2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bugün bebeğim düşeli tam bir yıl olmuş yeni farkettim tatihi... Ben hala sabır ile dua ile bekliyorum gelmesini...

AAHHH CANIM BENİM BU TARİHLERİ UNUTMUYOR İNSAN SENİ ÖYLE İYİ ANLIYORUM Kİ RABBİM HAYIRLISI İLE TEKRARINI NASİP ETSİN

Kızlar yardım edin 1 hafta önce kan testi yaptırdım 23 çıktı bugün yaptım 4 gun arayla 246 çıktı ama kese gorunmedi normalmi

MAŞALLAH DEĞERİN İYİ CANIM 1500-2000 DEĞERİN İLE KESEYİ GÖRÜRSÜN ENDİŞE ETME CANIM. GELECEK HAFTA CUMAYA GİT KESEYİ GÖRÜRSÜN İNŞALLAH

MERHABA ARKADAŞLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
NASILSINIZ

BEN DÜN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM ŞÜKÜR BİR SORUN ÇIKMADI TÜPLER AÇIK ÇIKTI

hayırlı kandıller herkese.. rabbım gunahlarımızı affetsın kın ne muradı varsa hayrlısıyla nasıp etsın inşaalla. aminn

Hayirli kandiller arkadaşlar. Rabbim tez zamanda dualarimizi kabul etsin insallah. Bugün adet oldum ve bir kez daha içim eridi gittin sanki. Negatif cikmisti ama adet olana kadar yinede ufacikta olsa bir umidi oluyor insanin. Ben artik cocugum olmucakmis gibi hissediyorum biyerde bi bebek resmi bile görsem gözlerim dolu dolu oluyor başkasinin baskasina ettigi dua daha cabuk kabul olurmus bu gece birbirimize bol bol dua edelim. Dualarla manen bi ferahlik gelir belki içime. Çok daraliyorum

Önumuzde ramazan nasil olcak bilmiyorum. Bu iki aydan da ümidim yok Birde bu ay bitkisel destek almak istiyorum. Ben bal tarçin çorek otu karisimina başlayım diyorum. Esimde keciboynuzu kürüne başlasin. Ama nasil oluyor o kür. Bende keciboynuzu özü var eczaneden almistim o olur mu?

hayırlı kandıller herkese.. rabbım gunahlarımızı affetsın kın ne muradı varsa hayrlısıyla nasıp etsın inşaalla. aminn

Aminn canim. Sen listede benim üstümdeki arkadaştin yanlis hatirlamiyorsam. Insallah uğurun banada geçer. Dua ederken bizide aklindan geçir bizim icinde dua et. Hamilelerin duasi kabul olurmuş. Allah sana da hayirlisi ile dogum yapmani saglikli bir sekilde kucagina almani hayirli bir evlat olmasini nasip etsin.

olumsuz cümlelere hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
bak kuzum ben de çok üzülüyorum beşiklere bakıyorum bebek kıyafetlerine içim cız ediyor aha demin komşu sordu bebek nasıl dedi tedavi gördüğümü biliyordu yok dedim nasip olmadı olsun olur yine gidersiniz dedi bayramdan sonra inşallah dedim bugünü boş geçrmeyelim bol bol dualar ile bir gün biz de sevinçlerimizi paylaşacağz burada hamiş olduktan sonra bu konuyu unutursunuz benim halimi hatrımı sormazsanız o zaman görürüz peşinizi bırakırım sanki sanki yakalamam sizi sitede hehehehehe

MERHABA ARKADAŞLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
NASILSINIZ

BEN DÜN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM ŞÜKÜR BİR SORUN ÇIKMADI TÜPLER AÇIK ÇIKTI
hayırlarla canım benim bu oprasyonda sonra hemencik hayrlarla sağlıcakla hamiş olursun zaten sen hamike kaldığın için ben hiç kapalıdır diye düşünmedim neden çekindin doktor mu dedi ama kürtaj da parça kalma durumları için çekinenler oluyor

canım bu gecenin hürmetine Allah kucağını boş bırakmasın

canım bu gecenin hürmetine Allah kucağını boş bırakmasın
ALLAH RAZI OLSUN canım..
sen hamilemisin canım ALLAH hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlar nasip etsin gülüm inşallah amin...bebeğinin cinsiyeti ne gülüm?
duanı isterim gerçekten de canım ben de sevinmeye çok mu az kaldı diyorum yoksa kendimi mi kandırıyorum diyorum ama içimden bir his az kaldı diyorum

43 nolu hamiş canım inşallah amin, Allah tez vakitten senin de yüzünü güldürsün, Allah izin verirse kızım olacak sende benim için dua et olur mu? biraz sıkıntılı geçiyor birde daha önceden kayıplarım var, o yüzden diken üstündeyimarada bakıyorum durumunda bir değişiklik var mı diye, olmayınca da sormuyorum ama aklımdasın yani.

ALLAH hayırlarla sağlıcakla kızını kucağına alıp hayırlarla sağlıcakla analı babalı büyütmek nasip olsun gülüm sizlere inşallah amin..
sen gönlünü ferah tut canım inşallah en güzel günleri yaşarsınız evladınızla gülüm ben de beklemedeyim bebeğimi gülüm rüyamda ismini bile gördüğüm bebeğim gelir mi diye sen de duanı eksik etme canım ALLAH YAR VE YARDIMCIN olsun senin de bizlerin de ben de buradaki tüm arkadaşlarımdan da kendimden de çok umutluyum sen melek taşıyorsun dua kağıların bizden daha çok açıktır ben de içten içe çok üzülüyırum ama yakındır sevinmeye inşallah amin

amiiiin Allah razı olsun canım benim, Rabbim ismini gördüğün kuzunu kucağına da almayı nasip etsin, sağlıkla sıhhatle hayırla inşallahAllah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, bak herşeyin bir zamanı vardır düşünsene her geçen zaman seni bebişine daha da yaklaştırıyor sakın üzülme.... Çalınan her kapı hemen açılsaydı ümidin, sabrın ve istemenin derecesi anlaşılmazmış. İnşallah o zaman geçip gitmiştir.

inşallah bebeğimin gelme vakti çok çok azalmıştır geldi çattı denecek kadar azalmıştır canım çünkü ben çok üzülüyorum artık ama bakalım dostlarımızla peş peşe seviniriz inşallah hayırlarla sağlıcakla amin..
duanı isterim canım ALLAH RAZI OLSUN gülüm şimdiden hamiş olduğumda tüm konulara yazacağım zaten

ederim canım sende et aciziz, kuluz duamız olmasa bir önemimiz yok... Allah senden de razı olsun, güzel haberi mutlaka haber et, görüşürüz gene canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…