Amin canım Allah razi olsun birazdan konrtole gidecegiz insallah keseyi görebiliriz sende hamilelik var mi canim
salı çarşamba tam yumurtlama zamanlarım yatılı misafirim var hadi bakalım
ya öyle de canım ramazan ya normalde olsa onlar gittikten sonra yıkanır abdest alırsın eşim alır ama benimki sorun onun için eşim kesinlikle onlar varken el sürmez bana ..bakalım hayırlısı yaBAK O MİSAFİRLER UĞURLU GELİYOR ELİFİN KYVDESİ GELDİ O GÜN GİZLİ ÇALIŞMA İLE OLDU BİTTİ MAŞALLAH DARISI SANA OLSUN
KIZ VALLAHİ GİZLİ GİZLİ OLAN DAHA EKŞIN OLUYOR
selam kızlarr bugün bi dünya misafirim vardı kayınvalidemler eltimler ve cocuklar ooo ev çok şenlikti. hepberaber iftar yaptık . epey yoruldum ama depğdi güüzel bir iftar oldu. onların peşine de adet olmasam dahada iyi olacaktıama yine adet oldum öf çok erken olmaya başladı yaaa .. aynacım yeni bat ne zaman bilemiyrum artık hesaplayamaz oldum.
Süper canim hayirlisiyla nasip olir insallah sana da bu ay. Başarının sırrı çok calismak :))CANIM ÇIKINCA YAZ OLDUMU RABBİM GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN
BENDE CUMA GÜNÜ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ONDAN ÖNCE ÇARŞAMBA OLMUŞTU CUMA, CUMARTESİ, PAZAR ÇALIŞTIK YERİMDEM KALMKADAN AYAKLAR HAVADA BİR SÜRE YATTIM.
CEVİZ YEDİK BALIK YAĞI HAPI KULLANDIK, EŞİM KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ SOĞUK PRES 10 GÜNDÜR KULLANIYOR, BEN ÇEKİRDEK ÇİTLEDİM. NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPTIK ARTIK RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLISINI NASİP ETSİN HAKKIMIZDA
Rabbim tez zamanda hepinizin hepimizin yüzünü guldursun inşallah canimhamişler bizi dualarınızda unutmayın gerçekten küserim haben de şu umreden gelen hurmanın suyunu içtim düzenli dün akşam yine eşime de az içirdim hayıt suyu içiyorum bu ikinci ayım bakalım ben de elimden geleni yapıyorum hayırlısı ne diyelim TAKTİR HZ. ALLAH CELLE CELALÜ'NÜN
Hahahahaha komiksin fulyacim yaaa nerden aklinda kalmisssBAK O MİSAFİRLER UĞURLU GELİYOR ELİFİN KYVDESİ GELDİ O GÜN GİZLİ ÇALIŞMA İLE OLDU BİTTİ MAŞALLAH DARISI SANA OLSUN
Hahahahaha komiksin fulyacim yaaa nerden aklinda kalmisssevet misafir berekettir:)))))
Süper canim hayirlisiyla nasip olir insallah sana da bu ay. Başarının sırrı çok calismak :))
Doktorum cok yogundu randevu alamadik burda sekreter giriş yaptı. Özel hastane ama doktorun acayip hastasi var ya ben boyle bişey gormedim. Hastanedeki diger doktorlar sinek avliyor bziim doktorun önü emekli kuyruğu gibi.. Ne zaman alirlar bizi bilmiyorumBANA BU ARALAR GELMEDİ AMA RAMAZANDA ZOR OLDU ELİF YAA
NE YAPAYIM TAKILIYORUM SİZE İŞTE NASILSIN NE DEDİ DR CANIM
Çok teşekkürler kuzucuğum. Seminerlerimiz başladı ama ben artık tatil modundayım. :) ay hadi inşallah nasip olur da bu ay güzel haberler duyarım senden . bu ay çok çalışcam bendeTATLIM OKUL BİTTİ GÖZÜN AYDIN BENDE İYİYİM HAFTA SONU BOL BOL ÇALIŞTIK YUMURTLAMA VARDI. BAKALIM HAYIRLISI İLE NASİP OLACAKMI
SEN NELER YAPIYORSUN
hala bekliyor musun? oy oy oyy bundan sora randevuyu al iki saat sora git :) anca gelir sıraDoktorum cok yogundu randevu alamadik burda sekreter giriş yaptı. Özel hastane ama doktorun acayip hastasi var ya ben boyle bişey gormedim. Hastanedeki diger doktorlar sinek avliyor bziim doktorun önü emekli kuyruğu gibi.. Ne zaman alirlar bizi bilmiyorum
BAK O MİSAFİRLER UĞURLU GELİYOR ELİFİN KYVDESİ GELDİ O GÜN GİZLİ ÇALIŞMA İLE OLDU BİTTİ MAŞALLAH DARISI SANA OLSUN
aminn canım valla gittim doktora her sey normal dedi. ona güvendik bir süre normal yoldan deneyelim dedik. hayırlısı allahtan yazın da olmazsa artık başka çözümlere yöneleceğiz.AAA ADET ERKEN Mİ GELDİ CANIM
ALLAH KABUL ETSİN İFTARI HALLETMİSN
YAZIN SAKİN KAFA İLE NASİP OLUR İNŞALLAH MİNİĞİN SAĞLIKLA CANIM
SEN HİÇ TEDAVİ DÜŞÜNMÜYORMUSUN CANIM
Çok teşekkürler kuzucuğum. Seminerlerimiz başladı ama ben artık tatil modundayım. :) ay hadi inşallah nasip olur da bu ay güzel haberler duyarım senden . bu ay çok çalışcam bende
aminn canım valla gittim doktora her sey normal dedi. ona güvendik bir süre normal yoldan deneyelim dedik. hayırlısı allahtan yazın da olmazsa artık başka çözümlere yöneleceğiz.
Doktorum cok yogundu randevu alamadik burda sekreter giriş yaptı. Özel hastane ama doktorun acayip hastasi var ya ben boyle bişey gormedim. Hastanedeki diger doktorlar sinek avliyor bziim doktorun önü emekli kuyruğu gibi.. Ne zaman alirlar bizi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?