Evet canm her zaman olmuyor annemler bende dun bazayi kaldir indr mesela gece cok agridi kasigim.. Simdi bir sey yok ara ara oluyor ama adet dancisinada cok benziyorSEnin kaç gündür ağrıyor olmuyorsun ama inşallah düşündüğümüz gibi çıkar. Benim çok ağrım oluyor ama hissediyorum akıntıyla birlikte başlıyor ve ağrım şiddetleniyor senin ara ara girip gidiyor heralde
Sende bişey var bence canım ya var gibi duruyor bebişin şuan göbüşte olabilir hadi inşallahEvet canm her zaman olmuyor annemler bende dun bazayi kaldir indr mesela gece cok agridi kasigim.. Simdi bir sey yok ara ara oluyor ama adet dancisinada cok benziyor
Umarım düşündüğün gibidir kaçıncı denemen canım?
Canim hayirlisii olsun insallah pes etmek yok allahin izniyle bebislerimiz gobuslerimize yerlescekKızlar bende adet oldum inş ocakta denemelere devam
bu sabah verdim kan tekrar canım bakalım ne çıkacak yarını bekliyorum diş aprısı uyutmadı beni gece ders de çalışamadımAyy insaallah pozitif olur sonuc canimm bnm cesaretm yok yaptrmaya seninki pozitif cikarsa bnde yaptiririm belki :))
inş canım aklına geliriz Rabbimiz tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin aminAklıma o an gelirse bütün evlat isteyenlere hayırlısı için dua edicem canım :)
ALLAH analı babalı büyütmeyi de nasip etsin hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlardan olur inş bize de dua et canım bir hamişimiz daha oldu listemizde uğurlu olur inş amin devamı da bereketli bir şekilde gelir inş aminMerhabaaa hepinize kocaman slmlar.sayfanizi inceledim biraz arkadaslar benide araniza alirmisiniz sebebini sorarsaniz bende sizdenim buguden itibaren degisik sekilde hamile oldugumu ogrendim.once evde sonra hastanede.cunki tedavi goruyodum ilk tedavi sonucunda hamile kalacagim aklimin ucundan gecmedi esim sevincini yasiyo bense hala sokunu :)
hayırlısı olsun canım üzülmek yok moralli bir şekilde diğer ayı bekleyeceğizKızlar bende adet oldum inş ocakta denemelere devam
4 gün önce yaptım fakat bir şey çıkmadı canım artık varsa 6 gün geçti kanda çıkar diş ağrısı çok zorluyor beni ya sarımsak koyuyorum karanfil falan hiç işlemiyor ofYok canım bişey olmaz minosetten dediğin gibi hamilelere veriliyo o ilaç çok zorda kalırsanız için diyolar duyduğum kadarıyla. ama hafif olduğundan dolayı diş ağrısına iyi gelmeyebilir. Normalde apranaxforte iyi geliyo dişe ama şuanda içme testi yaptır öyle. İdrar testi neden yapmadın sen canım yaptın da ben mi kaçırdım yoksa 5 gün geçmiş çıkması gerekir çoktan
benimde ara ara sol kasığımda batma var ama hiç bir belirti kalmadı ne adet ne hamişlik anlamadım gitti :)Ya bir de benim surekli bir kasik agrim var yani hamile olsam boyle olmaz heralde.. Aaynaa yi merak ediyorum bende o yaptircakti bugun test
Bugun tekrarlicaktin testi canim gitmedin mihadi bakalım listemiz 35. arkadaşı arıyor 50 yi bulur sanırsam listemiz diye düşünüyorum bir de hepimiz hamiş oluyormuşuz ooooooo ne mutlu o zaman
hadi bakalım listemiz 35. arkadaşı arıyor 50 yi bulur sanırsam listemiz diye düşünüyorum bir de hepimiz hamiş oluyormuşuz ooooooo ne mutlu o zaman
gittim canım yarın belli olacakBugun tekrarlicaktin testi canim gitmedin mi