- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
Canim hiç alma ben kullandim onu hiç bir işe yaramadı. .suyunu almayi düşünüyorum aktardanBu hayit otu tohumu ne işe yariyor? Benim bi yakinim ersağ yapiyor oda satiyordu kapsül halinde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hiç alma ben kullandim onu hiç bir işe yaramadı. .suyunu almayi düşünüyorum aktardanBu hayit otu tohumu ne işe yariyor? Benim bi yakinim ersağ yapiyor oda satiyordu kapsül halinde.
Allah hepimize hayırlı saglikli evlatlar versin canım. Bazen o kadar doluyorum ki inceldigi yerden kopsun diyorum. Ama bakiyorum kocam daha 29 yaşında cocugun saclari bembeyaz oldu sıkıntıdan.. Ailesi ile benim aramda kaliyor mecbur kocamin hatri icin susuyorum. Üniversite okumuş dunyanin feleginden geçmiş karadeniz kiziyim kimse bana istemedigim biseyi yaptiramazdi ama kocamin uzulmesi benim elimi kolumu da bagliyor malesef
ay canım benim saçımda da 12 yaşında düştü ak sıkıntılardan 32 yaşındayım saçımın ön tarafları komple bembeyaz arka aralar falan boyamayınca eşim çok uğraşıyor saçlarımla ..Allah hepimize hayırlı saglikli evlatlar versin canım. Bazen o kadar doluyorum ki inceldigi yerden kopsun diyorum. Ama bakiyorum kocam daha 29 yaşında cocugun saclari bembeyaz oldu sıkıntıdan.. Ailesi ile benim aramda kaliyor mecbur kocamin hatri icin susuyorum. Üniversite okumuş dunyanin feleginden geçmiş karadeniz kiziyim kimse bana istemedigim biseyi yaptiramazdi ama kocamin uzulmesi benim elimi kolumu da bagliyor malesef
yani evet 50 günü bulmaması lazım ama şişkinliğin varsa yakındır canım inşallah
hayırlı cumalar canım nasılsın?Hayirli cumalar kizlar cuma gununun hurmetine rabbim hayirli evlatlar versin tez zamanda![]()
iyilik gülüm ben de hayıt tohumu suyu içiyorum adet olmak için sen de içsene canımaaynaa NABER TATLIM HAYIRLI CUMALAR
onu alayım olmazsa bu gün canım içeyim bendeiyilik gülüm ben de hayıt tohumu suyu içiyorum adet olmak için sen de içsene canım
kesinlikle al canım ben en azından 3 ay düzenli içeceğim hamileliğe de çok faydası varmış sitede de çok görmüşsündür gülüm ya hamile kalanlar da var ay darısı hayırlarla sağlıcakla bizlere de inşallah ya aminonu alayım olmazsa bu gün canım içeyim bende
Canim benim fazla dusunmesen onları. Yokmuş farzetsen.keşke hiç gidiceni soylemeseydin onlara.zaten uzakta degilmiydi kaynananlar.esin idare etseydi seni..Bazı aileler böyle malesef bende de var aynı modelden..ben çareyi araya mesafe koymakta ve takmamakta buldum.ha gene can sikiyorlar mi evet tabiki...ama böyle daha rahatım. Eşini seviyorsan kıyma evliligine..rahat rahat tatilini yap kafanı dağıt canım. ..Aldırma sen onlara esinle mutluysan bosverAilemin yanina geldim ama yine kafayi yemek üzereyim kızlar bana bir akıl verin. Kaynanama bir gün onceden haber verdiğim halde kocami arayip doldurmuş son anda mi haber verilir kocasiz kadin yollarda gezer mi ikide bir anasinda ne isi var _(en son 6 ay önce gelmiştim) kocam bana anlatmak istemedi telefonda zirla konuşturdum. Ben bursaya geri dönmek istemiyorum kocam beni cok seviyor ben de onu seviyorum ama ailesi devamli aramizda Allah belalarini versinler yuvamda huzur birakmadilar... Kocama mesaj attim geri dönmemi bekleme ben boşanmak istiyorum. Annen de kendine anasiz babasiz bir gelin bulsun dedim... Ben evlat için yuvamin huzuru icin cirpinirken bana boşanma kararı aldirdilar. Bu mubarek cuma günü bu mubarek üç aylarda ellerimi havaya kaldirip bela okuyorum. Benim yuvama huzur vermediler Allah tez zamanda kendi dertlerine düşürsun onlari benle ugrasacak takatleri kalmasin insallah.......... Ben çok mutsuzum onlarin arasina dönmek istemiyorum artık.....
canım benim çok sıkmışlar seni ...Ailemin yanina geldim ama yine kafayi yemek üzereyim kızlar bana bir akıl verin. Kaynanama bir gün onceden haber verdiğim halde kocami arayip doldurmuş son anda mi haber verilir kocasiz kadin yollarda gezer mi ikide bir anasinda ne isi var _(en son 6 ay önce gelmiştim) kocam bana anlatmak istemedi telefonda zirla konuşturdum. Ben bursaya geri dönmek istemiyorum kocam beni cok seviyor ben de onu seviyorum ama ailesi devamli aramizda Allah belalarini versinler yuvamda huzur birakmadilar... Kocama mesaj attim geri dönmemi bekleme ben boşanmak istiyorum. Annen de kendine anasiz babasiz bir gelin bulsun dedim... Ben evlat için yuvamin huzuru icin cirpinirken bana boşanma kararı aldirdilar. Bu mubarek cuma günü bu mubarek üç aylarda ellerimi havaya kaldirip bela okuyorum. Benim yuvama huzur vermediler Allah tez zamanda kendi dertlerine düşürsun onlari benle ugrasacak takatleri kalmasin insallah.......... Ben çok mutsuzum onlarin arasina dönmek istemiyorum artık.....
kıyamam sana yaa.. kuzum bunları kocana değilde o kaynanan olacak kadına söylerdim ben olsam sizi nasıl mutsuz ettiğini anlat ona. birde sor oğlunu görmeden durabiliuor muymuş? terbijyesiz kadın. nelere sebep olduğunu görsün. yuva bozmanın günahından korkmuyor mu?Ailemin yanina geldim ama yine kafayi yemek üzereyim kızlar bana bir akıl verin. Kaynanama bir gün onceden haber verdiğim halde kocami arayip doldurmuş son anda mi haber verilir kocasiz kadin yollarda gezer mi ikide bir anasinda ne isi var _(en son 6 ay önce gelmiştim) kocam bana anlatmak istemedi telefonda zirla konuşturdum. Ben bursaya geri dönmek istemiyorum kocam beni cok seviyor ben de onu seviyorum ama ailesi devamli aramizda Allah belalarini versinler yuvamda huzur birakmadilar... Kocama mesaj attim geri dönmemi bekleme ben boşanmak istiyorum. Annen de kendine anasiz babasiz bir gelin bulsun dedim... Ben evlat için yuvamin huzuru icin cirpinirken bana boşanma kararı aldirdilar. Bu mubarek cuma günü bu mubarek üç aylarda ellerimi havaya kaldirip bela okuyorum. Benim yuvama huzur vermediler Allah tez zamanda kendi dertlerine düşürsun onlari benle ugrasacak takatleri kalmasin insallah.......... Ben çok mutsuzum onlarin arasina dönmek istemiyorum artık.....
olmadım canım hayıt tohumu suyu içiyorum adet olayım diyeaaynaa canım sen hala adet olmadın mı?
aaa kacıncı gün yaaa çok geciktiiiolmadım canım hayıt tohumu suyu içiyorum adet olayım diye
bir hafta gecikti canımaaa kacıncı gün yaaa çok geciktiii
canım bunda bir anormallik var doktor adetin yakın falan bı sey demedi mi ? hayıt suyu hamılelere zarar veriyor mu, adet olmadan içmeseydin canım benımbir hafta gecikti canım