2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

@Whiteandblue canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilesin hayırlı olsun buralara uğramıyorsun hiç....
26. hamişimiz de belli oldu arkadaşlar

@ALYALAL canım nasılsın hamiş arkadaşlarımızın profillerine bakıyordum acı bir şey yaşamışsın yanlış mı okudum başın sağolsun canım .

@fly0513 canım sen nasılsın doğumuna az kalmış dostlar bizleri dualarınızdan eksik etmeyin lütfen

kesinlikle canım
Ben İBRAHİM SURESİ okudum geçen gün kırmızı elmaya 32. ayetinden 44. ayetine kadar sonra ikiye bölüp yedik yine yapacağım bakalım bu sefer 3 kez ya da 7 kez okuyacağım

Bunu bilmiyordum canım deneyeceğim ilk fırsatta. Allahimdan bir mucize bekliyorum ondan umidimi kesmiyorum yarin adet olmam gerekiyor normal şartlarda. Ufacikta olsa bir umut var icimde adet olana kadar. Hadi bakalim yasayip gorucez. Dualarda bulusalim kizlar insallah

ben bir kez yaptım buradaki arkadaşlarım da yapsın belki de nasip olur inşallah nasipse bu akşam yine okuyacağım hem Kuranı Kerim okuyup hem de ekmaya okuyacağım inşallah yarın da Berat kandili dualarımız kabul olan dualardan nasip olur inşallah amin

Bugün bebeğim düşeli tam bir yıl olmuş yeni farkettim tatihi... Ben hala sabır ile dua ile bekliyorum gelmesini...

Bugün bebeğim düşeli tam bir yıl olmuş yeni farkettim tatihi... Ben hala sabır ile dua ile bekliyorum gelmesini...
üzüntünü en iyi sen bilirsin canım hayırlarla canım inşallah en kısa hayırlı zamanda sevindiğinde meleğin sana geldiğinde mutlulukların en güzeli olacak inşallah amin

bebeklerimize de böyle hediyeler gelmez tabii de yani bakması da güzel bunlar çok pahalıdır ya hehehehe

üzüntünü en iyi sen bilirsin canım hayırlarla canım inşallah en kısa hayırlı zamanda sevindiğinde meleğin sana geldiğinde mutlulukların en güzeli olacak inşallah amin
Üzüntüm ayrı cektigim o acıları tekrar anımsadım.. Allah düşman başına vermesin. Rabbim hayirla saglikla versin en yakin zamanda inşallah..

Kızlar yardım edin 1 hafta önce kan testi yaptırdım 23 çıktı bugün yaptım 4 gun arayla 246 çıktı ama kese gorunmedi normalmi
Canım 4 günde deger yukselmesi gayet güzel. Kese gorunmesi icin degerin daha yukselmesi lazım. Vajinal ultrasonla belki görülebilir. Canını sıkma değer gayet güzel bu iyi bir işaret

Çok teşekkür ederim canım ya çok istiyorum allahım olmayan herkese versin yarabbim dış gebelik olmasin

Kızlar yardım edin 1 hafta önce kan testi yaptırdım 23 çıktı bugün yaptım 4 gun arayla 246 çıktı ama kese gorunmedi normalmi
Canım değerin 1500ün üstüne çıkınca kese görünür oda vajinal sabret değerin güzel artmış inşallah herşey yolunda gider

CANIM RABBİM SAĞLIKLA EVLADINI KUCAĞINDA GÖSTERSİN BÖYLE GEBELİK HABERLERİNİ ALINCA DAHA MUTLU OLUYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…