2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım ben bunda da bir hayır olduğunu düşünüyorum. rabbim ne hayırlı ise onu nasip etsin inşallah

Slm nereye yazmm gerektigni blmyrm braya yazym ddm sali gunun idrar teste yaptm silik ckti 2 tane dunde kan testi yaptm 33.03 ckti son adetmde 7 nisandi bu normal mi

adetin geçmeden yapmışsın değerin işi canım maşallah sağlıkla kucağında gör evladını inşallah
iki günde bir 2 katını geçmeli değer

Canım benim çok şaşırdım.o kadar emindim kii..dediğin gibi vardır bunda da hayır.bu arada yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun kuzum.allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.size iyi eğlencelercanım musmuncuruk

Cok tskr ederm icmi rahtlattn
daha bir gün geçmiş yani adetin ona göre değerin bence güzel moral bozacak hiç bir şey yok canım yarın yine yaptır bence kan tahlili yenilet ..
en az 50-60 arasında sonuç çıkmalı..

hayırlı uğurlu olsun kuzum arabanız ben de bayağı umutlandım ama inan bu kadar umutlandık ama bence sevinmemize yakın zaman kaldı heralde ya ALLAH boşu boşuna umutlandırmıyordur bizi kuzum

daha bir gün geçmiş yani adetin ona göre değerin bence güzel moral bozacak hiç bir şey yok canım yarın yine yaptır bence kan tahlili yenilet ..
en az 50-60 arasında sonuç çıkmalı..
Dusuk yapmistim 1 kere oyuzden korkuyrm kotu mu dye gdcm hastnye ama pazartsi gtcm

Dusuk yapmistim 1 kere oyuzden korkuyrm kotu mu dye gdcm hastnye ama pazartsi gtcm
pazartesi o zaman kan tahlilini tekrarlarsın canım o zaman en az 200-300 arasında çıkar deperin gülün..
dün adet olman lazımsa 4+1 gün geçmiş olur ama doktor en iyisini bilir düşük yaşamışsın geçmiş olsun inşallah hayırlarla sağlıcakla kucağına alır analı babalı sağlıcakla büyütürsün evladını inşallah amin..
bizlere de dua et gülüm ben de 3 senedir bekliyorum bebeğimin gelmesini buradaki dostlara da dua et cnım hepimiz heyecanla bekliyoruz bebeklerimizi

Rabbm insallh tez zamnda sze cocgnuzu almanzi nasp etsn hc takmyn hc aklnza getrmeyin ben bole kaldm hc aklma gelmdi hamile olablcgm ruymda gordm oyuzden test yaptm ckti aklnzdan ckrn hamilelgi unutun stres ypmyn olck alln iznyle

Rabbm insallh tez zamnda sze cocgnuzu almanzi nasp etsn hc takmyn hc aklnza getrmeyin ben bole kaldm hc aklma gelmdi hamile olablcgm ruymda gordm oyuzden test yaptm ckti aklnzdan ckrn hamilelgi unutun stres ypmyn olck alln iznyle
inşallah hayırlarla sağlıcakla amin ahhh çıkarabilsem ben de hep rüyalarımda görüyorum ismini bile gördüm ama ALLAH henüz nasip etmedi

Sagol canim benim eşim hamile isen ben kullanirim degilsen sen kullanirsin demisti :)))) mülk yalnizca Allah indir. Biz sadece kiracilariyiz. Kafami dagitmak icin iyi denk geldi

hayırlı uğurlu olsun kuzum arabanız ben de bayağı umutlandım ama inan bu kadar umutlandık ama bence sevinmemize yakın zaman kaldı heralde ya ALLAH boşu boşuna umutlandırmıyordur bizi kuzum
Allah her seyin hayirlisini bilir kuzum biz bilemeyiz.. Durmak yok yola calismalara devam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…