3 ay klomen kullandım canım ama nasip olmadı bakalım canım yaşım da küçük değil kuzum ya ondan bayramdan sonra da aşılama için gideriz heralde kuzum ahh çoktan inan imkanım olsun tüp bebek bile olsun isterim ama doktora gitmeyişimiz bile maddiyattan çok ertelediğimiz olmştu devlette de bir düzgün bakan doktor bulmak çok zorAşılamadan önce klomen tedavisi neden olmuyorsun?belki de olmuşsundır canım bilmediğimden soruyorum.en az 6ay klomen ya da ganol f vs sonra aşılama olur diye..,
Oo bursa nufusunu arttirmak isteyenler baya cogalmis:)))):) burada iki üç tane bursadan arkadaş var canım ben de ankaradayımBirdilimkek bursada ..
yeni mi düşünmeye başladınız canım ben de 4 sene olacak evleneli 3 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum ...henüz gelmedi çok nazlı ya çok yordu beni
merhaba canım ...Bu ayda hüsranla bitti.
Acılarımızın merhemi olan umut her daim var.
Listeye ekleyebilirsin canım ilk bebek değil 15 yıl oldu evleneli.merhaba canım ...
seni de listemize ekleyeyim mi ilk bebek mi olacak senin de kısmetse inşallah canım..
kaç senelik evlisin
hemen ekliyorum canım ikinci için ne kadar zamandır istiyorsun canım inşallah hayırlarla olur ya da üçüncüdür ben de hayırlısıyla ilkini bir bulsak hayırla sağlıcakla ikinciyi de hemen olsun isterim :)Listeye ekleyebilirsin canım ilk bebek değil 15 yıl oldu evleneli.
Teşekkür ederim
merhaba canım aramıza hoşgeldin hemen seni de ekliyorum..Merhabalar, aranıza yeni katıldım 4,5 senedir evliyim bir kalp atışı vakası yaşadım. 16aydır deniyorum bat 9 mayıs .adet belirtilerim var ama Ümit kesilmez tabii. Herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum.
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kuzum Yaradan Mevla'm meleklerine kavuştursun senide ve isteyen bütün arkadaşlarıda.hemen ekliyorum canım ikinci için ne kadar zamandır istiyorsun canım inşallah hayırlarla olur ya da üçüncüdür ben de hayırlısıyla ilkini bir bulsak hayırla sağlıcakla ikinciyi de hemen olsun isterim :)
listemizin son güncel hali kızlar 85 kişi olduk 25. imiz hamile bakalım 26. hamişimizin haberinş bekliyoruz belkiINCIK BONCUK tur yarın öğreniriz inşallah
Bak canım ne demiş Halil Cibran: " Her kışın yüreğinde titreyen bir bahar vardır, her gecenin peçesinin ardında tebessümle bekleyen bir şafak vardır" ne güzel söylemiş.ben bugün testi yaptim. Erken gebelik testi almistim.üstünde adetten 10 gün öncesine kadar diye yaziyordu benimde adetime 3 gün vardi. Eşimde hamileysen eger cok silikte olsa cikar diye düşündük. Kocaman bir negatif. Biliyordum zaten icime kötü bir his oturmuştu 1 gün öncesinden.Bu sabahta cumhurbaskanimizi gördüm rüyamda. Evime geliyormuş hatta yatiyormuş bizde. Rüyada bir devlet büyügü görmenin anlami cok iyi. Acaba dedim pozitifmi cikacak ona yordum ama degilmiş cok agladim hemde cok. Artik kendimden ümidi kestim sanki hic bebegım olmucakmiş gibi hissediyorum.Öglen bi uyudum aksam 5 e kadar. Hic gozumu acmak istemedim.kendimi cok eksik hissediyorum insallah sizler en kisa zamanda özleminize kavusursunuz. Benim daha çook sınavım var gibi
canım benim ya üzme lütfen kendini. öyle hemen umutsuzluğa kapılma. kendimizi çok kaptırmadan beklemeyi öğrensek bu üzüntüyü hiç yaşamıycaz.ben bugün testi yaptim. Erken gebelik testi almistim.üstünde adetten 10 gün öncesine kadar diye yaziyordu benimde adetime 3 gün vardi. Eşimde hamileysen eger cok silikte olsa cikar diye düşündük. Kocaman bir negatif. Biliyordum zaten icime kötü bir his oturmuştu 1 gün öncesinden.Bu sabahta cumhurbaskanimizi gördüm rüyamda. Evime geliyormuş hatta yatiyormuş bizde. Rüyada bir devlet büyügü görmenin anlami cok iyi. Acaba dedim pozitifmi cikacak ona yordum ama degilmiş cok agladim hemde cok. Artik kendimden ümidi kestim sanki hic bebegım olmucakmiş gibi hissediyorum.Öglen bi uyudum aksam 5 e kadar. Hic gozumu acmak istemedim.kendimi cok eksik hissediyorum insallah sizler en kisa zamanda özleminize kavusursunuz. Benim daha çook sınavım var gibi
Bak canım ne demiş Halil Cibran: " Her kışın yüreğinde titreyen bir bahar vardır, her gecenin peçesinin ardında tebessümle bekleyen bir şafak vardır" ne güzel söylemiş.
Umudunu kaybetme kuzum Rabbim sabır versin.
canım benim ya üzme lütfen kendini. öyle hemen umutsuzluğa kapılma. kendimizi çok kaptırmadan beklemeyi öğrensek bu üzüntüyü hiç yaşamıycaz.
İmtihan dünyasında olduğumuzun sende farkındasın elhamdülillah, herkesin ayrı ayrı sınar yaradan herkesin bir derdi var dermanı da var bunuda biliyoruz ama bugün ama yarın mutlak gelir bulur bizi.Allah razi olsun ne güzel söylediniz öyle. Allah a inancim tam cok dua aldim cok dua ettim. Benim icin en hayirlisini en hayirli zamanda verecegine inaniyorum o vakit gelmedi demek diyorum bir tarafim böyle söylüyor diger tarafimda Allah seni cezalandiriyor demekki buyuk bir gunahim vardi Allah bana layik görmüyor diyorum. Sanki hic cocugum olmucakmis gibi hissediyorum. Duygularim cok karisik Allah yolundan ayirmasin bol sabır dayancak güc versin. Teselliniz icinde tesekkur ederim gercenten cok guzel bir sözmüş duygulandirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?