• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Amin cnm benm Allah razı olsun bugn kanamam çoğaldı ağrımda çoğaldı acile gittim kanama varmış içerde kürtaja alabilirim dedi istemedim ağrın çoğalırsa hemen gel dedi kağıt imzalattı iğneyle duruyrm
Canım benim hayırlarla sağlıcakla şu dönemi atlattıktan sonra kuzum inşallah biraz dinlendikten sonra bir bakmışsın kuzum bebeğin gelmiş yine sana sen de artık melek annesisin canım benim evladın cennetten seni gözleyecek hep annesini bilmez mi o melek bilir gülüm benim...
durumundan haberdar et bu düşüklerden sonra da inan hemen hamile kalan çok arkadaşım oldu gülüm

Canim benim cok üzüldüm ben de gecen sene bugunlerde bebegimi kaybetmistim:KK43: Allah sabır versin vardir bunda da bir hayır. Rabbim tez zamanda tekrar hayirli bir gebelik nasip eylesin sana da hepimize de... Ama düşük yapmak da kolay değil haberin olsun ben evde tek başıma nerdeyse ölüyordum. Sana tavsiyem doktor kürtaj yapayim dediyse sen agrilarin cogalinca git. Kendin düşürmeye dayanamayabilirsin... Oyyyyyhhhh Rabbim yardim eylesin sabir versin sana...
Amin cnm Rabbim hepimizn acılarını unutturur inşallah cuma günü kürtaj oldum ama dün agrım çoğaldı bugn hastaneye gitcem hala o ultrasondaki bebeğim gözümün önünden gitmiyor bu kafası bu ayakları bile demişti doktor :(

İŞTE BENİMKİ YANGIN AYŞE GİBİ DOLANDI SOĞUK SO4UK İÇTİ MEŞRUBATLARI KAPTI ŞİFAYI UYARDIM O KADARDA :KK43:

İNŞALLAH GÜZEL DEĞERLENDİRİRSİN BİR TANEM HAYIRLISI İLE GELSİN KUZUCUĞUN
Amin canim insallah bu aksam kaynana geliyor bende kalacakmis tam da bu gece jubile gecesiydi:KK70:yapacak bisey yok valla cocuk cocuk diye beynimizi kemiriyorlar. Bu işler böyle oluyor anlayis gostermesi lazim :)

Mrb arkadaşlar 4,5 aylık hamileyim. 1 hafta önce tansiyonum düştü ve baş dönmrsinden sırtüstü düştüm bebeğim iyi çok şükür şimdi sırt Ağrı'sından boyun Ağrı'sından duramıyorum ilaç kullanamıyorum doktorlarda bişey yapamıyor geçer mi sizce bu ağrı

Amin cnm Rabbim hepimizn acılarını unutturur inşallah cuma günü kürtaj oldum ama dün agrım çoğaldı bugn hastaneye gitcem hala o ultrasondaki bebeğim gözümün önünden gitmiyor bu kafası bu ayakları bile demişti doktor :KK43:
Canım benim hemen tabii toparlanamayacaksın ALLAH sabır versin gülüm bol bol dua edelim sen de et bizler de edelim birbirimize ALLAH bizleri de hayırlarla sağlıcakla sevindirecek inşallah amin ama şuan senin sağlığın da çok önemli gülüm sen sağlıklı olacaksın ki bebeğine kavuşasın gülüm biz kafa olarak da beden olarak da sağlıklı olmaya bakmalıyız gülüm benim

Mrb arkadaşlar 4,5 aylık hamileyim. 1 hafta önce tansiyonum düştü ve baş dönmrsinden sırtüstü düştüm bebeğim iyi çok şükür şimdi sırt Ağrı'sından boyun Ağrı'sından duramıyorum ilaç kullanamıyorum doktorlarda bişey yapamıyor geçer mi sizce bu ağrı
canım yakı falan yapıştır ağrılarını alır yakı heralde bebeğine zarar vermez ALLAH korumuş bebeğini de seni de ..

Amin canim insallah bu aksam kaynana geliyor bende kalacakmis tam da bu gece jubile gecesiydi:KK70:yapacak bisey yok valla cocuk cocuk diye beynimizi kemiriyorlar. Bu işler böyle oluyor anlayis gostermesi lazim :)

BOŞVER KIZ ANASI SESSİZ SESSİZ İŞ GÖRÜN BİZDE DE OLDUKLARINDA EKŞIN OLUYOR :KK70:
GÖSTERİR GÖSTERİR MERAK ETME SEN

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. ALLAHIM KORUMUS MALESEF BİLGİM YOK AMA ZAMANLA AZALIR İNŞALLAH AĞRIN

Amin cnm Rabbim hepimizn acılarını unutturur inşallah cuma günü kürtaj oldum ama dün agrım çoğaldı bugn hastaneye gitcem hala o ultrasondaki bebeğim gözümün önünden gitmiyor bu kafası bu ayakları bile demişti doktor :KK43:

ÇOK ÜZGÜNÜM RABBİM SABIR VERSİN TEZ ZAMANDA SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE TEKRARINI NASİP ETSİN

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 29 mayıs
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 17 mart
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda:anneadayı:
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz :anneadayı:
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 :anneadayı:
25.@tulinkrc 30 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale :anneadayı:
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse :anneadayı:
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim :anneadayı:

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist :anneadayı:
40.@Yariiimm
41.@sahra41 23 nisan
42.@nickminckyok :anneadayı:
43.@ahlas :anneadayı:
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel
46.@meryemim40 :anneadayı:
47.@kelebekk47 :anneadayı:
48.@jarebom :anneadayı:
49.@papatyaozu :anneadayı:
50.@mervebil 27 şubat
51.@Melek Karakan :anneadayı:
52.@peri_kizin_masali :anneadayı:
53.@Seazone
54.@mehtappathem :anneadayı:
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 27 şubat
58.@ayparcasi86 :anneadayı:
59.@Sweet03
60.@Sh2016 18 nisan
61.@Whiteandblue :anneadayı:
62.@asli-asli :anneadayı:
63.@amaben
64.@Elonee
65.@cimrigelin 16 mart
66.@Orhanhulya :anneadayı:
67.@Xspring 31 mart
68.@Gulshahs
69.@Ebfe
70.@Acely 4 nisan
71.@busraangell
72.@nergismor
73.@rabisaa
74.@umudunu-kaybetme :anneadayı:
75.@INCIK BONCUK
76.@benderyayimki
77.@Greeneliton
78.@KE Dilek 19 mayıs
79.@Ilayburak2 7 mayıs
80.@anneveoglusu
81.@ebru_can_ebru
82.@kirgincicekler 10 mayıs
83.@Khaleesi21 26 mayıs
84.@MeryemMery
85.@Hamilece :anneadayı:
86.@

şimdiden 25 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

BOŞVER KIZ ANASI SESSİZ SESSİZ İŞ GÖRÜN BİZDE DE OLDUKLARINDA EKŞIN OLUYOR :KK70:
GÖSTERİR GÖSTERİR MERAK ETME SEN
Hehehe :))) kocam da öyle söylüyor ne zaman onlarin evine gitsek orda da bir odamiz var her defasinda eşim iki kat heyecanlaniyor. Biri duyacak mi diye korkunca daha fantastik oluyo diyor:))))))

Back
X