2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Aşılamadan önce klomen tedavisi neden olmuyorsun?belki de olmuşsundır canım bilmediğimden soruyorum.en az 6ay klomen ya da ganol f vs sonra aşılama olur diye..,
3 ay klomen kullandım canım ama nasip olmadı bakalım canım yaşım da küçük değil kuzum ya ondan bayramdan sonra da aşılama için gideriz heralde kuzum ahh çoktan inan imkanım olsun tüp bebek bile olsun isterim ama doktora gitmeyişimiz bile maddiyattan çok ertelediğimiz olmştu devlette de bir düzgün bakan doktor bulmak çok zor

Oo bursa nufusunu arttirmak isteyenler baya cogalmis:))))

Merhabalar, aranıza yeni katıldım 4,5 senedir evliyim bir kalp atışı vakası yaşadım. 16aydır deniyorum bat 9 mayıs .adet belirtilerim var ama Ümit kesilmez tabii. Herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum.

Çikolata kisti olup visanne ilacı kullanmış olan var mı arkadaşlar ???

Listeye ekleyebilirsin canım ilk bebek değil 15 yıl oldu evleneli.
Teşekkür ederim
hemen ekliyorum canım ikinci için ne kadar zamandır istiyorsun canım inşallah hayırlarla olur ya da üçüncüdür ben de hayırlısıyla ilkini bir bulsak hayırla sağlıcakla ikinciyi de hemen olsun isterim :)

merhaba canım aramıza hoşgeldin hemen seni de ekliyorum..
bebeğini mi kaybettin başın sağolsun canım hayırlarla sağlıcakla inşallah en kısa zamanda sen de evladına kavuşursun bizler de canım ben bugün bir arkadaşa da dedim bir kırmızı elmaya 7 kişi ya da 7 gün ibrahim suresinin 32. ayetinden 44. ayetine kadar okuyup iikiye bölüp eşinle çğitleriyle de yiyeynin EVVEL ALLAH bebeği olurmuş ALLAH'IN izniyle tabii ki ben dün bir kez okudum sadece niyet dedim yedik eşimle yine yapacağım ama bu sefer yedi gün okuyacağım ya da peş peşe 7 kez okuyacağım bakalım kuzular eğer sizlere de bana da şifa olursa dua edersiniz kuzular..

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 29 mayıs
2.@Kereminannesi22
3.@darkgirl1906 17 mart
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92
25.@tulinkrc 30 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41 23 nisan
42.@nickminckyok
43.@ahlas
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel
46.@meryemim40
47.@kelebekk47
48.@jarebom
49.@papatyaozu
50.@mervebil 27 şubat
51.@Melek Karakan
52.@peri_kizin_masali
53.@Seazone
54.@mehtappathem
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 27 şubat
58.@ayparcasi86
59.@Sweet03
60.@Sh2016 18 nisan
61.@Whiteandblue 16 mart
62.@asli-asli
63.@amaben
64.@Elonee
65.@cimrigelin 16 mart
66.@Orhanhulya
67.@Xspring 31 mart
68.@Gulshahs
69.@Ebfe
70.@Acely 4 nisan
71.@busraangell
72.@nergismor
73.@rabisaa
74.@umudunu-kaybetme
75.@INCIK BONCUK
76.@benderyayimki
77.@Greeneliton
78.@KE Dilek 19 mayıs
79.@Ilayburak2 7 mayıs
80.@anneveoglusu
81.@ebru_can_ebru
82.@kirgincicekler 10 mayıs
83.@Khaleesi21 26 mayıs
84.@MeryemMery
85.@Elonee
86.@

şimdiden 25 tane hamişimiz oldu maşallah

listemizin son güncel hali kızlar 85 kişi olduk 25. imiz hamile bakalım 26. hamişimizin haberinş bekliyoruz belki INCIK BONCUK tur yarın öğreniriz inşallah

Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kuzum Yaradan Mevla'm meleklerine kavuştursun senide ve isteyen bütün arkadaşlarıda.
Hayırlı müjdeleri duymayı nasip etsin Hak.
Benim eğer nasibimde varsa üçüncüyü istiyorum kısmetse.

listemizin son güncel hali kızlar 85 kişi olduk 25. imiz hamile bakalım 26. hamişimizin haberinş bekliyoruz belki INCIK BONCUK tur yarın öğreniriz inşallah

ben bugün testi yaptim. Erken gebelik testi almistim.üstünde adetten 10 gün öncesine kadar diye yaziyordu benimde adetime 3 gün vardi. Eşimde hamileysen eger cok silikte olsa cikar diye düşündük. Kocaman bir negatif. Biliyordum zaten icime kötü bir his oturmuştu 1 gün öncesinden.Bu sabahta cumhurbaskanimizi gördüm rüyamda. Evime geliyormuş hatta yatiyormuş bizde. Rüyada bir devlet büyügü görmenin anlami cok iyi. Acaba dedim pozitifmi cikacak ona yordum ama degilmiş cok agladim hemde cok. Artik kendimden ümidi kestim sanki hic bebegım olmucakmiş gibi hissediyorum.Öglen bi uyudum aksam 5 e kadar. Hic gozumu acmak istemedim.kendimi cok eksik hissediyorum insallah sizler en kisa zamanda özleminize kavusursunuz. Benim daha çook sınavım var gibi

Bak canım ne demiş Halil Cibran: " Her kışın yüreğinde titreyen bir bahar vardır, her gecenin peçesinin ardında tebessümle bekleyen bir şafak vardır" ne güzel söylemiş.

Umudunu kaybetme kuzum Rabbim sabır versin.

canım benim ya üzme lütfen kendini. öyle hemen umutsuzluğa kapılma. kendimizi çok kaptırmadan beklemeyi öğrensek bu üzüntüyü hiç yaşamıycaz.

Allah razi olsun ne güzel söylediniz öyle. Allah a inancim tam cok dua aldim cok dua ettim. Benim icin en hayirlisini en hayirli zamanda verecegine inaniyorum o vakit gelmedi demek diyorum bir tarafim böyle söylüyor diger tarafimda Allah seni cezalandiriyor demekki buyuk bir gunahim vardi Allah bana layik görmüyor diyorum. Sanki hic cocugum olmucakmis gibi hissediyorum. Duygularim cok karisik Allah yolundan ayirmasin bol sabır dayancak güc versin. Teselliniz icinde tesekkur ederim gercenten cok guzel bir sözmüş duygulandirdi beni

canım benim ya üzme lütfen kendini. öyle hemen umutsuzluğa kapılma. kendimizi çok kaptırmadan beklemeyi öğrensek bu üzüntüyü hiç yaşamıycaz.

Birde diyorlarya kafana takma hic dusunme kendiliginden olur. Nasil yapiyorlar anlamiyorum. Benim aklim dusuncem herseyim bu. Her ay yeniden umut sonra yine hüsran. Insan nasil uzulmez nasil dusunemez ki

İmtihan dünyasında olduğumuzun sende farkındasın elhamdülillah, herkesin ayrı ayrı sınar yaradan herkesin bir derdi var dermanı da var bunuda biliyoruz ama bugün ama yarın mutlak gelir bulur bizi.
RABbim kucağını boş bırakmasın duamdasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…