- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Amin kuzucum amin insallah İnşallah:)inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş oluruz gülüm ya şu birkaç ay içinde hayırlarla sağlıcakla amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzucum amin insallah İnşallah:)inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş oluruz gülüm ya şu birkaç ay içinde hayırlarla sağlıcakla amin
kesinlikle canım
Ben İBRAHİM SURESİ okudum geçen gün kırmızı elmaya 32. ayetinden 44. ayetine kadar sonra ikiye bölüp yedik yine yapacağım bakalım bu sefer 3 kez ya da 7 kez okuyacağım
ben bir kez yaptım buradaki arkadaşlarım da yapsın belki de nasip olur inşallah nasipse bu akşam yine okuyacağım hem Kuranı Kerim okuyup hem de ekmaya okuyacağım inşallah yarın da Berat kandili dualarımız kabul olan dualardan nasip olur inşallah aminBunu bilmiyordum canım deneyeceğim ilk fırsatta. Allahimdan bir mucize bekliyorum ondan umidimi kesmiyorum yarin adet olmam gerekiyor normal şartlarda. Ufacikta olsa bir umut var icimde adet olana kadar. Hadi bakalim yasayip gorucez. Dualarda bulusalim kizlar insallah
üzüntünü en iyi sen bilirsin canım hayırlarla canım inşallah en kısa hayırlı zamanda sevindiğinde meleğin sana geldiğinde mutlulukların en güzeli olacak inşallah aminBugün bebeğim düşeli tam bir yıl olmuş yeni farkettim tatihi... Ben hala sabır ile dua ile bekliyorum gelmesini...
Bugün bebeğim düşeli tam bir yıl olmuş yeni farkettim tatihi... Ben hala sabır ile dua ile bekliyorum gelmesini...
Amin kuzum gelsinler inşallah.. Vallahi gelsinler artık..insan unutamıyor. yakındır gelecek yenisi , yenileri :)
Üzüntüm ayrı cektigim o acıları tekrar anımsadım.. Allah düşman başına vermesin. Rabbim hayirla saglikla versin en yakin zamanda inşallah..üzüntünü en iyi sen bilirsin canım hayırlarla canım inşallah en kısa hayırlı zamanda sevindiğinde meleğin sana geldiğinde mutlulukların en güzeli olacak inşallah amin
Canım 4 günde deger yukselmesi gayet güzel. Kese gorunmesi icin degerin daha yukselmesi lazım. Vajinal ultrasonla belki görülebilir. Canını sıkma değer gayet güzel bu iyi bir işaretKızlar yardım edin 1 hafta önce kan testi yaptırdım 23 çıktı bugün yaptım 4 gun arayla 246 çıktı ama kese gorunmedi normalmi
Canım değerin 1500ün üstüne çıkınca kese görünür oda vajinal sabret değerin güzel artmış inşallah herşey yolunda giderKızlar yardım edin 1 hafta önce kan testi yaptırdım 23 çıktı bugün yaptım 4 gun arayla 246 çıktı ama kese gorunmedi normalmi
S.a arkadaşlar benden size umut olsun ümidinizi asla kesmeyin beş senedir çocugum olmuyodu geçen sene tüp bebek demedik ilk defa tutmadı ve bu ay ocakta kendiligimden hamile kaldım herşeyi lafama o kadae takıyodum ki dediginiz gibi olmuyodu aklım fikrim hep bebek yat kalk onu düşün hergün bi umutsuzluk diyodum herkez hamile kalır ben kalamam ama Rabbim o ladar büyük ki şuan 17+4günlük hamileyim şükürler olsun vu hafta sonu doktora gidecez inş cinsiyetimizide ögrenecez herkeze hayırlı akşamlar