- 17 Eylül 2014
- 475
- 548
- 53
Kizlar bugün 11. Gunum.Cok umitliydim bir cok belirti yasiyordum ama aksama dogru bi hüzün kapladi icimi. Esimde heyecanla erken gebelik testi aldi bu aksam sabah ilk idrarla testi yapariz diye ama hic yapasim yok. Sanki negatif cikacakmis gibi geliyo. Cok aglayasim var icime bi karamsarlik çöktü. Cok korkuyorum negatif cikacak diye gercekten cok umutlanmistim bu ay. 11. Gunu erken gebelik testinde dogru sonuc cikar mi acaba? Ne yapsam bilemedim
Aynen kizlar son zamanlar da bende çok duydum bunu.silme olayını bilmiyorum ama hamile kalanlar dan duyduğum kadarıyla.duş almamak gerekiyormus o gece.sabah kalkinca yapmaliymis..çok rahatsız edici bir durum ama denemekte fayda var.Estağfurullah öyle çok bilgim olduğundan değil. Benim uyguladığım bi yöntemi size anlatayım. İş bittikten sonra kutu bölgesini nemli bırakmayın. Peçeteyle iyice silin kupkuru olsun ve poponuzun altına yastık alıp sırt üstü uzanın. Eger nemlilik olursa bir sure sonra geri akıyor. Ama kuru olursa akmıyor. Uzun süre yatın. Popo kısmı göğüs kısmından yüksekte olsun uzun süre. Ertesi gün 10 a 11 e kadar yatağın içinde oyalanın işiniz yoksa tabi. Bi kaç kere deneyin. İnşallah tutar
ben de silme olayını bilmiyordum canım ama gerçekten de tamamı akıyor gibi geliyor bana da demek ki vajinamızın ağzı ıslak kalında gerisi de geliyor kuruluk durduruyor demek ki akıntıyıAynen kizlar son zamanlar da bende çok duydum bunu.silme olayını bilmiyorum ama hamile kalanlar dan duyduğum kadarıyla.duş almamak gerekiyormus o gece.sabah kalkinca yapmaliymis..çok rahatsız edici bir durum ama denemekte fayda var.
merhaba canım aramıza hemen listemize seni de ekliyorum kaç senelik evlisin nereden?Merhaba kızlar ben de bu ay sanırım bebeğim için çalışmalara başlayacağım.sat 30 Nisan.
5 yıllık evliyim canım.bursadan katılıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmerhaba canım aramıza hemen listemize seni de ekliyorum kaç senelik evlisin nereden?
:) burada iki üç tane bursadan arkadaş var canım ben de ankaradayım @lulicik bursada ..5 yıllık evliyim canım.bursadan katılıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Canım bu arada herkes bat tarihini yazmış sanırım ben sat yazdınız sanmıştım.yani değiştirmen gerekecek bekim bat 26 mayıs.benim 3yaşında bir bebişim var.bu 2.olacak nasipse.geçmişi okumadım çok beklemişsin gerçekten.tedavi oluyor musun ne aşamadasın:) burada iki üç tane bursadan arkadaş var canım ben de ankaradayım @lulicik bursada ..
yeni mi düşünmeye başladınız canım ben de 4 sene olacak evleneli 3 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum ...henüz gelmedi çok nazlı ya çok yordu beni
hemen o zaman değiştireyim batını canım..Canım bu arada herkes bat tarihini yazmış sanırım ben sat yazdınız sanmıştım.yani değiştirmen gerekecek bekim bat 26 mayıs.benim 3yaşında bir bebişim var.bu 2.olacak nasipse.geçmişi okumadım çok beklemişsin gerçekten.tedavi oluyor musun ne aşamadasın
yok canım hayıt otu falan kullanıyorum hormonlarımı da düzenlesin diye nasipse eğer bu birkaç ay da da hamilelik nasip olmazsa bayramdan sonra ikinci aşılama için gideceğiz doktora inşallah aşılamaya gerek kalmazKilolu olanlarda çoğul gebelik ihtimali daha fazladır.o kadar beklemişsin inş sana da ikiz üçüz nasip olur.şimdi dr kontrolünde mi devam ediyorsun?
Aşılamadan önce klomen tedavisi neden olmuyorsun?belki de olmuşsundır canım bilmediğimden soruyorum.en az 6ay klomen ya da ganol f vs sonra aşılama olur diye..,yok canım hayıt otu falan kullanıyorum hormonlarımı da düzenlesin diye nasipse eğer bu birkaç ay da da hamilelik nasip olmazsa bayramdan sonra ikinci aşılama için gideceğiz doktora inşallah aşılamaya gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?