmi çekti galiba anestezi verdi bilmiyorum biseyler yapti :KK45:bisey çıkmadı en azından içimiz rahat etti

Merhaba kızlar sizede bı sorayım dedim.
Benim adetim bugün 4.günü adetim geçti yani olmadım dun sabah ve ondan önceki gün idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün kan verdim beta hcg 136.6 çıktı. Doktor daha çok yeni bir gebelik dedi bu değerin yükselmesi gerek pazartesi gel bi daha bakalım dedi. Burdaki çoğu arkadaş hamile benim gibi olan varmı başlarda.
Değerim çok mu düşük yükselir mi acaba kaygılandım :KK12:

Benim adetim bugün 4.günü adetim geçti yani olmadım dun sabah ve ondan önceki gün idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün kan verdim beta hcg 136.6 çıktı. Doktor daha çok yeni bir gebelik dedi bu değerin yükselmesi gerek pazartesi gel bi daha bakalım dedi. Burdaki çoğu arkadaş hamile benim gibi olan varmı başlarda.
hamilesin canım pazartesine kadar o artar uçar daha ne olsın doktorlar öyle daha dikkatli konuşur oluyorlar canım hayorlı uğurlu olsun hamişsin işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bizlere de dua et kuzu

hamilesin canım pazartesine kadar o artar uçar daha ne olsın doktorlar öyle daha dikkatli konuşur oluyorlar canım hayorlı uğurlu olsun hamişsin işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bizlere de dua et kuzu
bizlere de dua et kuzu
Sağol canım ne bileyim bir an korktum halada korkuyorum valla yükselmezse diye.. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım sizinle :dua:

Sağol canım ne bileyim bir an korktum halada korkuyorum valla yükselmezse diye.. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım sizinle :dua:
yok yok canım ALLAH'IN izniyle hamilesin o pazartesine kadar çok rahat yükselir zaten iki günde iki kat artmsı lazım yani 600-700 arasında olur en kötü o zamana kadar zaten bizi de haberdar et

Canim benim bir arkadasimin adet gectikten 5 gün sonra kan degeri 11 çıktı. Doktor gebelik olabilir de olmayabilir de dedi. Ama iki gün sonra deger fırladı gitti. Canını sıkma değerin gayet guzel. Ustelik az ya da çok olmasindan ziyade düzenli artmasi önemli. Hayırlı uğurlu olur bebegin insallah :))

bakalım bundan sonraki hamişimiz kim olacak?
çalışmalar nasıl hatunlar benim misafir yarına gidecek bugün yumurtlama zamanının son günüydü bakalım diğer aya ovulasyon takibi yapayım diyorum ya hangi gün yapayım demekten se

listemiz 37. hamişini bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bakalım bundan sonraki hamişimiz kim olacak?
çalışmalar nasıl hatunlar benim misafir yarına gidecek bugün yumurtlama zamanının son günüydü bakalım diğer aya ovulasyon takibi yapayım diyorum ya hangi gün yapayım demekten se
Canim son gün diye salma tahmininden gec de catlayabilir yumurtan bir cok insanin gec döllenme oluyor. Iki gun arayla adete kadar devam et bence

Canim benim bir arkadasimin adet gectikten 5 gün sonra kan degeri 11 çıktı. Doktor gebelik olabilir de olmayabilir de dedi. Ama iki gün sonra deger fırladı gitti. Canını sıkma değerin gayet guzel. Ustelik az ya da çok olmasindan ziyade düzenli artmasi önemli. Hayırlı uğurlu olur bebegin insallah :))
Çok sağol canım valla içim rahatladı .Benim daha adet o kadar gecikmedi bile 3 gün geçti hala pazartesiye kadar dediğin gibi bayağı yükselir inşallah dualarınızı eksik etmeyin pazartesi haberdar ederim güzel haberlerle insallahh

Çok sağol canım valla içim rahatladı .Benim daha adet o kadar gecikmedi bile 3 gün geçti hala pazartesiye kadar dediğin gibi bayağı yükselir inşallah dualarınızı eksik etmeyin pazartesi haberdar ederim güzel haberlerle insallahh
Rabbim seni de evlat hasreti ceken herkesi de sevindirsin insallah canim. Sen de hem kendine hem evlat isteyenlere dua et bu mubarek günlerde. Rabbim bu mubarek günlerde bu sevinci yaşattı bize şükürler olsun. Pazartesi iyi haberlerini bekliyorum

Back
X