2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Temmuzun sonunda bebeğim karnımda öldü isyan etmiyorum vardır elbet Rabbim'in bir bildiği.
Bu yıldan en büyük dileğim sağlık ve sağlıklı,ömürlü,hayırlı bir evlat sahibi olmak.
hayırlısıyla inş ALLAH hepimizi bu sene sevindirir amin

******************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.

hamişlerimiz çoğalacak en kısa zamanda buna inanıyorummmmmmmmmmmmmmm

Temmuzun sonunda bebeğim karnımda öldü isyan etmiyorum vardır elbet Rabbim'in bir bildiği.
Bu yıldan en büyük dileğim sağlık ve sağlıklı,ömürlü,hayırlı bir evlat sahibi olmak.
Canım benimde ilk gebelik karnında öldü ikinci kimyasalg gebelik oldu bu üçüncü Rabbim büyük zamanı nezamansa o zaman geliyoru umudu kaybetme yeterki

Umarım düşündüğün gibidir kaçıncı denemen canım?

hayırlısıyla inş ALLAH hepimizi bu sene sevindirir amin
Ayy canim benmm insallah sen hamissim ben oyle hissediyorum seninle ilgilii bi idrar testi mi yapsanki acaba ya muhtemelen gec dollenme olmus olabilir seninki baya geciktin sen cunku

Kizlar ayrica ara kanamalatiniz eger yerlesme kanamasi degilse bir doktora basvurun mutlaka ben myomum oldugunu o sekilde ogrenmistim hamile mi kaldim acaba dye gtmistim doktora ve kocaman bir myom oldugunu ogrendim

ayy benım adımada hamiş kondurmussunuz çokta guzel olmus darısı tüm diğer listedeki arkadaşlara

KızlarAllah sabır versin çok üzücü bi olay yaşamışsınız ben kısacık süren kimyasal gebeliğimde bile o kadar üzülmüşken sizin yaşadığınızın tarifi yok. Allahım bidaha yaşatmasın böyle acı. Bebeğiniz olsun ve kucağınıza alın inşallah tez zamanda

Canım hamile olabilirsin bence sen ya çok geçti adetinin üstünden hayırlısı inşallah

Canım benimde ilk gebelik karnında öldü ikinci kimyasalg gebelik oldu bu üçüncü Rabbim büyük zamanı nezamansa o zaman geliyoru umudu kaybetme yeterki
Canım kimyasal gebelikten sonra bi tedavi gördün mü benimde 2 kere oldu ama kimyasalın bi tedavisi yok şansı dedi gittiğim dr lar

Canım kimyasal gebelikten sonra bi tedavi gördün mü benimde 2 kere oldu ama kimyasalın bi tedavisi yok şansı dedi gittiğim dr lar
kimyasal dan sonra genetik test yaptırdım kanında pirtilasma çıktı som hamileligimde clexan kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…