- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Aynen yavrum keçiboynuzu manyağı yapacam kocayı ayaklari da sabaha kadar dikecem duvara yeter leeeeennnn ne saniyo bu bebisler kendilerini niye gelmiyorlarDDD amiiinnn inşallah çalışanı allah sever DD bahar temizliğimide yaptım içim rahat dışım rahat DD bu ay olmassa bır dahakı ay cok calıscam ay hemde ramazan nasıl olacak bilmem . ama artık birimizden güzel haber gelsin bencede.
al benden de o kadarAynen yavrum keçiboynuzu manyağı yapacam kocayı ayaklari da sabaha kadar dikecem duvara yeter leeeeennnn ne saniyo bu bebisler kendilerini niye gelmiyorlar
Çalışalım gülüm gerçekten de anam sasirttik nasıl ne yapacağımızı anam bu ay daha umutluyum diyorum kendime bilmiyorum olumlu mu düşünelim olumsuz mu:))) üşenenin oğlu kızı olmazmış der annemçalışalım tabe.
Anam bizimkiler amma Nazlı çıktıAynen yavrum keçiboynuzu manyağı yapacam kocayı ayaklari da sabaha kadar dikecem duvara yeter leeeeennnn ne saniyo bu bebisler kendilerini niye gelmiyorlar
Anam bizimkiler amma Nazlı çıktıAynen yavrum keçiboynuzu manyağı yapacam kocayı ayaklari da sabaha kadar dikecem duvara yeter leeeeennnn ne saniyo bu bebisler kendilerini niye gelmiyorlar
Amiin. Bekleyen herkes tek seferde kurtarsın inşallah. Benim evliliğimin 2. Senesi olacak. Bi kaç deneme yaptık tutmadı. Korunuyoduk ayıptır söylemesi. Sonra dedim ki ya boşver zaten tutmuyor sal gitsin dedim. O gün hamile kalmışım meğer. Hafta hesabı o zamana denk geliyor. Birazda psikolojik bu işler. Eşimin kuzeni 7 sene çabaladı ilaçlar kullandı tedaviler oldu ama en sonunda para suyunu çekince tedaviyi bıraktı olmuyor diye umidini kesi 2 ay sonra hamile kaldı. İnşallah sizede boyle bir mucize olur. Umudun varsa yarıda kalmaz inşallah. Allah devamını da gostersin hepinize. Çok değişik bir duygu ya. Önce bi alışamiyosun bi tuhaf geliyor. Anne mi olcam ben. Benden anne olur mu felan diye kendi kendine esprilerin oluyor ama zamanla onunla konusmaya bile başlıyorsun. Hepiniz yaşayın bu duyguyu inşallah. Yarın bir de sizin için yasin okuyayım.
sor tabi :)Ayıp olmazsa biji sorayım mı. ?
tabii canımAyıp olmazsa biji sorayım mı. ?
Canım inşallah gebesindir ama bi bilgi vereyim. 3 hafta hamilelikten aşağısı idrar testinde çıkmıyor. Negatif çıkabilir haberin olsun üzülme ona. Gebeliğin tamm kesin olunca çıkıyor. Ben yaptım pozitif çıktı. 1 hafta sonra ultrasona gittim. 6 haftalık dedi. Yani testi yapınca 5 haftalıkmis. Bunu da unutma kuzum. İnsallah vardır.Kizlar bugün 11. Gunum.Cok umitliydim bir cok belirti yasiyordum ama aksama dogru bi hüzün kapladi icimi. Esimde heyecanla erken gebelik testi aldi bu aksam sabah ilk idrarla testi yapariz diye ama hic yapasim yok. Sanki negatif cikacakmis gibi geliyo. Cok aglayasim var icime bi karamsarlik çöktü. Cok korkuyorum negatif cikacak diye gercekten cok umutlanmistim bu ay. 11. Gunu erken gebelik testinde dogru sonuc cikar mi acaba? Ne yapsam bilemedim
Estağfurullah öyle çok bilgim olduğundan değil. Benim uyguladığım bi yöntemi size anlatayım. İş bittikten sonra kutu bölgesini nemli bırakmayın. Peçeteyle iyice silin kupkuru olsun ve poponuzun altına yastık alıp sırt üstü uzanın. Eger nemlilik olursa bir sure sonra geri akıyor. Ama kuru olursa akmıyor. Uzun süre yayın. Popo kısmı göğüs kısmından yüksekte olsun uzun süre. Ertesi gün 10 a 11 e kadar yatağın içinde oyalanın işiniz yoksa tabi. Bi kaç kere deneyin. İnşallah tutar
Tabi yani olacağı varsa her halde olur. Allah'ın bileceği iş. Hayırlısı olsun inşallah canım.Dediklerin dogru canim da ben sıkılıyorum beklemekten. En fazla yarim saat kalabiliyorum. Tekrar soyluyorum dediklerin dogru keske yapabilsem ama olursa oylede olur diye kendime destek yapip kalkiyorum. Insallah bu ay tutarda gerek kalmaz olmazsa denerim artik yapacak baska bir sey yok
bence kendini germe canım inşallah sevinirsin kuzum yaKizlar bugün 11. Gunum.Cok umitliydim bir cok belirti yasiyordum ama aksama dogru bi hüzün kapladi icimi. Esimde heyecanla erken gebelik testi aldi bu aksam sabah ilk idrarla testi yapariz diye ama hic yapasim yok. Sanki negatif cikacakmis gibi geliyo. Cok aglayasim var icime bi karamsarlik çöktü. Cok korkuyorum negatif cikacak diye gercekten cok umutlanmistim bu ay. 11. Gunu erken gebelik testinde dogru sonuc cikar mi acaba? Ne yapsam bilemedim
sağol canım ben de hep bekliyorum yatakta ama kalkınca hemen her şey akıyor gibi geliyor bana da silip kuru beklemek bana da mantıklı geldi gerçekten deEstağfurullah öyle çok bilgim olduğundan değil. Benim uyguladığım bi yöntemi size anlatayım. İş bittikten sonra kutu bölgesini nemli bırakmayın. Peçeteyle iyice silin kupkuru olsun ve poponuzun altına yastık alıp sırt üstü uzanın. Eger nemlilik olursa bir sure sonra geri akıyor. Ama kuru olursa akmıyor. Uzun süre yatın. Popo kısmı göğüs kısmından yüksekte olsun uzun süre. Ertesi gün 10 a 11 e kadar yatağın içinde oyalanın işiniz yoksa tabi. Bi kaç kere deneyin. İnşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?