2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bende adet gecikmesi ve sonrasinda beyaz-sari akintimdan dolayi süphelenmistim canim doktora gittigimde 4 haftalik falan dedi fakat goremedik cok kucukmus insallah gönlündeki olur.

İnsan zaten yoksa olayımda bitsin diye bekliyor yeni çalışmalar başlasınnnn:) sen bir kan tahlili yaptır ya belki idrar testinde çıkmıyordur

İnsan zaten yoksa olayımda bitsin diye bekliyor yeni çalışmalar başlasınnnn:) sen bir kan tahlili yaptır ya belki idrar testinde çıkmıyordur
Aynen valla belirsizlikde kötü hayırlısı hakkımızda bakalım bi kaç gün daha beklicem 2 testim kaldı ucuz olanlardan yapcam onlarıda salı da olmazsam önce clearblue dijital gebelik testiyle de yapcam test gene negatif çıkarsa doğru sağlık ocağına :)

Hanımlar merhaba bende buay umutlanmıstım baya ovukasyon tedtinde çift çizgiyi gördüğümüz gün denedik bigün somra tekrar denedik sabah aksamına silikleşti aksamda denedik yani iki gün sabah ve ikinci gün aksam denedik ama olmayınca olmuo yine hamile kalamadım dokuzuncu adetimide oldum ne yazıkki herşeyim normal eşiminde öyle ama neden olmuo vakti gelmemiş biliorum yinede çok üzülüorum bazen hiç olmayacak die düşünüp üzülüorum aklımadan atmam için ne yapmam gerek yardım edin bana lütfen

******************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.

Günaydın kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim 6 aylık evliyim 4 aydır bebis istiyorum ama olmuyoo Allahım anne olmayı hak eden herkese nasip etsin
hoşgeldin canım aramıza istersen listemize ismini yazarım buradan hep beraber takip ederiz birbirimizi

Gunaydinn kizlar.. ben hala adet olmadim merakla bekliyorum. Aynaa sen naptin canim var mi kirmizilar sende
canım bugün kaynanamgil memleketten geliyorlar hem kış için hem kaynatam rahatsız doktora götüreceğiz iki gündür temizlik evin düzeni pek ilgilenemedim bir bakayım dedim hala kırmızılar gelmedi canım yarın kan tahlili yaptırayım tekrardan diyorum bu seferde çıkmazsa artık umudum kalmaz adet olmayı beklerim

3.mavimart

7.Madam_coco=====>8 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
31.Bet_can

33.

Bende adet gecikmesi ve sonrasinda beyaz-sari akintimdan dolayi süphelenmistim canim doktora gittigimde 4 haftalik falan dedi fakat goremedik cok kucukmus insallah gönlündeki olur.
hayırlı upurlu olsun canım hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inş darısı tüm isteyenlere amin

3.mavimart

7.Madam_coco=====>8 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
31.Bet_can

33.elay1993
34.

kizlar ben dayanamadim gittim kan testi verdim sonucu daha almadim cok heyecanliyim bugun adetimin 29.günü 31 gun normalde benimki 2 gun once yaptirdim varsa cikar kesin yoksada kismet napalim en azindan hergun umut etmeyi birakicam

Burda herkes uzun yada kısa zamanda olsa bebek hasreti çekiyor. Bende buayda kavuşamadım bebeğime ama pes etmiycez. Ben bu dönem çalışmadığım için evdeyim hergün kendimi oyalıyorum yemek tarifleri dekorasyon sitelerini dolaşıyorum anneme gidiyor sevdiğim arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Lavanta keseleri keçeden süsler yapıyorum kitap okuyorum muhasebe kursuna gidiyorum falan yani sadece umut ediyorum pozitif düşünüyorum vakti vardır elbet birbirimize destek olacağız beklerken. Başka arkadaşların güzel haberlerine hepbirlikte sevinerek umudumuzu dahada katlıyoruz sabırlı olmak zorundayız yoksa zaman geçmez. Inşallah tez vakitte kavuşucaz evlatlarımıza

telefon ettim sonuc negatifmis cok Üzgünüm kizlar kimbilir bu bekleyis nekadar surecek kendimi cok yorgun hissediyorum

telefon ettim sonuc negatifmis cok Üzgünüm kizlar kimbilir bu bekleyis nekadar surecek kendimi cok yorgun hissediyorum
Suan kalbin buruktur duygularını hissedebiliyorum ama yalnız değilsin birçoğumuz yaşadık bu ay böyle oldu diye hiç olmayacağı anlamına gelmiyor hem Allahtan umudunu yitirme biz isteyeceğiz Rabbim verecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…