- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kizlar sonuc negatif.. Ben hic boyle bisey yaşamadım haftaya doktora gidecegim. Neyse artık hava güzel eşim bugün yeni araba aldı onunla tur atayim güzel günün keyfini cikarayim korkusuzca :))) üzülmeyin benim adıma sakın. Vardır bunda da bir hayir :)))
Slm nereye yazmm gerektigni blmyrm braya yazym ddm sali gunun idrar teste yaptm silik ckti 2 tane dunde kan testi yaptm 33.03 ckti son adetmde 7 nisandi bu normal mi
Canım benim çok şaşırdım.o kadar emindim kii..dediğin gibi vardır bunda da hayır.bu arada yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun kuzum.allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.size iyi eğlencelercanım musmuncurukKizlar sonuc negatif.. Ben hic boyle bisey yaşamadım haftaya doktora gidecegim. Neyse artık hava güzel eşim bugün yeni araba aldı onunla tur atayim güzel günün keyfini cikarayim korkusuzca :))) üzülmeyin benim adıma sakın. Vardır bunda da bir hayir :)))
daha bir gün geçmiş yani adetin ona göre değerin bence güzel moral bozacak hiç bir şey yok canım yarın yine yaptır bence kan tahlili yenilet ..Cok tskr ederm icmi rahtlattn
Cok tskr edermadetin geçmeden yapmışsın değerin işi canım maşallah sağlıkla kucağında gör evladını inşallah
iki günde bir 2 katını geçmeli değer
hayırlı uğurlu olsun kuzum arabanız ben de bayağı umutlandım ama inan bu kadar umutlandık ama bence sevinmemize yakın zaman kaldı heralde ya ALLAH boşu boşuna umutlandırmıyordur bizi kuzumKizlar sonuc negatif.. Ben hic boyle bisey yaşamadım haftaya doktora gidecegim. Neyse artık hava güzel eşim bugün yeni araba aldı onunla tur atayim güzel günün keyfini cikarayim korkusuzca :))) üzülmeyin benim adıma sakın. Vardır bunda da bir hayir :)))
Dusuk yapmistim 1 kere oyuzden korkuyrm kotu mu dye gdcm hastnye ama pazartsi gtcmdaha bir gün geçmiş yani adetin ona göre değerin bence güzel moral bozacak hiç bir şey yok canım yarın yine yaptır bence kan tahlili yenilet ..
en az 50-60 arasında sonuç çıkmalı..
pazartesi o zaman kan tahlilini tekrarlarsın canım o zaman en az 200-300 arasında çıkar deperin gülün..Dusuk yapmistim 1 kere oyuzden korkuyrm kotu mu dye gdcm hastnye ama pazartsi gtcm
inşallah hayırlarla sağlıcakla amin ahhh çıkarabilsem ben de hep rüyalarımda görüyorum ismini bile gördüm ama ALLAH henüz nasip etmediRabbm insallh tez zamnda sze cocgnuzu almanzi nasp etsn hc takmyn hc aklnza getrmeyin ben bole kaldm hc aklma gelmdi hamile olablcgm ruymda gordm oyuzden test yaptm ckti aklnzdan ckrn hamilelgi unutun stres ypmyn olck alln iznyle
ya düz hesap 4 haftalık yani canım o o kadar önemli değil onu doktor der sana zaten deperin güzelHesapliyorum bnde interntten 3 haftalik 6 gunluk ckyo son adete gore
Sagol canim benim eşim hamile isen ben kullanirim degilsen sen kullanirsin demisti :)))) mülk yalnizca Allah indir. Biz sadece kiracilariyiz. Kafami dagitmak icin iyi denk geldiCanım benim çok şaşırdım.o kadar emindim kii..dediğin gibi vardır bunda da hayır.bu arada yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun kuzum.allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.size iyi eğlencelercanım musmuncuruk
Allah her seyin hayirlisini bilir kuzum biz bilemeyiz.. Durmak yok yola calismalara devam :)))hayırlı uğurlu olsun kuzum arabanız ben de bayağı umutlandım ama inan bu kadar umutlandık ama bence sevinmemize yakın zaman kaldı heralde ya ALLAH boşu boşuna umutlandırmıyordur bizi kuzum
aynen gülüm bakalım ben de dün abdest aldımAllah her seyin hayirlisini bilir kuzum biz bilemeyiz.. Durmak yok yola calismalara devam :)))
aferin aferin rast gele şekerimaynen gülüm bakalım ben de dün abdest aldımdurmak yok
Amin canim sagolasin Rabbim hepimize temiz helal kazançlı mal ve evlat versin inşallah. Aslinda buraya yazmam böyle şeyleri ama hani benim icin uzulmeyin ben biseylerle meşgale olur unuturum diye söyledim.Birdilimkek arabanızda hayırlı olsun bir tanem. kazasız belasız kullan arabanızı
Hayırlı olsun canım arabaniz:)ben de umutlanmistim senin için dün akşam. ..ama olsun calismaya devam :)Allah her seyin hayirlisini bilir kuzum biz bilemeyiz.. Durmak yok yola calismalara devam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?