- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Canim doktor acil doguma gitti 2.5 saat sonra girebildik iceri cok şükür. Minigimizi gördük elhamdulillah simdilik her sey yolunda :)) ayin 22 sinde insallah kalp atisini da duyarsak derin bir nefes alacagiz..hala bekliyor musun? oy oy oyy bundan sora randevuyu al iki saat sora git :) anca gelir sıra
amin hayırlarla sağlıcakla cümlemize inşallah gülümRabbim tez zamanda hepinizin hepimizin yüzünü guldursun inşallah canim
hadi çok şükür canım benim çok sevindimKızlar keseyi gördük cok şükür şimdilik her sey yolunda 10 gün sobra kalp atisi
hadi bakalım inşallah sevinirim kalanlarımız da inşallah hayırlarla sağlıcakla aminÇALIŞTIK MİRİM ÇALIŞTIK BAKALIM NASİP ARTIK
Sagol canim benim darisi basinizahadi çok şükür canım benim çok sevindim
ay hayırlarla sağlıcakla amin canım bir yandan çok az kaldı diye düşünüyorum bir yandan da dur bakalım diyormSagol canim benim darisi basiniza
Zaman yaklastikca insan hissediyor canim. Ben hep bu aylarda kalacagimi hissettim ama hislerimi bastirdim hayal kırıklığı olmamasi için. Ne olur elinizden geleni yapin. Kocalariniza kendinize kürler yapin biz bu sayede basardikay hayırlarla sağlıcakla amin canım bir yandan çok az kaldı diye düşünüyorum bir yandan da dur bakalım diyorm
Zaman yaklastikca insan hissediyor canim. Ben hep bu aylarda kalacagimi hissettim ama hislerimi bastirdim hayal kırıklığı olmamasi için. Ne olur elinizden geleni yapin. Kocalariniza kendinize kürler yapin biz bu sayede basardikay hayırlarla sağlıcakla amin canım bir yandan çok az kaldı diye düşünüyorum bir yandan da dur bakalım diyorm
maşallaaah kuzummm mercimek kadardır şimdi oCanim doktor acil doguma gitti 2.5 saat sonra girebildik iceri cok şükür. Minigimizi gördük elhamdulillah simdilik her sey yolunda :)) ayin 22 sinde insallah kalp atisini da duyarsak derin bir nefes alacagiz..
canım keçiboynuzu falan yapıyorum kürler falan öyle macun falan yaptırmak istiyorum ama bu sıralar gerçekten de çok sıkışığız bakalım bir yerden beklediğimiz var o gelirse rahatlayacağız ALLAH borçlardan kurtarsın kuruluk var bende canım bazen canım acıyor stres de var şu umreden gelen hurmadan çok umutluyum şifa olur inşallah bize ne diyim canım benim ben de hisseder gibiyim ama bilemedim birkaç aydır çok umutluyum ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR..Zaman yaklastikca insan hissediyor canim. Ben hep bu aylarda kalacagimi hissettim ama hislerimi bastirdim hayal kırıklığı olmamasi için. Ne olur elinizden geleni yapin. Kocalariniza kendinize kürler yapin biz bu sayede basardik
Allah razi olsun kuzum hebuz 5+3 deyiz. Kalbi bu hafta oluruyormuş nasipse on gün sonra duyacagiz insallahmaşallaaah kuzummm mercimek kadardır şimdi oD kaç haftalık oldu kuzum? 6. haftada mıydı kalp atısı? inşallah sağlıkla duyarsınız sesini dualarım seninle kuzum.
Rabbim maddi manevi herkesin yardimcisi olsun canim. Dualarim sizinlecanım keçiboynuzu falan yapıyorum kürler falan öyle macun falan yaptırmak istiyorum ama bu sıralar gerçekten de çok sıkışığız bakalım bir yerden beklediğimiz var o gelirse rahatlayacağız ALLAH borçlardan kurtarsın kuruluk var bende canım bazen canım acıyor stres de var şu umreden gelen hurmadan çok umutluyum şifa olur inşallah bize ne diyim canım benim ben de hisseder gibiyim ama bilemedim birkaç aydır çok umutluyum ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR..
insülin direncine baktır canım testosteron östrojen vitaminlerine baktır yumurta rezervine de bakıyorlarmış ona baktırmadım işte benkızlar yarın doktora gidicimm . geçen ay iltihap problemim olmuştu. hem kontrol hemde gitmişken hormon testlerini yaptırmak istiyorum. daha önce hiç yapılmadı. adetimin 3. günü.hangi testleri yaptırmam lazım* bilgisi olan var mı?
Rabbim maddi manevi herkesin yardimcisi olsun canim. Dualarim sizinle
hım nette biraz araştırdım tsh, lh,e2 falan filan diyr bişeyler ama insülin yazmıyordu söylediğin iyi oldu onun alakası olduğunu bilmiyordum. onada baktırayım. saol kuşuminsülin direncine baktır canım testosteron östrojen vitaminlerine baktır yumurta rezervine de bakıyorlarmış ona baktırmadım işte ben
canım insülin direnci de etkiliyormuş yumurtaların büyümesini sanırım şeker lüpheleniyorlar yani ben de uzman oldum git gelhım nette biraz araştırdım tsh, lh,e2 falan filan diyr bişeyler ama insülin yazmıyordu söylediğin iyi oldu onun alakası olduğunu bilmiyordum. onada baktırayım. saol kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?