- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
Kimyasalın sebebi pıhtılaşma olmaz ilerleyen kayıpların sebebi olabilir dedi 2 dr ve buaradan bi kaç arkadaşın dr u. Senin ilerlemiş bi gebelik kaybında var bu da desteklemiştir sanırım test yaptırmanı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğinikimyasal dan sonra genetik test yaptırdım kanında pirtilasma çıktı som hamileligimde clexan kullaniyorum
Amin canım inşallah.KızlarAllah sabır versin çok üzücü bi olay yaşamışsınız ben kısacık süren kimyasal gebeliğimde bile o kadar üzülmüşken sizin yaşadığınızın tarifi yok. Allahım bidaha yaşatmasın böyle acı. Bebeğiniz olsun ve kucağınıza alın inşallah tez zamanda
Amin benim üç gebeligimde üst üste oldu gebelik harici bir ilaç kullanmadım sadece folik asit kullandım okadar ayrıca bisi yapmadılar çalıştığım hastanedeki dr ile çok görüştümKimyasalın sebebi pıhtılaşma olmaz ilerleyen kayıpların sebebi olabilir dedi 2 dr ve buaradan bi kaç arkadaşın dr u. Senin ilerlemiş bi gebelik kaybında var bu da desteklemiştir sanırım test yaptırmanı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
bilmiyorum canım dişim ağrıyor bir de dayanamadım minoset içtim hamilelere önerebildikleri bir ağrı kesiciymiş ya bir diş ağrısı eksikti yarına kan tahlili yaptıracağım 5 gün geçti işte canım adetim gecikti bilmiyorum umutlansam mı ağrı kesicinin bir zararı olmaz değil mi nette araştırdım minoset ve parolu önermişler bu diş ağrısına ne iyi geliyor yaCanım hamile olabilirsin bence sen ya çok geçti adetinin üstünden hayırlısı inşallah
ay ben de çok beğendim ay hamiş olursak hazırlıklarımızı paylaşalım içinizde örgü bilenler bir sürü şey yapar :)Ben bu battaniyeyi beğendim ama içindeki bebişi daha çok beğendim benimde böle bebişim olsa olmaz mııı
doğumda hepimize dua et canımCanım benimde ilk gebelik karnında öldü ikinci kimyasalg gebelik oldu bu üçüncü Rabbim büyük zamanı nezamansa o zaman geliyoru umudu kaybetme yeterki
amin hayırlısıyla inş dua et canım bizlereayy benım adımada hamiş kondurmussunuz çokta guzel olmus darısı tüm diğer listedeki arkadaşlara
Ayy insaallah pozitif olur sonuc canimm bnm cesaretm yok yaptrmaya seninki pozitif cikarsa bnde yaptiririm belki :))bilmiyorum canım dişim ağrıyor bir de dayanamadım minoset içtim hamilelere önerebildikleri bir ağrı kesiciymiş ya bir diş ağrısı eksikti yarına kan tahlili yaptıracağım 5 gün geçti işte canım adetim gecikti bilmiyorum umutlansam mı ağrı kesicinin bir zararı olmaz değil mi nette araştırdım minoset ve parolu önermişler bu diş ağrısına ne iyi geliyor ya
Aaa senin nasil oldu kanaman benim adetten 3 once leke şeklinde oldu.. Adettim 3 gun gecti daha test yapmadim .bu akssam ütü yaptim cok ayakta durdum belim cok agridi yine leke seklinde kanamam oldu .. Sonra yine bisey yok..Kizlar ayrica ara kanamalatiniz eger yerlesme kanamasi degilse bir doktora basvurun mutlaka ben myomum oldugunu o sekilde ogrenmistim hamile mi kaldim acaba dye gtmistim doktora ve kocaman bir myom oldugunu ogrendim
Aklıma o an gelirse bütün evlat isteyenlere hayırlısı için dua edicem canım :)doğumda hepimize dua et canım
Yok canım bişey olmaz minosetten dediğin gibi hamilelere veriliyo o ilaç çok zorda kalırsanız için diyolar duyduğum kadarıyla. ama hafif olduğundan dolayı diş ağrısına iyi gelmeyebilir. Normalde apranaxforte iyi geliyo dişe ama şuanda içme testi yaptır öyle. İdrar testi neden yapmadın sen canım yaptın da ben mi kaçırdım yoksa 5 gün geçmiş çıkması gerekir çoktanbilmiyorum canım dişim ağrıyor bir de dayanamadım minoset içtim hamilelere önerebildikleri bir ağrı kesiciymiş ya bir diş ağrısı eksikti yarına kan tahlili yaptıracağım 5 gün geçti işte canım adetim gecikti bilmiyorum umutlansam mı ağrı kesicinin bir zararı olmaz değil mi nette araştırdım minoset ve parolu önermişler bu diş ağrısına ne iyi geliyor ya
ben anca atkı örebiliyorumay ben de çok beğendim ay hamiş olursak hazırlıklarımızı paylaşalım içinizde örgü bilenler bir sürü şey yapar :)
Hoş geldin canım aramıza, Maşallah ne mutlu sana ki bebeğin fazla uğraşmadan gelmiş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne tedavisi görüyodun buaradaMerhabaaa hepinize kocaman slmlar.sayfanizi inceledim biraz arkadaslar benide araniza alirmisiniz sebebini sorarsaniz bende sizdenim buguden itibaren degisik sekilde hamile oldugumu ogrendim.once evde sonra hastanede.cunki tedavi goruyodum ilk tedavi sonucunda hamile kalacagim aklimin ucundan gecmedi esim sevincini yasiyo bense hala sokunu :)
Insallahhh canimm bu ay olacakk:))) ben hala ayniyim canim kirmizilar yok test yaptirmayakorkuyorum kasiklarimda hafif agri varHanımlar herkese hayırlı günler ben bu aydan çok umutluyum ya içimde bir his var olcak gibiinş. Bugünlerde ilaç tedavim var eşimle kullanıyoruz bitti bitecek umarım iltihabım temizlenirde hamiş kalırım. Siz Nasılsınız ne var ne yok ben 29una kadar sabredicem daha çok var ya pfff
saat geçmeden koş kan testi yaptır aa çok geçti seninde ya hemen git yap alalım güzel haberi yaInsallahhh canimm bu ay olacakk:))) ben hala ayniyim canim kirmizilar yok test yaptirmayakorkuyorum kasiklarimda hafif agri var
Ya canm bir kere boyle hevesle gttim yaptirmaya o gun adet oldum sonra simdi emin olmadan yaptirmam idrarda cikmasi lazim yaptirmam icin.. Benm yumurtlama gunum 18 19.gun flndi idrarda 15 gun den once cikmiyomus bugun 32. GunumSaa
saat geçmeden koş kan testi yaptır aa çok geçti seninde ya hemen git yap alalım güzel haberi ya
SEnin kaç gündür ağrıyor olmuyorsun ama inşallah düşündüğümüz gibi çıkar. Benim çok ağrım oluyor ama hissediyorum akıntıyla birlikte başlıyor ve ağrım şiddetleniyor senin ara ara girip gidiyor heraldeYa canm bir kere boyle hevesle gttim yaptirmaya o gun adet oldum sonra simdi emin olmadan yaptirmam idrarda cikmasi lazim yaptirmam icin.. Benm yumurtlama gunum 18 19.gun flndi idrarda 15 gun den once cikmiyomus bugun 32. Gunum