2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

@tulinkrc sen ne yapıyorsun canım konumuza gelmeyen arkadaşları etiketleyyeim dedim ben de neler yapıyorsunuz

sende var mı insülin direnci? :) yakında bende olurum uzman
evet var canım glifor falan vermişti ama kilo vermem için de kullanmadım şimdi ramazanda zaten bayramdan sonra iyice düzene gireceğim diyet spor kilolar görecek sağlıcakla tabii bir en azından 5-6 kilo atarsam hormonlar afallar hem de düzene girer çalışır

Allah razi olsun kuzum hebuz 5+3 deyiz. Kalbi bu hafta oluruyormuş nasipse on gün sonra duyacagiz insallah
6 haftalıkken duyuluyormus ama biraz zor duyuluyor . Benide 6 haftalıkken çağırdı gittik ultrasondan duyamıyorum ddi insana stres yaptiriyorlar . Alttan ultrasonla baktı o zaman duyuldu . Cevremdekiler hep 8 haftalıkken duymuşlar . Bnce çok acele etme gitmek için canım . Bnde alttan ultrason olduktan snra gece bi iki damla lekelenmem oldu . Al bi stres korku daha

bu mübarek ramazan ayında dualarınızı eksik etmeyin canım bizden

eskiden içime his doğardı çıkardı ALLAH bildirirdi ya da bir sıcaklık verirdi duruma ama şimdi konu çocuk olunca donuğum

evet canım ne kadar kilo verirsen o kadar şansın artar .

Arkadaşlar merhaba ben 11 aylık evliyim hiç korunmadım evliliğimin başında vajinusmustum şimdi yendim şükürler olsun horman testlerim yapıldı çok güzel çıktı ultrason da bişey çıkmadı alttan ultrason la bakıyolar ondan çok korkuyodum ama dün o testimi de yaptırdım gayet normal herşey sorum şu olucak size belki yaşayan vardır aranızda doktor bana ne bi ilaç ne bişey hiç bişey vermeden direk rahim filmi istedi sizce de çok erken değilmi öncesinde başka bi tedavi yöntemi yokmu rahim filminden çok korkuyorum cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun. doktor her testi yapmış hersey normal cıkmıs neden ilaç versin ki? anladığım kadarıyla hersey yolunda gözüktüğü için birde tüplerin açık mı diye bakmak istiyor. oda açık çıkarsa muhtemelen eşinin tahlillerini yaptırmasını isteyecek. tabi bunlar benim yorumum .

Hiç bilmiyorum ki işte hani sürekli bu sitede duyduğum şeyler var klomen çatlatma iğneleri hani bn böyle bişey bekliyodum dün tek yapmadığım test alttan ultrason du onada baktı bişey yok dedi eşin ürolojiye gitsin sende rahim filmi çektir dedi tam bir yıldır ilişkiye girmediğim için erken değilmi diye düşündüm film için bide ağrılı olduğunu duydum. Bi sorum daha olucak sana peki bu verilen klomenler falan bi sorun olduğunda mı veriliyor

Ayyy yok kuzum yaa ben zaten sevmiyorum alttan mudahaleleri 2 sene vajinismis cektim ben daha yeneli 6 ay oldu. Minik kalbi atsin yeter ki gec duysak da olur canim

Canim doktor acil doguma gitti 2.5 saat sonra girebildik iceri cok şükür. Minigimizi gördük elhamdulillah simdilik her sey yolunda :)) ayin 22 sinde insallah kalp atisini da duyarsak derin bir nefes alacagiz..

CANIM ÇOK SEVİNDİM. RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN EVLADINI

CANIM RUTİN OLARAK PROLAKTİN, TSH, FSH, KAN SEVİYEN HEPSİNE BAKILIYOR İŞTE
HADİ BAKALIM RAST GELSİN İNŞALLAH BU AY SENİNDE YÜZÜN GÜLER CANIM

RABBİM MADDİ MANEVİ RAHATLIK VERSİN BİR TANEM.

Ayyy yok kuzum yaa ben zaten sevmiyorum alttan mudahaleleri 2 sene vajinismis cektim ben daha yeneli 6 ay oldu. Minik kalbi atsin yeter ki gec duysak da olur canim
Lekelenmem olduktan snra keske biraz bekleyip normal ultrasondan duysaydim ddim . Ama insan sabredemiyo işte . Doktor da ultrasondan alamayinca kalp atışını mecbur alttan bakıyor

tüplerin kapalıysa vereceği tedavi boşa olur canım aslında doğru demiş doktorun rahim filminden sonra da hamile kalan çok arkadaşımız oldu sebep oldu korkma bence canım..
istersen seni de listemize ekleyeyim güncel hali ilk sayfada 100 kişiye doğru gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…