2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Canim benim esiminde ileri harketliligi dusuk biraz ama diger degerleri normal doktorumuz bu degerle hamile kalamazsiniz diyemem ben demisti 4 aydr ilac kullaniyor testi tekrarlamafik bu ay gidicez ins.. Hangi ilaci kullandiniz siz baska neler yaptiniz takviye olarak? Deger kac tan kaca yukseldi ?

Kızlar temmuzda evlendik eylül ayından beri de çocuk istiyoruz ama yok doktora gidilmeli sizce ne yapmalıyım kaç aydan sonra gittiniz

Anladım canım sizinkide sebepsiz o zaman...Ben hiç ilaç kullanmadım doktorum 2 ay sonra yumurtlama takibine başlayacak.Rahim filminden sonra 3 ay bekleyelim dedi o yüzden bekliyoruz bizde.Hayırlısı canım..RAbbim nerde bebek hasreti çeken varsa tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Canım eşimin sonuçları ekte kalemle yazdıklarım bir önceki test sonuçları oluyor.Aşağıdakileri uygulayarak bu sonuca ulştık.

* ilk olarak eşimin doktoru proxeed plus verdi vitamin ilacı sabah akşam kullandı. 3 ay içinde 5 kutu bitirdi.aksatmadan içti.sonuçlar düzeldikten sonra daha kullanmadı bu ilacı
* öncelikle 1 ay boyunca havuç suyu akşam yemeklerden 2 saat sonra bir bardak içti
* keçiboynuzu özü sabah akşam bir yemek kaşığı yedi.
* her sabah aç karnına zeytinyağındabekletilmiş 1 adet kuru incir yedi.
* bol bol karışık çerez
* akşamları 1 adet muz
* Sabahları aç karnına ceviz
* son bir aydırda arı sütü bal polen ve ginseng içerikli bir macun hazırladı aktarımız onu kullanıyoruz eşimle birlikte.sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı
* havuç kürü bittikten sonra eşime saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yaptım şu anda 2.ay bitti 1 ay daha yapıp bırakacam.Bu kürü havuç suyundan sonra yaptım çünkü ikisinin birden kullanması ters etki yapabiliyor.Beraberkullanılmaması gerekiyor.

*Benim doktorum da iyi gelir diye ayrıca omega 3 verdi sabahları aç karnına onu içiyoruz eşimle birlikte son 1 aydir

Eklentiler

• 001.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 37
amin canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan hepimize inş

arkadaşlar merhaba konu başlığı süpermiş bayıldım bende hep dua ettim 1 düşük bir servikal gebelik yaşadım 2015 de .inşallah 2016 bana bebekle gelsin diye dua attim ve galiba duam gerçek oldu...
az önce test yaptım 2 .çizgi çok silik ama diğer ikisindede aynısıydı.ayy çok heyecanlıyım allah isteyen herkese versin arkadaşlar inşallah benimkide kesindir boşuna sevinmiyorumdur dua edin lütfen

hadi inş hayırlısıyla hamilesindir canım Rabbim hayırlara yazsın amin

Kızlar temmuzda evlendik eylül ayından beri de çocuk istiyoruz ama yok doktora gidilmeli sizce ne yapmalıyım kaç aydan sonra gittiniz
bir seneyi doldurmanızı bekliyorlar doktor canım şuan için olumsuz bir şey var gibi algılama bedenin de o şekilde çalışmasın kendini rahat bırak belki de pat diye hamile kalırsın 1 seneye yakın olmazsa git anca doktora

inşallah ayna çok teşekkür ederim bide nasıl alıntı yapıyorsun daha yeniyim beceremedim

*****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak

38.

maaşallah listemize bu liste inş hayırlarla hamişlerle dolacak amin

aminnnn inşallah allah isteyen herkese nasip etsin

Cok tsk ederim dularin dileklerin icin allah razi olsun rabbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah.allaha binlerce sonsuz sukurler olsun hayirlisiyla saglikli hayirli dinine bagli bi evlat dunyaya getirmek nasip olsun bugun varligini biliyoruz insallah dogdugunuda gormek nasip olur.ilk fotografini sizlerle paylascam teyzeleri :)kalbimdesiniz rabbim ol der olur insallah sizin de

hazırlıklarını da paylaş ben çok severim cicilerine bakarız hep beraber

hepimiz yaşarız bu duyguyu inş en yakın zamanda hayırlarla aminnnnnnnnnnnnnnnn

İns canım Allahım isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederim önerin için 1seneyi beklicem bakalım ah şu sabırsızlık olmasa

İns canım Allahım isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederim önerin için 1seneyi beklicem bakalım ah şu sabırsızlık olmasa
Bence boşa zaman kaybetme bi doktora görün için rahat beklersin kafanda soru işareti kalmaz yada kist vs ne var ne yok kontrol olmuş olur

KIZLAR KASMAYIN KENDINIZI STRES YAPMAYIN GERCEKTEN AMAN BEN ARTIK BIRAKMISTIM KIZLAR HALA INANAMIYORUM YA BEKLEMIYODUM YA PAT DIYE CIKTI SIZ BENIM HAMILELIK OGRENME HIKAYEMI OKUYUN RAHATLAYIN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…