- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
iyi o zaman canım sevindimBurda halletmesi gereken işler var canim resmi işlemler.. Neyse ki ertelemis haftasonu gelip pazartesi halledecekmis işlerini.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi o zaman canım sevindimBurda halletmesi gereken işler var canim resmi işlemler.. Neyse ki ertelemis haftasonu gelip pazartesi halledecekmis işlerini.
Insallah canim ben de yürüme carsiya gittim geldim resmen su olup asfalta yapisacaktim çok sicak var. Ben de diyorum belki biraz kilo vermisimdir:))iyi o zaman canım sevindimsiz de kendi işinize bakarsınız ay bu ay sevinsek tüm listeden peş peşe sevinçli haberler alsak hayırlarla sağlıcakla inşallah ya ben de temizlik yapıyorum terledim
spor oldu bana da
bugün ankara serin canım bayağı temizlik yaparken terledim tuvalete gittim sarılı beyazlı bir akıntım geldi yoğun desem en son eşimle pazar günü yaptık o işi yani eşimin menisi değildir yani demi bilemedimInsallah canim ben de yürüme carsiya gittim geldim resmen su olup asfalta yapisacaktim çok sicak var. Ben de diyorum belki biraz kilo vermisimdir:))
Canim yumurtan bugün catlamis olabilir sen bugünü de degerlendir. Ama belki enfeksiyon da olabilir canımbugün ankara serin canım bayağı temizlik yaparken terledim tuvalete gittim sarılı beyazlı bir akıntım geldi yoğun desem en son eşimle pazar günü yaptık o işi yani eşimin menisi değildir yani demi bilemedim
bugün ankara serin canım bayağı temizlik yaparken terledim tuvalete gittim sarılı beyazlı bir akıntım geldi yoğun desem en son eşimle pazar günü yaptık o işi yani eşimin menisi değildir yani demi bilemedim
yok canım yapmıyorumOvulasyon testleri ile takibini yapiyormusun canim? Yumurtlama zamanin mi?
bilemedim canım çatlamışsa kasıklarımda ağrı da var en iyisi bugün de gel bakalım yanı başıma diyimCanim yumurtan bugün catlamis olabilir sen bugünü de degerlendir. Ama belki enfeksiyon da olabilir canım
öyle düşük haberleri burada da aldık kesinlikle o çok daha zordur artık zor durumlar çok da olmuyor ona üzülüyoruz olunca korku olur diye endişe ederiz ama bol bol dua edelim ALLAH yaşatacağı canı korur elbet vakit dolmadan bebeklerimiz gelmez ama dualarımızla belki gelecekleri vakit erkene gelebilir ALLAH'A HER ŞEY KOLAY...AMENNA...Bu arada hamile arkadaslari tebrik ederim kendilerine cok dikkat etsinler bol bol okusunlar kendilerini. Cok yakin 2 akrabam düsük yapti. Zaten icimde olmuyor diye inanilmaz sikiti vardi simdide bide korku eklendi. Ya olupta düserse diye. O daha zor bi durumdur. Rabbim en tez zamanda hayirli bi sekilde saglikla bebişlerimize kavusuruz hamile arkadaslarda hayirlisiyla kucaklarina alir insallah. Dua ederken bizleri unutmayin nolur
Haklsın cnm ama beni yatırdılar gene hastaneye parca kalmış içerde çok kanama varmış tekrr kürtaja alcaklarCanım benim hemen tabii toparlanamayacaksın ALLAH sabır versin gülüm bol bol dua edelim sen de et bizler de edelim birbirimize ALLAH bizleri de hayırlarla sağlıcakla sevindirecek inşallah amin ama şuan senin sağlığın da çok önemli gülüm sen sağlıklı olacaksın ki bebeğine kavuşasın gülüm biz kafa olarak da beden olarak da sağlıklı olmaya bakmalıyız gülüm benim
Aynen cnm Rabbim bana sabır versin icimde parca kalmış kanamada varmış beta hcg 4200 cıkmış yatırdılar hastaneye tekrr kürtaj yapcaklarmissözün bittigi yer.... Ya sabir canim Ya Sabır...
![]()
Amin cnm hepimize inşallahÇOK ÜZGÜNÜM RABBİM SABIR VERSİN TEZ ZAMANDA SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE TEKRARINI NASİP ETSİN
Çok geçmiş olsun canım parça kaldığı için mi kanaman çok canım hayırlarla sağlıcakla inşallah atlatırsın şu zor anı canım eşin ya da bir yakının var demi yanında her şey şuan çok karışık ve de anlatılması zor gülüm ama inan inşallah cümlemizin çok güzel günleri heyecanları olacak bebeğimizin haberleriyle şuan sadece kendi sağlığına odaklan gülümHaklsın cnm ama beni yatırdılar gene hastaneye parca kalmış içerde çok kanama varmış tekrr kürtaja alcaklar![]()
beta neden o kadar yüksek çıkmış ALLAH ALLAH ilginçAynen cnm Rabbim bana sabır versin icimde parca kalmış kanamada varmış beta hcg 4200 cıkmış yatırdılar hastaneye tekrr kürtaj yapcaklarmis![]()
Allah yardımc in olsun canım. .çok geçmiş olsun. ..Haklsın cnm ama beni yatırdılar gene hastaneye parca kalmış içerde çok kanama varmış tekrr kürtaja alcaklar![]()
Amin cnm Rabbim hepimizn acılarını unutturur inşallah cuma günü kürtaj oldum ama dün agrım çoğaldı bugn hastaneye gitcem hala o ultrasondaki bebeğim gözümün önünden gitmiyor bu kafası bu ayakları bile demişti doktor![]()
canım benm allah yar ve yardımcın olsun. biliyorum seni teselli edece hiçbir söz yok. sadece zaman. allah tez zamanda yenisini versin canım dualarım seninle. büyük geçmiş olsunHaklsın cnm ama beni yatırdılar gene hastaneye parca kalmış içerde çok kanama varmış tekrr kürtaja alcaklar![]()