- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Tövbe de kız ne menepozu:) düştükten sonra normal kuzum biraz sabret. Valla yarin gidecegim ama moralimin icine etti yine bizimkiler... Eşimin annesine dedim telefonda gidecegim diye. Kayinpederine söyleme çok sinirlenir dedi. Git bi gece kal gel dedi. Kafamdan asagi kaynar sular döküldü resmen. Sanki yan mahallede oturuyor annem babam. Bursadan sakaryaya gidecegim bir gece kalip gelecegim yok artikkkkk!!! Yemin ederim nefret ettim beni bu şehre baglayan hicbir sey yok eşimden başka. Ona da sibirlendigim zaman amaaann onlarin oglu ne bekliyorsun ki diyorum kendime... Sanirim bir çocuğum olmadigi sürece kendimi buraya ait hissedemeyecegim. O kadar bıktım ko eşimin ailesinden gidip de dönmemek istiyorum. Vallahi billahi bıktım...
sabrediyorum elifcim bakalım hakkımda hayırlısı
canım yaa kyvdeye niye diyorsun eşinle çözmüşsün olayı onlar bilse ne olur bilmese, kyb niye söyleniyor sen dağ koğunda büyümedin ki bir annnen ve baban var ve onları görmen en doğal hakkın. gelin alınca esir almıyorlarki.... ben bile sinir oldum kyvde ve kyb ya seni düşiniyorum haklısın kızmakta ama boşver kulağının üzerine yat duyma git annenin ve bababın yanında
canım çocuk evlilikte eşlerin birbirini el kızı el oğlu olarak görme duygusunu bitiriyor bu gerçek sen eşinle iyi ol gerisi hal olur merak etme