2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Evet canm her zaman olmuyor annemler bende dun bazayi kaldir indr mesela gece cok agridi kasigim.. Simdi bir sey yok ara ara oluyor ama adet dancisinada cok benziyor

Kizlar gebelik testini nerde yaptiriyorsunuz? Saglik ocagi gec veriyor heralde sonucu

Ayy insaallah pozitif olur sonuc canimm bnm cesaretm yok yaptrmaya seninki pozitif cikarsa bnde yaptiririm belki :))
bu sabah verdim kan tekrar canım bakalım ne çıkacak yarını bekliyorum diş aprısı uyutmadı beni gece ders de çalışamadım

Aklıma o an gelirse bütün evlat isteyenlere hayırlısı için dua edicem canım :)
inş canım aklına geliriz Rabbimiz tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin amin

ALLAH analı babalı büyütmeyi de nasip etsin hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlardan olur inş bize de dua et canım bir hamişimiz daha oldu listemizde uğurlu olur inş amin devamı da bereketli bir şekilde gelir inş amin

4 gün önce yaptım fakat bir şey çıkmadı canım artık varsa 6 gün geçti kanda çıkar diş ağrısı çok zorluyor beni ya sarımsak koyuyorum karanfil falan hiç işlemiyor of

Ya bir de benim surekli bir kasik agrim var yani hamile olsam boyle olmaz heralde.. Aaynaa yi merak ediyorum bende o yaptircakti bugun test
benimde ara ara sol kasığımda batma var ama hiç bir belirti kalmadı ne adet ne hamişlik anlamadım gitti :)

******************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK
35.

merhaba benimde 9 ocak regl günüm..bugün çatlatma iğnemin 15.günü..yarın doktor kontrolüm var.. sanırım hamile değilim ama olsun :) listeye eklermisiniz

Arkadaslar guzel dileklerimiz icin cok hemde cok tsk ederim.listede kendimi gormekte nasip oldu binlerce sukur.hepbirlikte gomusleri bebisleri buyutelim :) bakalim ne gibi guzel degisimler ve gelismeler bizi bekliyo hepbirlikte gorelimmm:)dualarinizi eksik etmeyin olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…