Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel demissiiinnn süt kokulumuz içim gitti.kocacimla benim minik askim gel bu ayumudumuz herseyimiz umudumuz olmazsa nasil yasarizki.. Her adet oldugumda bir ay nasil gecicek diyorum ama bir sekilde geciyor bakmisim umut ediyorum cunku yine.. Rabbiminbir bildigi ardir elbet.. İns bizde o hasretini cektigimiz sut kokulumuza minik ellere sahip oluruz
hoşgeldin canım aramıza istersen listemize ismini yazarım buradan hep beraber takip ederiz birbirimizi[/QUOTE. Hoşbuldum canım eklersen çok sevinirim
Basın sağolsun kac aylikti bebeginTemmuzun sonunda bebeğim karnımda öldü isyan etmiyorum vardır elbet Rabbim'in bir bildiği.
Bu yıldan en büyük dileğim sağlık ve sağlıklı,ömürlü,hayırlı bir evlat sahibi olmak.
3 aylıktı kalbi durdu ve cennete gittiBasın sağolsun kac aylikti bebegin
ins tatlim ya rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursun bizimkinide guldursunSuan kalbin buruktur duygularını hissedebiliyorum ama yalnız değilsin birçoğumuz yaşadık bu ay böyle oldu diye hiç olmayacağı anlamına gelmiyor hem Allahtan umudunu yitirme biz isteyeceğiz Rabbim verecek insallah
ilacı bilmiyorum ama klomen kullandığımda adetim bir hafta gecikmişti.Bu ay klomene basladim . klomenle birlikte bu ilacuda verdi.. 31 aralikta leke seklinde kanamam oldu. Daha sonra akintim sariyaa döndü.. Simdide hiçbir sey yok.. Adet gunumden o once hep adet olcakmisim gibi agrim oldu. Bugun adet tarihim belirtim yok hic
ben tarih veremiyorum canım 15 aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi adeti bekliyorum. doktor bir ay 40 gün arası dedi.******************2016 ANNE ADAYLARI*********************
1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr
11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua
18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA
24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.
ah be ne zor biliyorum. benimki 7 aylıktı cennete gitti. atlatmam çok zaman aldı. bir sene sonra da boş gebelik yaşadım, onu da 9 haftalıkken aldılar hem çok istiyorum hem de ölesiye korkuyorum şimdi hamile kalırsam ne olacak kucağıma alabilecek miyim diye.3 aylıktı kalbi durdu ve cennete gitti
Kızlar ne zor şeyler yaşamışsınız tam hamileyim bebeğim geliyor derken bunları yaşamak çok zor bir imtihan Allahım nelerle sınıyor bizleri. Evladınıza kavuşmanızı diliyorum hepinize, Tabi kendimde inşallahah be ne zor biliyorum. benimki 7 aylıktı cennete gitti. atlatmam çok zaman aldı. bir sene sonra da boş gebelik yaşadım, onu da 9 haftalıkken aldılar hem çok istiyorum hem de ölesiye korkuyorum şimdi hamile kalırsam ne olacak kucağıma alabilecek miyim diye.
İnşallah bu sene bize iyi gelecek, bebişlerimize kavuşacağız.Kızlar ne zor şeyler yaşamışsınız tam hamileyim bebeğim geliyor derken bunları yaşamak çok zor bir imtihan Allahım nelerle sınıyor bizleri. Evladınıza kavuşmanızı diliyorum hepinize, Tabi kendimde inşallah
Bir hafta önce bence erken bi tarih test için canım. Adet gecikmen olursa tekrar test yap istersen.Günaydın kızlar regl tarihime 1 hafta olmasına rağmen bugün sabah test yaptım sonuç negatif bu testi yapmama sebep olan şey işe 1 hafta önce açık kırmızı damla şeklinde kanama olması yerleşme kanaması diye umutlanmistim ama yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok yolun başında hissettim ınş hepimiz 2016 da minnaklarımıza kavusuruz
tamam canım hayırlısıyla şu dönemi atlatır güzel haberler paylaşırsın inş bizimle bizler de seninleben tarih veremiyorum canım 15 aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi adeti bekliyorum. doktor bir ay 40 gün arası dedi.
hayırlısıyla inş bizlerin de sevineceği zaman gelir umarım amin ALLAH'IM hayırlısıyla sevindirsin hepimizi aminGünaydın kızlar regl tarihime 1 hafta olmasına rağmen bugün sabah test yaptım sonuç negatif bu testi yapmama sebep olan şey işe 1 hafta önce açık kırmızı damla şeklinde kanama olması yerleşme kanaması diye umutlanmistim ama yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok yolun başında hissettim ınş hepimiz 2016 da minnaklarımıza kavusuruz
canım kaynanamgil geldi ya 11.30 gibi sağlık ocağına gittim gebelik tahlili için 11 e kadar kan verebilirsin dedi almadılar kanı yarına kaldı dün akşam bir de diş ağrısında uyuyamadım hap içmedim sıktım kendimi ama çok ağrıdı bakalım ne olacak hala kırmızılar gelmedi ve hiç bir adet belirtisi yokAynaa canim naptin kan testine giderktin bugun?? Ben hala kirmizi kart gormedim neden boyle oldu anlamadim napsamki sizce yaa