• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Burada Ulan kot kafalı adetim... Gecikti 3 gün bu sabah da geldi. Arkadaş ben sana demedim mi gecikme yapma, bebek varsa gelme yoksa da hiç bekleme. Neyin havası bu? Poffff çocuk istemiyorum diyorum tam da kabulleniyorum böyle olunca da aaa istiyormuşum meğer diyorum

Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kuzum Yaradan Mevla'm meleklerine kavuştursun senide ve isteyen bütün arkadaşlarıda.
Hayırlı müjdeleri duymayı nasip etsin Hak.
Benim eğer nasibimde varsa üçüncüyü istiyorum kısmetse.
hayırlarla inşallah canım benim senin de güzel haberlerini alırız amin..
bizler de seviniriz senin yannda inşallah hayırlarla sağlıcakla cümlemiz inşallah amin

:cry: ben bugün testi yaptim. Erken gebelik testi almistim.üstünde adetten 10 gün öncesine kadar diye yaziyordu benimde adetime 3 gün vardi. Eşimde hamileysen eger cok silikte olsa cikar diye düşündük. Kocaman bir negatif. Biliyordum zaten icime kötü bir his oturmuştu 1 gün öncesinden.Bu sabahta cumhurbaskanimizi gördüm rüyamda. Evime geliyormuş hatta yatiyormuş bizde. Rüyada bir devlet büyügü görmenin anlami cok iyi. Acaba dedim pozitifmi cikacak ona yordum ama degilmiş:cry: cok agladim hemde cok. Artik kendimden ümidi kestim sanki hic bebegım olmucakmiş gibi hissediyorum.Öglen bi uyudum aksam 5 e kadar. Hic gozumu acmak istemedim.kendimi cok eksik hissediyorum:KK42: insallah sizler en kisa zamanda özleminize kavusursunuz. Benim daha çook sınavım var gibi :KK42:
canım bu kadar umutsuz olma bak ben de geçen aylarda aşılama tedavisi gördüm nasip olmadı ama umudum tam gaz devam gülüm..
birkaç ay dinlen kuzucuğum ;)
vakti zamanı gelince nasıl sevineceğiz buralarda bak üzülürsek çok o bebişlerimiz gelmez

Burada Ulan kot kafalı adetim... Gecikti 3 gün bu sabah da geldi. Arkadaş ben sana demedim mi gecikme yapma, bebek varsa gelme yoksa da hiç bekleme. Neyin havası bu? Poffff çocuk istemiyorum diyorum tam da kabulleniyorum böyle olunca da aaa istiyormuşum meğer diyorum
merhaba canım...
sen de istiyor musun canım ? birine mi sinirlendin canım

@EM-SunSet merhaba canım ben dün akşam senin anlattığın gibi sildim iyice sanki hepsi akmadı gibi geldi bana gerçekten de ya bakalım bu ay bebeğim hayırlarla sağlıcakla gelir inşallah amin cümlemiz için inşallah amin

S.a arkadaşlar benden size umut olsun ümidinizi asla kesmeyin beş senedir çocugum olmuyodu geçen sene tüp bebek demedik ilk defa tutmadı ve bu ay ocakta kendiligimden hamile kaldım herşeyi lafama o kadae takıyodum ki dediginiz gibi olmuyodu aklım fikrim hep bebek yat kalk onu düşün hergün bi umutsuzluk diyodum herkez hamile kalır ben kalamam ama Rabbim o ladar büyük ki şuan 17+4günlük hamileyim şükürler olsun vu hafta sonu doktora gidecez inş cinsiyetimizide ögrenecez herkeze hayırlı akşamlar

Adetleriniz düEnsiz ise sogan suyu için eşinize bol bol keçi boynuzu içirin bebde eşimde bir ay denedik bunları o ay hamile kaldım onbeş gün sogan suyu içtim eşimde bir ay pekmez Rabbim ol dedi oldu luan dört buçuk olmak üzereyiz:)♡♡♡

S.a arkadaşlar benden size umut olsun ümidinizi asla kesmeyin beş senedir çocugum olmuyodu geçen sene tüp bebek demedik ilk defa tutmadı ve bu ay ocakta kendiligimden hamile kaldım herşeyi lafama o kadae takıyodum ki dediginiz gibi olmuyodu aklım fikrim hep bebek yat kalk onu düşün hergün bi umutsuzluk diyodum herkez hamile kalır ben kalamam ama Rabbim o ladar büyük ki şuan 17+4günlük hamileyim şükürler olsun vu hafta sonu doktora gidecez inş cinsiyetimizide ögrenecez herkeze hayırlı akşamlar
Masallah canım benim Rabbim hayitlisiyla kucaginizs almayi nasip eylesin inşallah. Saglikli hayirli evlat olsun. Benim de bu ay ilk defa 7 Gün geçti cok umutlandim ama neden gecikme oldu anlamadik. Bu ay sogan kürüne baslamayi düşünüyorum ben de. Eşime de keciboynuzu kürüne basladik iki gündür. Bizim de bayramdan sonra tupbebek planimiz var. Ama ben tedaviden korkuyorum inşallah gerek bırakmaz Rabbim..

ay canım ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah amin..
inşallah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur aynı şuan bir çoğumuz da o olumsuz düşünceler içindeyiz ama şu kafaya takmama işini yapamıyorum ben kendi adıma dersem sanki o zaman hiç olmaz gibi geliyor bana bu ay da garip bir şekilde umut var içimde bilemedim benim de 3 seneyi doldurdum bebek isteyeli ama vakti gelmeden olmuyor heralde gerçekten de...
bizlere de dua et canım ..profiline baktım 2 aralık yazıyor doğum tarihlerimiz gün olarak aynı ben de 2 aralık doğum günüm ama sitede 7 si mi ne yazmıştım :) konuyla alakalı değil ama bir bayan olarak burçlara takılır kafam hep :D:D:D

canım bu kadar umutsuz olma bak ben de geçen aylarda aşılama tedavisi gördüm nasip olmadı ama umudum tam gaz devam gülüm..
birkaç ay dinlen kuzucuğum :KK66:
vakti zamanı gelince nasıl sevineceğiz buralarda bak üzülürsek çok o bebişlerimiz gelmez

Insallah canim benim. Rabbim hepimizi tez zamanda sevindirsin. Cok mübarek günlerdeyiz iyi degerlendirmek lazim bol bol dua istiğfar en guzel sekilde gecirelim insallah

Masallah canım benim Rabbim hayitlisiyla kucaginizs almayi nasip eylesin inşallah. Saglikli hayirli evlat olsun. Benim de bu ay ilk defa 7 Gün geçti cok umutlandim ama neden gecikme oldu anlamadik. Bu ay sogan kürüne baslamayi düşünüyorum ben de. Eşime de keciboynuzu kürüne basladik iki gündür. Bizim de bayramdan sonra tupbebek planimiz var. Ama ben tedaviden korkuyorum inşallah gerek bırakmaz Rabbim..
inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş oluruz gülüm ya şu birkaç ay içinde hayırlarla sağlıcakla amin

Insallah canim benim. Rabbim hepimizi tez zamanda sevindirsin. Cok mübarek günlerdeyiz iyi degerlendirmek lazim bol bol dua istiğfar en guzel sekilde gecirelim insallah
kesinlikle canım ;)
Ben İBRAHİM SURESİ okudum geçen gün kırmızı elmaya 32. ayetinden 44. ayetine kadar sonra ikiye bölüp yedik yine yapacağım bakalım bu sefer 3 kez ya da 7 kez okuyacağım

Back
X