Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim tez zamanda şifa versin kuzum. Güçlü olman lazim sakin kendini caresiz perisan hissetme. Güçlü ol ki kocan da sana bakıp perişan olmasın... Gececek bu günler de canim benim...Aynen cnm Rabbim bana sabır versin icimde parca kalmış kanamada varmış beta hcg 4200 cıkmış yatırdılar hastaneye tekrr kürtaj yapcaklarmis![]()
Meryem ana otu mu canimSelam kizlar. Bugun adetimin 6. Gunu yarin bitecek insallah. Bana Mekkeden bi meyve geldi cocugu olmayanlar kaynatip icince vesile oluyormus. Internetten baktim bayagi bu bitkiyle hamile kalanlar var. Ama ne zaman icilmesi gerektigi yazmiyor sizlerden bileniniz varmi. 4. Olumsuz asilamadan sonra bu ay hepten saldim ek gida falan hic almadim. Ama bunu denemek istiyorum mubarek topraklardan gelmis sonucta Allahtan ümit kesilmez. Hic kullananiz varmi bu meyveyi?
eklerim tabii canım aramıza hoşgeldin canım şuan hamilesin yani demiBenide hamiş grubuna ekleyin ocakta hamile kaldım bende bu sene yani:)♡
Meryem ana otu mu canim
Aynen cnm Rabbim bana sabır versin icimde parca kalmış kanamada varmış beta hcg 4200 cıkmış yatırdılar hastaneye tekrr kürtaj yapcaklarmis![]()
onu ben de duydum hamile kalan oluyor ama çok sertmişYok degil cnm. Ceviz gibi sert ama cevizden büyük. Dis kabugu cok sertmis. Icinde cekirdegi varmis o dahada sertmis mermer gibi diyolar. Kirip hepsinin bir kaynatilmasi gerekiyormus galiba. Adet bitincemi icsem acaba diyorum. Henuz elime gecmedi yarin gelir heralde meyve
kişiden kişiye değişiyor canım olabilir normaldir yani sonuçta hormonlar değişiyor iyiceKızlar benım yüzümde sıvılcelenme olmaya başladı bu normalmı
Onu bilmiyorum canım. Yenilir bir meyveyse kullan bakalim insallah faydasini görürsünYok degil cnm. Ceviz gibi sert ama cevizden büyük. Dis kabugu cok sertmis. Icinde cekirdegi varmis o dahada sertmis mermer gibi diyolar. Kirip hepsinin bir kaynatilmasi gerekiyormus galiba. Adet bitincemi icsem acaba diyorum. Henuz elime gecmedi yarin gelir heralde meyve
bu akşamı da değerlendirdik canımOnu bilmiyorum canım. Yenilir bir meyveyse kullan bakalim insallah faydasini görürsün
Amin cnm sagolun.Allah yardımc in olsun canım. .çok geçmiş olsun. ..
Amin cnm sagolun.Allah yardımc in olsun canım. .çok geçmiş olsun. ..
Amin cnm evet sabir ve dua ile beklemek zorundayızCanim Allah sabir versin en kisa zamanda tekrar nasip eylesin. Bu da bir sinav iste.
Amin cnm Rabbim büyüktür bugünleride atlaticam inşallahcanım benm allah yar ve yardımcın olsun. biliyorum seni teselli edece hiçbir söz yok. sadece zaman. allah tez zamanda yenisini versin canım dualarım seninle. büyük geçmiş olsun
Kulucka donemi baslamistir hayirli olsun :)))))bu akşamı da değerlendirdik canım
anam bir hafta yanaşmasın kocacığım![]()
evet canım bundan sonra öyle ...Kulucka donemi baslamistir hayirli olsun :)))))
hoşgeldin canım aramıza ekliyorum seni de bizlere de dualarını eksik etme canım ALLAH hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlardan nasip eder evladını..Selam kızlar Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Bende 2 sene beklemenin ardından aşılama ile hamile kaldım Aralık annesi olacam inşallah listede bende yer almak istedim.