2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

salı çarşamba tam yumurtlama zamanlarım yatılı misafirim var hadi bakalım

Amin canım Allah razi olsun birazdan konrtole gidecegiz insallah keseyi görebiliriz sende hamilelik var mi canim

CANIM ÇIKINCA YAZ OLDUMU RABBİM GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN

BENDE CUMA GÜNÜ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ONDAN ÖNCE ÇARŞAMBA OLMUŞTU CUMA, CUMARTESİ, PAZAR ÇALIŞTIK YERİMDEM KALMKADAN AYAKLAR HAVADA BİR SÜRE YATTIM.
CEVİZ YEDİK BALIK YAĞI HAPI KULLANDIK, EŞİM KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ SOĞUK PRES 10 GÜNDÜR KULLANIYOR, BEN ÇEKİRDEK ÇİTLEDİM. NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPTIK ARTIK RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLISINI NASİP ETSİN HAKKIMIZDA

salı çarşamba tam yumurtlama zamanlarım yatılı misafirim var hadi bakalım

BAK O MİSAFİRLER UĞURLU GELİYOR ELİFİN KYVDESİ GELDİ O GÜN GİZLİ ÇALIŞMA İLE OLDU BİTTİ MAŞALLAH DARISI SANA OLSUN

KIZ VALLAHİ GİZLİ GİZLİ OLAN DAHA EKŞIN OLUYOR

hamişler bizi dualarınızda unutmayın gerçekten küserim ha ben de şu umreden gelen hurmanın suyunu içtim düzenli dün akşam yine eşime de az içirdim hayıt suyu içiyorum bu ikinci ayım bakalım ben de elimden geleni yapıyorum hayırlısı ne diyelim TAKTİR HZ. ALLAH CELLE CELALÜ'NÜN

BAK O MİSAFİRLER UĞURLU GELİYOR ELİFİN KYVDESİ GELDİ O GÜN GİZLİ ÇALIŞMA İLE OLDU BİTTİ MAŞALLAH DARISI SANA OLSUN

KIZ VALLAHİ GİZLİ GİZLİ OLAN DAHA EKŞIN OLUYOR
ya öyle de canım ramazan ya normalde olsa onlar gittikten sonra yıkanır abdest alırsın eşim alır ama benimki sorun onun için eşim kesinlikle onlar varken el sürmez bana ..bakalım hayırlısı ya

AAA ADET ERKEN Mİ GELDİ CANIM
ALLAH KABUL ETSİN İFTARI HALLETMİSN

YAZIN SAKİN KAFA İLE NASİP OLUR İNŞALLAH MİNİĞİN SAĞLIKLA CANIM
SEN HİÇ TEDAVİ DÜŞÜNMÜYORMUSUN CANIM

Süper canim hayirlisiyla nasip olir insallah sana da bu ay. Başarının sırrı çok calismak :))

Rabbim tez zamanda hepinizin hepimizin yüzünü guldursun inşallah canim

BANA BU ARALAR GELMEDİ AMA RAMAZANDA ZOR OLDU ELİF YAA

NE YAPAYIM TAKILIYORUM SİZE İŞTE NASILSIN NE DEDİ DR CANIM
Doktorum cok yogundu randevu alamadik burda sekreter giriş yaptı. Özel hastane ama doktorun acayip hastasi var ya ben boyle bişey gormedim. Hastanedeki diger doktorlar sinek avliyor bziim doktorun önü emekli kuyruğu gibi.. Ne zaman alirlar bizi bilmiyorum

TATLIM OKUL BİTTİ GÖZÜN AYDIN BENDE İYİYİM HAFTA SONU BOL BOL ÇALIŞTIK YUMURTLAMA VARDI. BAKALIM HAYIRLISI İLE NASİP OLACAKMI

SEN NELER YAPIYORSUN
Çok teşekkürler kuzucuğum. Seminerlerimiz başladı ama ben artık tatil modundayım. :) ay hadi inşallah nasip olur da bu ay güzel haberler duyarım senden . bu ay çok çalışcam bende

hala bekliyor musun? oy oy oyy bundan sora randevuyu al iki saat sora git :) anca gelir sıra

AAA ADET ERKEN Mİ GELDİ CANIM
ALLAH KABUL ETSİN İFTARI HALLETMİSN

YAZIN SAKİN KAFA İLE NASİP OLUR İNŞALLAH MİNİĞİN SAĞLIKLA CANIM
SEN HİÇ TEDAVİ DÜŞÜNMÜYORMUSUN CANIM
aminn canım valla gittim doktora her sey normal dedi. ona güvendik bir süre normal yoldan deneyelim dedik. hayırlısı allahtan yazın da olmazsa artık başka çözümlere yöneleceğiz.

Çok teşekkürler kuzucuğum. Seminerlerimiz başladı ama ben artık tatil modundayım. :) ay hadi inşallah nasip olur da bu ay güzel haberler duyarım senden . bu ay çok çalışcam bende

çalış çalış tembel teneke olma çalışmayana bebe yok

aminn canım valla gittim doktora her sey normal dedi. ona güvendik bir süre normal yoldan deneyelim dedik. hayırlısı allahtan yazın da olmazsa artık başka çözümlere yöneleceğiz.

canım inşallah bu yaz gelirde gerek kalmaz ben boşa harcadığım zamana üzülüyorum geç kalma onun için dedim

benim drda öyle hastası çok hep bekleterek alır beni çünkü çok hastası var. hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallah merak ediyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…