Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlarla inşallah canım benim senin de güzel haberlerini alırız amin..Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kuzum Yaradan Mevla'm meleklerine kavuştursun senide ve isteyen bütün arkadaşlarıda.
Hayırlı müjdeleri duymayı nasip etsin Hak.
Benim eğer nasibimde varsa üçüncüyü istiyorum kısmetse.
canım bu kadar umutsuz olma bak ben de geçen aylarda aşılama tedavisi gördüm nasip olmadı ama umudum tam gaz devam gülüm..ben bugün testi yaptim. Erken gebelik testi almistim.üstünde adetten 10 gün öncesine kadar diye yaziyordu benimde adetime 3 gün vardi. Eşimde hamileysen eger cok silikte olsa cikar diye düşündük. Kocaman bir negatif. Biliyordum zaten icime kötü bir his oturmuştu 1 gün öncesinden.Bu sabahta cumhurbaskanimizi gördüm rüyamda. Evime geliyormuş hatta yatiyormuş bizde. Rüyada bir devlet büyügü görmenin anlami cok iyi. Acaba dedim pozitifmi cikacak ona yordum ama degilmiş
cok agladim hemde cok. Artik kendimden ümidi kestim sanki hic bebegım olmucakmiş gibi hissediyorum.Öglen bi uyudum aksam 5 e kadar. Hic gozumu acmak istemedim.kendimi cok eksik hissediyorum
insallah sizler en kisa zamanda özleminize kavusursunuz. Benim daha çook sınavım var gibi
![]()
merhaba kuzum nasılsın?Heyooo napıyorsunuz
hepimiz için çok güzel bir gün olsun her doğan güneş Yen'i bir umut
merhaba canım...Burada Ulan kot kafalı adetim... Gecikti 3 gün bu sabah da geldi. Arkadaş ben sana demedim mi gecikme yapma, bebek varsa gelme yoksa da hiç bekleme. Neyin havası bu? Poffff çocuk istemiyorum diyorum tam da kabulleniyorum böyle olunca da aaa istiyormuşum meğer diyorum
İyiyim kuzum sen napıyorsun nasılsınmerhaba kuzum nasılsın?
ben de ne yapayım canım bu ay çalışmaları daha düzenli yapıyoruz işte bebek için hayıt otu içme falan devam sen neler yapıyorsun kuzum?İyiyim kuzum sen napıyorsun nasılsın
İnşallah o günleri görelim canım benimm :)güzel canım benim de erkek evladım olursa hayırlarla sağlıcakla inşallah rüyamda gördüpüm İbrahim Emre ismini vereceğiz
bu ay çok umut ediyorum canım dualarını eksik etmeİnşallah o günleri görelim canım benimm :)
Sürekli ediyorum canım hiç merak etme Rabbim nasip edecek inşallah :) Meryem suresini oku bol bol :)bu ay çok umut ediyorum canım dualarını eksik etme
Pek bi çalışma olmadı malesef bu ay bekliyorum bendeben de ne yapayım canım bu ay çalışmaları daha düzenli yapıyoruz işte bebek için hayıt otu içme falan devam sen neler yapıyorsun kuzum?
Masallah canım benim Rabbim hayitlisiyla kucaginizs almayi nasip eylesin inşallah. Saglikli hayirli evlat olsun. Benim de bu ay ilk defa 7 Gün geçti cok umutlandim ama neden gecikme oldu anlamadik. Bu ay sogan kürüne baslamayi düşünüyorum ben de. Eşime de keciboynuzu kürüne basladik iki gündür. Bizim de bayramdan sonra tupbebek planimiz var. Ama ben tedaviden korkuyorum inşallah gerek bırakmaz Rabbim..S.a arkadaşlar benden size umut olsun ümidinizi asla kesmeyin beş senedir çocugum olmuyodu geçen sene tüp bebek demedik ilk defa tutmadı ve bu ay ocakta kendiligimden hamile kaldım herşeyi lafama o kadae takıyodum ki dediginiz gibi olmuyodu aklım fikrim hep bebek yat kalk onu düşün hergün bi umutsuzluk diyodum herkez hamile kalır ben kalamam ama Rabbim o ladar büyük ki şuan 17+4günlük hamileyim şükürler olsun vu hafta sonu doktora gidecez inş cinsiyetimizide ögrenecez herkeze hayırlı akşamlar
biz de bakalım düzenli yapalım diyoruz bu ayPek bi çalışma olmadı malesef bu ay bekliyorum bende
ay canım ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah amin..S.a arkadaşlar benden size umut olsun ümidinizi asla kesmeyin beş senedir çocugum olmuyodu geçen sene tüp bebek demedik ilk defa tutmadı ve bu ay ocakta kendiligimden hamile kaldım herşeyi lafama o kadae takıyodum ki dediginiz gibi olmuyodu aklım fikrim hep bebek yat kalk onu düşün hergün bi umutsuzluk diyodum herkez hamile kalır ben kalamam ama Rabbim o ladar büyük ki şuan 17+4günlük hamileyim şükürler olsun vu hafta sonu doktora gidecez inş cinsiyetimizide ögrenecez herkeze hayırlı akşamlar
canım bu kadar umutsuz olma bak ben de geçen aylarda aşılama tedavisi gördüm nasip olmadı ama umudum tam gaz devam gülüm..
birkaç ay dinlen kuzucuğum
vakti zamanı gelince nasıl sevineceğiz buralarda bak üzülürsek çok o bebişlerimiz gelmez
inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş oluruz gülüm ya şu birkaç ay içinde hayırlarla sağlıcakla aminMasallah canım benim Rabbim hayitlisiyla kucaginizs almayi nasip eylesin inşallah. Saglikli hayirli evlat olsun. Benim de bu ay ilk defa 7 Gün geçti cok umutlandim ama neden gecikme oldu anlamadik. Bu ay sogan kürüne baslamayi düşünüyorum ben de. Eşime de keciboynuzu kürüne basladik iki gündür. Bizim de bayramdan sonra tupbebek planimiz var. Ama ben tedaviden korkuyorum inşallah gerek bırakmaz Rabbim..
kesinlikle canımInsallah canim benim. Rabbim hepimizi tez zamanda sevindirsin. Cok mübarek günlerdeyiz iyi degerlendirmek lazim bol bol dua istiğfar en guzel sekilde gecirelim insallah