ay hayırlarla inşallah canım benimaferin aferin rast gele şekerim
aynen çalışmalara devam senin moralin nasıl kuzu düzeldi mi?Hayırlı olsun canım arabaniz:)ben de umutlanmistim senin için dün akşam. ..ama olsun calismaya devam :)
Daha iyiyim canım. Ama hiç bişey yapmiycam bu ay..noluyo anlamıyorum..anlatsam Komik gelir size kafama taktigim şeyler. .küçük şeyleri çok büyütüyorum sanırım. .Bu gidişle sağlığımı da kaybedicem diye korkuyorum.en iyisi diyorum hiç bişey düşünmeyim bişeylerle meşgul olayım diyorum canım. .sen nasılsın canım benim?aynen çalışmalara devam senin moralin nasıl kuzu düzeldi mi?
ben de dün temizlendim işte gülüm bugün çalışmalara devam edeceğizDaha iyiyim canım. Ama hiç bişey yapmiycam bu ay..noluyo anlamıyorum..anlatsam Komik gelir size kafama taktigim şeyler. .küçük şeyleri çok büyütüyorum sanırım. .Bu gidişle sağlığımı da kaybedicem diye korkuyorum.en iyisi diyorum hiç bişey düşünmeyim bişeylerle meşgul olayım diyorum canım. .sen nasılsın canım benim?
Hadi bakalım allah kolaylik versin.: ) iyiki varsınız kızlarrrr kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki burda olmak iyi geliyor bana..ben de dün temizlendim işte gülüm bugün çalışmalara devam edeceğiz
aaa ne yalnızlığı öyle şeyler neden düşünüyorsun aa hep beraber sevineceğizHadi bakalım allah kolaylik versin.: ) iyiki varsınız kızlarrrr kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki burda olmak iyi geliyor bana..
İnşallah canim bizlerde seviniriz bi gün...aaa ne yalnızlığı öyle şeyler neden düşünüyorsun aa hep beraber sevineceğiz
Sagolasin kuzum vardir bunda da bir hayir bekleyelim bakalim Hic de adet olacak gibi değilim yaaaHayırlı olsun canım arabaniz:)ben de umutlanmistim senin için dün akşam. ..ama olsun calismaya devam :)
Belki geç döllenmedir canim:)hala umut var senin için..Sagolasin kuzum vardir bunda da bir hayir bekleyelim bakalim Hic de adet olacak gibi değilim yaaa
Valla ben hic bişey anlamadim bu durumdan kuzum.. Neredeyse bir hafta geçti gec döllenme de olsa az biraz cikardi belki değerlerim. Eşim cok umutluydu ya bugün pek konusmadi elimde degil bu sefer cok üzüldüm dedi.... O öyle diyince ben daha cok üzüldüm tabi. Buna da şükür napalim kuzum..Belki geç döllenmedir canim:)hala umut var senin için..
E umutlanmıştır kaç gün geçti. benim eşim bi gün geçtimi hevesleniyor zaten insan onlara daha çok üzülüyor. yumurtlama akıntını takip ettin mi kuzum?Valla ben hic bişey anlamadim bu durumdan kuzum.. Neredeyse bir hafta geçti gec döllenme de olsa az biraz cikardi belki değerlerim. Eşim cok umutluydu ya bugün pek konusmadi elimde degil bu sefer cok üzüldüm dedi.... O öyle diyince ben daha cok üzüldüm tabi. Buna da şükür napalim kuzum..
Öyle canım napalım. .sabretcez bekliyceź..teyzem in dediği gibi anası sağ babası sağ olduktan sonra olur elbet:))Valla ben hic bişey anlamadim bu durumdan kuzum.. Neredeyse bir hafta geçti gec döllenme de olsa az biraz cikardi belki değerlerim. Eşim cok umutluydu ya bugün pek konusmadi elimde degil bu sefer cok üzüldüm dedi.... O öyle diyince ben daha cok üzüldüm tabi. Buna da şükür napalim kuzum..
Pek degil ama sanki adetime cok yakin bir zamanda biraz akintim oldu sanki kuzum. Hatta ben de şaşırmıştımE umutlanmıştır kaç gün geçti. benim eşim bi gün geçtimi hevesleniyor zaten insan onlara daha çok üzülüyor. yumurtlama akıntını takip ettin mi kuzum?
Hehehe cok guzel demis valla kuzum :))))Öyle canım napalım. .sabretcez bekliyceź..teyzem in dediği gibi anası sağ babası sağ olduktan sonra olur elbet:))
canım belkide o yumurtlama akıntısıydı. hesapla o günden 14 gün sora adet olman lazımPek degil ama sanki adetime cok yakin bir zamanda biraz akintim oldu sanki kuzum. Hatta ben de şaşırmıştım
Canim hic gecikme olmazdi ki bende bisey anlamadim ki ben yaaa..canım belkide o yumurtlama akıntısıydı. hesapla o günden 14 gün sora adet olman lazım
ay kuzum öyle az bir gecikmede değil. bir hafta falan oldu dimi ? canım sen çok stres oldun, üzüldün o günlerde stres geciktirir.Canim hic gecikme olmazdi ki bende bisey anlamadim ki ben yaaa..
Ben de öyle düşünüyorum kuzum. 6 Gün bitti. Haftaya adet olsam da olmasam da doktora gitmem lazımay kuzum öyle az bir gecikmede değil. bir hafta falan oldu dimi ? canım sen çok stres oldun, üzüldün o günlerde stres geciktirir.
aynı fikirdeyim canım bi git hatta adetinin 3. günü gitde hormonlarada baktır bakalım.Ben de öyle düşünüyorum kuzum. 6 Gün bitti. Haftaya adet olsam da olmasam da doktora gitmem lazım
Bu sabah da kırmızılar olmadan uyandim ay bayilacam simdiiiiii..aynı fikirdeyim canım bi git hatta adetinin 3. günü gitde hormonlarada baktır bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?