- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Seni cok iyi anliyorum kuzum ben de bir kere aşılama oldum ama malesef tutmadiCanlar hepimizin Cumasi mübarek olsun. Dualarimiz kabul olsun. Bu ay hepimiz bebeklenelim insallah.Birdilimkek insallah once senden guzel haberleri aliriz. Pazartesi gunude test gunum benim. Bugun asilamanin 9. Günü. Okadar cok merak ediyorumki. Halen yogun bir sekilde adet görür gibi seffaf berrak kokusuz akintilarim devam ediyor arada kasiklarimda sızlama oluyor gogusler zaten hashas. Bugunde aralarda hep belim ağridi. Belkide ben psikolojik hep hamilelik belirtisine yoruyorum. Ama cok hosuma gidiyor oram buram agridikça
ay artık iyice meraklandık ya var mı yok mu ..Canim vallahi bak sabah sana yazdim ya cikip yuruyecegim. O zamandan beri yürüyorum öldüm bittim bütün bursayi gezdim geldim bir umut oldum mu diye yine yok yine yok.. Hani anlarsin ya agrin olur adetten önce o bile yok..
Bunu bir tek Allah biliyor canim :))) yoksa da olsam artık..ay artık iyice meraklandık ya var mı yok mu ..
öyle canım hayırlısı bakalımBunu bir tek Allah biliyor canim :))) yoksa da olsam artık..
Çok heyecanlı beklemesi canın:))inşallah inşallah vardı bebişin...gelmesin kırmızılar ..Canim vallahi bak sabah sana yazdim ya cikip yuruyecegim. O zamandan beri yürüyorum öldüm bittim bütün bursayi gezdim geldim bir umut oldum mu diye yine yok yine yok.. Hani anlarsin ya agrin olur adetten önce o bile yok..
Canim umudum pek yok aslında olsaydi kanda cikardi yaÇok heyecanlı beklemesi canın:))inşallah inşallah vardı bebişin...gelmesin kırmızılar ..
İyiyiz canım çok şükür ben sürekli dua ediyorum merak etmeyin unuttum da sanmayın :) yorum yazmasam da takip ediyorum sizi :) bizim de iki hafta önce cinsiyetimiz kesinleşti oğlumuz olacak Allah nasip ederse :)) daha bir iğne bir şey almadık annelerimiz bizden daha heyecanlı habire bir şeyler örüp alıyorlar bize sıra gelmiyorhamişlerimiz sizler nasılsınız sizlerin heyecanlarıyla bizler de heyecanlanalım inşallah ..
ciciler alıyor musunuz hazırlıklarınız nasıl bizleri unutmayın buralarda
çok şükür kuzum en azından bekleyiş bitti .Kizlar2 ben regl oldum cok şükür dün akşam. Artik batlarimi takip edemez oldum 35 Gün sonra oldum bu ay. Ramazandan sonra tupbebek bizi bekler..
Gözün aydin diyelim canım ozaman...en azından bekleyiş bitti..Bu ay mi tüp bebeke baslicaksinizKizlar2 ben regl oldum cok şükür dün akşam. Artik batlarimi takip edemez oldum 35 Gün sonra oldum bu ay. Ramazandan sonra tupbebek bizi bekler..
Ne güzel canım allah razı olsun çok güzel heyecanlar bunlar tadını çıkarın. .Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah..bizleri unutmadiğin için de teşekkür ederiz kuzumİyiyiz canım çok şükür ben sürekli dua ediyorum merak etmeyin unuttum da sanmayın :) yorum yazmasam da takip ediyorum sizi :) bizim de iki hafta önce cinsiyetimiz kesinleşti oğlumuz olacak Allah nasip ederse :)) daha bir iğne bir şey almadık annelerimiz bizden daha heyecanlı habire bir şeyler örüp alıyorlar bize sıra gelmiyor
Ramazan giriyor araya kuzum. En azindan orucumu tutayim bayramdan sonra baslayacagiz nasipseGözün aydin diyelim canım ozaman...en azından bekleyiş bitti..Bu ay mi tüp bebeke baslicaksiniz
Aynen canim cok şükür valla iyice sistim bekle bekleçok şükür kuzum en azından bekleyiş bitti .
çok sevindim canım artık isim bulmaya başlarsınız anneler öyledir kesinlikle...İyiyiz canım çok şükür ben sürekli dua ediyorum merak etmeyin unuttum da sanmayın :) yorum yazmasam da takip ediyorum sizi :) bizim de iki hafta önce cinsiyetimiz kesinleşti oğlumuz olacak Allah nasip ederse :)) daha bir iğne bir şey almadık annelerimiz bizden daha heyecanlı habire bir şeyler örüp alıyorlar bize sıra gelmiyor
hayırlısı olsun canım inşallah bu aya bakalım nasip bizleri de erkenden hayırlarla sağlıcakla sevindirsin inşallah bugün bir cüz Kuranı kerim okudum çok rahatladım hepimize de dua ettimRamazan giriyor araya kuzum. En azindan orucumu tutayim bayramdan sonra baslayacagiz nasipse
Allah razi olsun kuzum Allah kabul eylesin inşallah. Ben de ramazanda mukabeleye başlarım inşallahhayırlısı olsun canım inşallah bu aya bakalım nasip bizleri de erkenden hayırlarla sağlıcakla sevindirsin inşallah bugün bir cüz Kuranı kerim okudum çok rahatladım hepimize de dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?