- 14 Aralık 2015
- 413
- 787
Bu ay klomene basladim . klomenle birlikte bu ilacuda verdi.. 31 aralikta leke seklinde kanamam oldu. Daha sonra akintim sariyaa döndü.. Simdide hiçbir sey yok.. Adet gunumden o once hep adet olcakmisim gibi agrim oldu. Bugun adet tarihim belirtim yok hic
İnsan zaten yoksa olayımda bitsin diye bekliyor yeni çalışmalar başlasınnnn:) sen bir kan tahlili yaptır ya belki idrar testinde çıkmıyordurValla canım bende iyimm artkk eğer gebe değilsem sabırsızlıkla hasta olmayı bekliyorum testler negatif çıkıyor çünkü bugünde şuana kadar gelen giden yok :) olsamda başlasam çalışmalara . Moral bozmak yok canım sen benden öndesin şöyle düşün yumurtlamanda erken olcak tavsiyem ateş ölçme yöntemide kullan yumurtlama için
Aynen valla belirsizlikde kötü hayırlısı hakkımızda bakalım bi kaç gün daha beklicem 2 testim kaldı ucuz olanlardan yapcam onlarıda salı da olmazsam önce clearblue dijital gebelik testiyle de yapcam test gene negatif çıkarsa doğru sağlık ocağına :)İnsan zaten yoksa olayımda bitsin diye bekliyor yeni çalışmalar başlasınnnn:) sen bir kan tahlili yaptır ya belki idrar testinde çıkmıyordur
hoşgeldin canım aramıza istersen listemize ismini yazarım buradan hep beraber takip ederiz birbirimiziGünaydın kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim 6 aylık evliyim 4 aydır bebis istiyorum ama olmuyoo Allahım anne olmayı hak eden herkese nasip etsin
canım bugün kaynanamgil memleketten geliyorlar hem kış için hem kaynatam rahatsız doktora götüreceğiz iki gündür temizlik evin düzeni pek ilgilenemedim bir bakayım dedim hala kırmızılar gelmedi canım yarın kan tahlili yaptırayım tekrardan diyorum bu seferde çıkmazsa artık umudum kalmaz adet olmayı beklerimGunaydinn kizlar.. ben hala adet olmadim merakla bekliyorum. Aynaa sen naptin canim var mi kirmizilar sende
halal umut var demek o zaman sizde bazı belirtiler olmuşmuydu canımDöllenme gününe bağlı benim adetten 1gun sonra çıktı bazılarının 10gün sonra çıkıyor
hayırlı upurlu olsun canım hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inş darısı tüm isteyenlere aminBende adet gecikmesi ve sonrasinda beyaz-sari akintimdan dolayi süphelenmistim canim doktora gittigimde 4 haftalik falan dedi fakat goremedik cok kucukmus insallah gönlündeki olur.
tabii canım aramıza hoşgeldinBenide listeye eklermisinz
Cok yogunmuydu akinti.. Benim. Cok azBende adet gecikmesi ve sonrasinda beyaz-sari akintimdan dolayi süphelenmistim canim doktora gittigimde 4 haftalik falan dedi fakat goremedik cok kucukmus insallah gönlündeki olur.
Hadi bakalım inşallah gönlündeki olur merakla bekliyoruzkizlar ben dayanamadim gittim kan testi verdim sonucu daha almadim cok heyecanliyim bugun adetimin 29.günü 31 gun normalde benimki 2 gun once yaptirdim varsa cikar kesin yoksada kismet napalim en azindan hergun umut etmeyi birakicam
Burda herkes uzun yada kısa zamanda olsa bebek hasreti çekiyor. Bende buayda kavuşamadım bebeğime ama pes etmiycez. Ben bu dönem çalışmadığım için evdeyim hergün kendimi oyalıyorum yemek tarifleri dekorasyon sitelerini dolaşıyorum anneme gidiyor sevdiğim arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Lavanta keseleri keçeden süsler yapıyorum kitap okuyorum muhasebe kursuna gidiyorum falan yani sadece umut ediyorum pozitif düşünüyorum vakti vardır elbet birbirimize destek olacağız beklerken. Başka arkadaşların güzel haberlerine hepbirlikte sevinerek umudumuzu dahada katlıyoruz sabırlı olmak zorundayız yoksa zaman geçmez. Inşallah tez vakitte kavuşucaz evlatlarımızaHanımlar merhaba bende buay umutlanmıstım baya ovukasyon tedtinde çift çizgiyi gördüğümüz gün denedik bigün somra tekrar denedik sabah aksamına silikleşti aksamda denedik yani iki gün sabah ve ikinci gün aksam denedik ama olmayınca olmuo yine hamile kalamadım dokuzuncu adetimide oldum ne yazıkki herşeyim normal eşiminde öyle ama neden olmuo vakti gelmemiş biliorum yinede çok üzülüorum bazen hiç olmayacak die düşünüp üzülüorum aklımadan atmam için ne yapmam gerek yardım edin bana lütfen
telefon ettim sonuc negatifmis cok Üzgünüm kizlar kimbilir bu bekleyis nekadar surecek kendimi cok yorgun hissediyorum
Canım hayirlisi olsun üzülme inş bu ay iyi haberini alırız ümidini kaybetmetelefon ettim sonuc negatifmis cok Üzgünüm kizlar kimbilir bu bekleyis nekadar surecek kendimi cok yorgun hissediyorum
Suan kalbin buruktur duygularını hissedebiliyorum ama yalnız değilsin birçoğumuz yaşadık bu ay böyle oldu diye hiç olmayacağı anlamına gelmiyor hem Allahtan umudunu yitirme biz isteyeceğiz Rabbim verecek insallahtelefon ettim sonuc negatifmis cok Üzgünüm kizlar kimbilir bu bekleyis nekadar surecek kendimi cok yorgun hissediyorum