2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Hoş geldin canım aramıza, Maşallah ne mutlu sana ki bebeğin fazla uğraşmadan gelmiş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne tedavisi görüyodun buarada
Cnm hamile kalamiyodum bos gebelik gecirdim gecen sene birdahada bebege gebe kalamadim.doktora tedavi onerdi bizde baslamak istedik ilk aydan sonuc aldik hala saskinim:)..2016 ikramiyesi bize cikti aralik 4 te kendini belli etti yola cikmis haberimiz yok bizim ufaklik:)2016 ugurlu geldi sanirim..rabbime nekadar sukur etsem azdir binlerce sonsuz sukurler olsun.rabbim isteyen herkeze gonumden versin kucaklari gobusleri dolsun insallah..

merhaba benimde 9 ocak regl günüm..bugün çatlatma iğnemin 15.günü..yarın doktor kontrolüm var.. sanırım hamile değilim ama olsun :) listeye eklermisiniz:KK68:
olsun canım hamile olan arkadaşlarımızı da olmayanları da ekliyoruz hamileliği umutla bekleyenler için açtım ama hepimiz şenlendireceğiz birbirimizi moral vereceğiz hoşgeldin

******************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.

Kizlar ay bu listede keramet mi var ne kendimi gorunce hamile olduguma inanmaya basladimmmmm ben soku atamadim halada.:)))liste de gormek mutlu etti beni.tsk ederim admin.duygusallik tavanlarda surda kendimi gorunce aglasim geldi gozlerim doldu allaha sukur ediyorum surekli bu gunleri gosterdi binlerce sukur.rabbim kurban oldugum herkeze bol bol bebis dolu gomus gomus bos kucak dolu etsin. Dualarimiz kabul olur insallah.

aaynaa aaynaa canım benide eklermisin listeye inşallah bu forum hepimize uğur getirir :) Bat 18 Ocak
tabii canım hoşgeldin canım aramıza inş hepimiz seviniriz bugün Kuran okudum hepimize de dua ettim canım ben sevinçli haberlerin devamının geleceğine inanıyorum

4 gün önce yaptım fakat bir şey çıkmadı canım artık varsa 6 gün geçti kanda çıkar diş ağrısı çok zorluyor beni ya sarımsak koyuyorum karanfil falan hiç işlemiyor of :KK43:
Verdin mi kan tahlili canım yaptırda sonuca göre hareket et eğer yoksa boşuna o ağrıyı çekme bilirim nasıl bişey olduğunu feci bişey :KK43: bebek varsa çekersin tabi de yoksa boşuna acı çekme

Kizlar ay bu listede keramet mi var ne kendimi gorunce hamile olduguma inanmaya basladimmmmm ben soku atamadim halada.:)))liste de gormek mutlu etti beni.tsk ederim admin.duygusallik tavanlarda surda kendimi gorunce aglasim geldi gozlerim doldu allaha sukur ediyorum surekli bu gunleri gosterdi binlerce sukur.rabbim kurban oldugum herkeze bol bol bebis dolu gomus gomus bos kucak dolu etsin. Dualarimiz kabul olur insallah.
oy kuzum ALLAH hayırlarla kucağına alacağın gün de gelir inş hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün salih ve saliha evlatlardan olur inş sevinç gözyaşların olsun canım ALLAH'IN nimetleri sonsuzdur biz muhtacız RABBİMİZ muhtaç olunan inş hepimizin isteği ve dualarıyla herkes sevinir YETER Kİ OLDURAN HEPİMİZ İÇİN OL DESİN amin sen de kendine bol bol dualar oku canım Meryem Suresi Yusuf Suresi İnsan Suresi Ankebut Surelerini özellikle de hamileliğin bitmeden oku bir arkadaşım önermişti bana da

Verdin mi kan tahlili canım yaptırda sonuca göre hareket et eğer yoksa boşuna o ağrıyı çekme bilirim nasıl bişey olduğunu feci bişey :KK43: bebek varsa çekersin tabi de yoksa boşuna acı çekme
verdim canım fakat işte yarın çıkacak bugün de idare edeyim de ya aksi gibi dişim ağrımazdı dolgum ağrıyor bir de ders de çalışamıyorum pek kaynanamgil de gelince ister istemez aksıyor acaba stresim mi dişime vurdu diyorum

3.mavimart

7.Madam_coco=====>8 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
15.hijabiqueen
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
31.Bet_can

33.elay1993
37.XXYYXXYY

38.

3.mavimart

7.Madam_coco=====>8 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
15.hijabiqueen
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
31.Bet_can

33.elay1993
37.XXYYXXYY ========>18 ocak

38.

ben de komşuma gittim doğum yaptı 31 aralıkta ikinci kızı oldu bebeği sevdim kucağıma aldım hayırlısıyla bakalım bizler dekendi bebeğimizi kucağımıza alırız tez zamanda inş amin

tabii canım hoşgeldin canım aramıza inş hepimiz seviniriz bugün Kuran okudum hepimize de dua ettim canım ben sevinçli haberlerin devamının geleceğine inanıyorum

Tşk ederim canım hoşbuldum..Duaların için ayrıca tşk ederim..İnşallah canım inşallah güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle..

Tşk ederim canım hoşbuldum..Duaların için ayrıca tşk ederim..İnşallah canım inşallah güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle..
İnş canım hep beraber destek olacağız bize yeter ki gönülden dua edelim birbirimize de üzüntülerimizde de moral bozmak yok

İnş canım hep beraber destek olacağız bize yeter ki gönülden dua edelim birbirimize de üzüntülerimizde de moral bozmak yok

Kesinlikle katılıyorum bizi bizden başkası kesinlikle anlayamaz.. 2 senedir neler yaşadığımı bir ben bir Allah birde burdaki arkadaşlarım biliyor...1 sene bekleyip çocuk olmayınca testler tahliller yapıldı ve eşimde hareketli spermin düşük olduğunu öğrendik..Doktorumuzun verdiği vitamin ilacı ,bitkisel kürler ve tabiki dualar sayesinde 2 ay önce eşimin sonuçlarının düzeldiğini öğrendik.Geçen ayda son olarak rahim filmi çektirdim.Çok şükür o da temiz çıktı..Şimdi doktorumuzun tavsiyesiyle bekleme evresindeyiz..Bakalım ne olcak..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım..

Kesinlikle katılıyorum bizi bizden başkası kesinlikle anlayamaz.. 2 senedir neler yaşadığımı bir ben bir Allah birde burdaki arkadaşlarım biliyor...1 sene bekleyip çocuk olmayınca testler tahliller yapıldı ve eşimde hareketli spermin düşük olduğunu öğrendik..Doktorumuzun verdiği vitamin ilacı ,bitkisel kürler ve tabiki dualar sayesinde 2 ay önce eşimin sonuçlarının düzeldiğini öğrendik.Geçen ayda son olarak rahim filmi çektirdim.Çok şükür o da temiz çıktı..Şimdi doktorumuzun tavsiyesiyle bekleme evresindeyiz..Bakalım ne olcak..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım..
benim de eşimde de bende de sorun çıkmadı 3 ay önce ben de rahim filmi çekindim temizçıktı 7-8 ay önce 2 ay klomen kullandım fakat 1.5 senedir biz de bebek sahibi olamadık evleneli 2 seneyi geçti hayırlısı bakalım

X