2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Burda halletmesi gereken işler var canim resmi işlemler.. Neyse ki ertelemis haftasonu gelip pazartesi halledecekmis işlerini.
iyi o zaman canım sevindim siz de kendi işinize bakarsınız ay bu ay sevinsek tüm listeden peş peşe sevinçli haberler alsak hayırlarla sağlıcakla inşallah ya ben de temizlik yapıyorum terledim spor oldu bana da

iyi o zaman canım sevindim siz de kendi işinize bakarsınız ay bu ay sevinsek tüm listeden peş peşe sevinçli haberler alsak hayırlarla sağlıcakla inşallah ya ben de temizlik yapıyorum terledim spor oldu bana da
Insallah canim ben de yürüme carsiya gittim geldim resmen su olup asfalta yapisacaktim çok sicak var. Ben de diyorum belki biraz kilo vermisimdir:))

Insallah canim ben de yürüme carsiya gittim geldim resmen su olup asfalta yapisacaktim çok sicak var. Ben de diyorum belki biraz kilo vermisimdir:))
bugün ankara serin canım bayağı temizlik yaparken terledim tuvalete gittim sarılı beyazlı bir akıntım geldi yoğun desem en son eşimle pazar günü yaptık o işi yani eşimin menisi değildir yani demi bilemedim

Canim yumurtan bugün catlamis olabilir sen bugünü de degerlendir. Ama belki enfeksiyon da olabilir canım

Selam kizlar. Bugun adetimin 6. Gunu yarin bitecek insallah. Bana Mekkeden bi meyve geldi cocugu olmayanlar kaynatip icince vesile oluyormus. Internetten baktim bayagi bu bitkiyle hamile kalanlar var. Ama ne zaman icilmesi gerektigi yazmiyor sizlerden bileniniz varmi. 4. Olumsuz asilamadan sonra bu ay hepten saldim ek gida falan hic almadim. Ama bunu denemek istiyorum mubarek topraklardan gelmis sonucta Allahtan ümit kesilmez. Hic kullananiz varmi bu meyveyi?

Bu arada hamile arkadaslari tebrik ederim kendilerine cok dikkat etsinler bol bol okusunlar kendilerini. Cok yakin 2 akrabam düsük yapti. Zaten icimde olmuyor diye inanilmaz sikiti vardi simdide bide korku eklendi. Ya olupta düserse diye. O daha zor bi durumdur. Rabbim en tez zamanda hayirli bi sekilde saglikla bebişlerimize kavusuruz hamile arkadaslarda hayirlisiyla kucaklarina alir insallah. Dua ederken bizleri unutmayin nolur

Ovulasyon testleri ile takibini yapiyormusun canim? Yumurtlama zamanin mi?

Canim yumurtan bugün catlamis olabilir sen bugünü de degerlendir. Ama belki enfeksiyon da olabilir canım
bilemedim canım çatlamışsa kasıklarımda ağrı da var en iyisi bugün de gel bakalım yanı başıma diyim
bugün de yapalım bari de daha bir hafta dinlenmeye alacağım kendimi

öyle düşük haberleri burada da aldık kesinlikle o çok daha zordur artık zor durumlar çok da olmuyor ona üzülüyoruz olunca korku olur diye endişe ederiz ama bol bol dua edelim ALLAH yaşatacağı canı korur elbet vakit dolmadan bebeklerimiz gelmez ama dualarımızla belki gelecekleri vakit erkene gelebilir ALLAH'A HER ŞEY KOLAY...AMENNA...

Haklsın cnm ama beni yatırdılar gene hastaneye parca kalmış içerde çok kanama varmış tekrr kürtaja alcaklar

Haklsın cnm ama beni yatırdılar gene hastaneye parca kalmış içerde çok kanama varmış tekrr kürtaja alcaklar
Çok geçmiş olsun canım parça kaldığı için mi kanaman çok canım hayırlarla sağlıcakla inşallah atlatırsın şu zor anı canım eşin ya da bir yakının var demi yanında her şey şuan çok karışık ve de anlatılması zor gülüm ama inan inşallah cümlemizin çok güzel günleri heyecanları olacak bebeğimizin haberleriyle şuan sadece kendi sağlığına odaklan gülüm

Canim Allah sabir versin en kisa zamanda tekrar nasip eylesin. Bu da bir sinav iste.

canım benm allah yar ve yardımcın olsun. biliyorum seni teselli edece hiçbir söz yok. sadece zaman. allah tez zamanda yenisini versin canım dualarım seninle. büyük geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…