- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Hadiii yahu ister istemez umutlanmaya devam ediyo insan inşallah hamilesindir ya bu kadar beklettiBu sabah da kırmızılar olmadan uyandim ay bayilacam simdiiiiii..
canım belkide o yumurtlama akıntısıydı. hesapla o günden 14 gün sora adet olman lazım
Bilmiyorum valla kızlar geç döllenme ise kanda bile 10 Günden once çıkmaz diyorlar. Bu belirsizlik beni yoruyor 7 gün geçti. Haftasonu da olmazsam artık doktora gidip emin olduktan sonra maydanoz suyu ile falan sökülmeyi bekleyecegim.Birdilimkek sahraya katılıyorum beklikede adete yakın yumurtladın ama adet olamama stresini en iyi ben alırım inşallah güzel haberlerini alırız inşallah
İnsan arada kaliyor canim ne yapacagimi bilmiyorum. Kadinlar kulübünde benim gibi olup hamile oldugunu ogrenenler cok 11 Gün sonra 1u gün sobra ogrenenler var bir tane okudum bir ay sonra tekrar test yapip öğrenmiş. Ama öyle mucizeler beni bulmaz sanırım. Bekleyeyim adet olurum heraldeHadiii yahu ister istemez umutlanmaya devam ediyo insan inşallah hamilesindir ya bu kadar bekletti
Bilmiyorum valla kızlar geç döllenme ise kanda bile 10 Günden once çıkmaz diyorlar. Bu belirsizlik beni yoruyor 7 gün geçti. Haftasonu da olmazsam artık doktora gidip emin olduktan sonra maydanoz suyu ile falan sökülmeyi bekleyecegim.
Hayirli cumalar canım...@lulicik bebişin saklanıyor sanırım senden .:)Merhaba hanımlar hayırlı cumalar
Bana yumurtalıkların pko la uyumlu dedi sadece bi prolaktin yüksek çıktı Bende pek takmıyorum Rabbim ol dedikten sonra pko da neymişben de geçen ay gittiğimde pko dedi bir kist var dedi ama takmıyorum gülüm ya ben de hayıt otu suyu içiyorum
öyle nice pkolu hamile kaldı gülüm benim..Bana yumurtalıkların pko la uyumlu dedi sadece bi prolaktin yüksek çıktı Bende pek takmıyorum Rabbim ol dedikten sonra pko da neymişdiyorum
naber canım nasılsınHayirli cumalar canım...@lulicik bebişin saklanıyor sanırım senden .:)
Aynen canim ya çıkıp biraz yürüyüş yapayim dün de çok yaptim belim cok agridi ama gelen giden yok halacanım en güzeli drdan kesin sonuç alırsınız ona göre hareket edersin
Valla inşallah öyledir kuzum yoksa simdiye adetim bitmis ve yeni hazirliklar baslamis olacakti :)))) normalde adetim gecikse normal karsilarim ama ben hep 28 günde bir olurum. Geçen ay 4. Sabah regl oldum gecikti diye üzüldüm ama bu ay 7 Gün oldu hala tık yokHayirli cumalar canım...@lulicik bebişin saklanıyor sanırım senden .:)
İyiyim canım sen nasilsin?bittim i adetin?naber canım nasılsın
Ay inşallah vardır canım. .olsunda sevinelim hepimiz...hiç belli olmaz neler okuyoruz duyuyoruz kuzum.sen pazartesi kan testini tekrarla bakalım varmı. ..peki hiç adet belirtisi yokmu?Valla inşallah öyledir kuzum yoksa simdiye adetim bitmis ve yeni hazirliklar baslamis olacakti :)))) normalde adetim gecikse normal karsilarim ama ben hep 28 günde bir olurum. Geçen ay 4. Sabah regl oldum gecikti diye üzüldüm ama bu ay 7 Gün oldu hala tık yok
İyiyim canım sen nasilsin?bittim i adetin?
Aynen ablacım pko olup da hamile kalan coook var ümitsiz değilim karamsar hiç değilim :)öyle nice pkolu hamile kaldı gülüm benim..
benim bir tanıdığım var pkolu 6 çocuğu oldu :)
evet kuzum hiç takma o abla da ben hiç takmadım ALLAH'A bıraktım bak kaç tane oldu diyor ona da amma da çok çocuk yaptın diye milletin çenesi durmuyorAynen ablacım pko olup da hamile kalan coook var ümitsiz değilim karamsar hiç değilim :)
hadi az kaldı bakalım canım hamişlerimiz çoğalsın :)Canlar hepimizin Cumasi mübarek olsun. Dualarimiz kabul olsun. Bu ay hepimiz bebeklenelim insallah.Birdilimkek insallah once senden guzel haberleri aliriz. Pazartesi gunude test gunum benim. Bugun asilamanin 9. Günü. Okadar cok merak ediyorumki. Halen yogun bir sekilde adet görür gibi seffaf berrak kokusuz akintilarim devam ediyor arada kasiklarimda sızlama oluyor gogusler zaten hashas. Bugunde aralarda hep belim ağridi. Belkide ben psikolojik hep hamilelik belirtisine yoruyorum. Ama cok hosuma gidiyor oram buram agridikça
Canim vallahi bak sabah sana yazdim ya cikip yuruyecegim. O zamandan beri yürüyorum öldüm bittim bütün bursayi gezdim geldim bir umut oldum mu diye yine yok yine yok.. Hani anlarsin ya agrin olur adetten önce o bile yok..Ay inşallah vardır canım. .olsunda sevinelim hepimiz...hiç belli olmaz neler okuyoruz duyuyoruz kuzum.sen pazartesi kan testini tekrarla bakalım varmı. ..peki hiç adet belirtisi yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?